World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.06. 20:11:28
Van 8600 bondom, az egyik tier 8-as beleférne.... javaslatok?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.06.06. 19:59:27
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Két tankra futná.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.06.05. 19:57:38
Nekem ISUval van szép emlékem, régesrég amikor még "wot celeb" voltam és kempinovkán üdvözölt vki újonc hogy huhú, itt van lammaer... chatelgettünk (mert hát töltési idő az van), fosom a szöveget magamból, néha komótosan lőttem egyet és az RNG velem volt, sorba adta be a killeket.
A csávó meg csak hüldezett hogy amellet hogy regényt írok a játékba, lemészárolom az ellent "fél kézzel" 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.06.05. 17:00:50
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.06.05. 08:14:07
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Asszem nincs is benne egy darab sem.Bár egyedül mentem bal oldalra és nem segítettek azért túléltem hogy többszörös túlerővel kerültem szembe.
A csapat vagy balfék volt vagy kempelt a bázison.
Én meg azért is előrementem egyedül bele az ellenségbe.
Győzelem!
Csata: Mines
Járművek: IS-2-II
Szerzett tapasztalat: 7 988 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott előrehaladási pontok: 7
Megszerzett kötvények: 3
Szerzett kredit: 89 120
Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Nagy kaliber, Acélfal, Hidegfejű, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Jármű hozzáadva: Excalibur (legénység 100%)
Férőhelyek hozzáadva: 1
"Kőbe szúrt kard téli" álcafestés hozzáadva: (x3)
"Kőbe szúrt kard nyári" álcafestés hozzáadva: (x3)
"Kőbe szúrt kard sivatagi" álcafestés hozzáadva: (x3)
Megszerzett tartalék készlet: 8 912

Vk 30 nekem jött és próbált eltolni,közben lőtte a tornyom veszettül.<#wilting>#wilting>
Szóval ezen a képen most azt kell látnom hogy CSAK a Utah küldetés accomplished, vagy az éppen kiválasztott Pointe Du Hoc?
Elvben ma összeszedtem 200-at, de nem vágom hogy melyik küldetések vannak meg és melyek nincsenek a mai napon.
Bármelyik küldetésre kattintok a weboldalukon azt mondja "accomplished", de akkor az meg több mint 200...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A Shermanokat egyértelműen legagyizza.
Ha van szakasztársad aki tud jönni tier 9-10-be akkor mész vele 10 kört amiben benne vagy a top 10 xp-ben szóval legrosszabb esetben is 11-12 csata alatt megvan és kapsz összesen 140 pontot.
De nem lesz meg úgyse,nincs időm napi 30-40 csatára.
Waffen nem kellene.
Papír és könnyen döglik.
VII Krupp-Steyr Waffenträger
VI M4A3E8 Thunderbolt VII
VI Sherman VC Firefly
Shermanokról nem gondolnám hogy nagyon jók lennének, esetleg a waffentrager?
A 1357 is vicces a maga 522m-el,malinovkán el sem kel menni a spot bokorig,és már világit a komplett túloldal<#idiota>#idiota> most ezt még fel lehet vinni 529m-ig.
E25-re meg már nem lehet távcsövet rakni,csak bino-t,van viszont 3.7k dpm,
Nyilvan konnyu kinyirni az EBR-t, ha a rng ugy adja. Kb amugy mindegyik t10 light tomege ugyanannyi wzn kivul szoval ugyanugy rammolnak inkabb a ram skill a donto, de az meg sokadik prioritas.
Joe: ahogy neztem csak t8es t10 ebr- meg gondolom a 9es) ilyen op. Nemet heavyk sirnak a +10% hp utan (Mausnal 3000 + 10% hp = 3310 hp thx orosz matek), de amugy semmi extra. Az tuti, hogy a bondos es bounty cuccok erteke rohadt nagy lesz, mert tobb bonuszt adnak semleges slotban is, mintha sajat slotba rakod oket.