418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az A pontot biztos ne tedd 1büntit beszedtem miatta
mikor meg akartam kérdezni hogy az ilyen 1800-at sebző izéket miért nem csak tier X-es csatákba balancolják -
Ja és a héten jönnek az EU szerverek. Örülni!!! :D -
"jelenleg a legerősebb tier10 es lett"
Ezen jót röhögtem, a többivel egyetértek :D
Még annyi, hogy nemrég februárt írtak, konkrétan pár órával ezelőtt. -
Nem lesz. Minden szerveren ugyanazok a beállítások lesznek. Nem sok értelme lenne mert a ballance egy olyan dolog amiért mindig fognak sírni. Nincs olyan mmo ahol elégedettek lennének az emberek. -
Először azt mondtad, hogy csak papíron léteztek, azaz tervrajzok voltak. A német VK-nál meg már a prototípus is oké? Nem értem.
Épült Su-14-es, T-43-as, T29-32-30-34 is.... -
S nem hiszem,hogy ez papirból lenne.:P
-
Mennyi itt a síró száj még mindig a németek miatt persze azt elfelejtitek ,hogy a MAUS nemrégiben kapott HP buffot amivel jelenleg a legerősebb tier10 es lett érdekes módon a Német SPG miatt senki sem sír ami a legerősebb a játékban. Azt ugyancsak elfelejtitek ,hogy ez még zárt béta na most 2 dolgot lehet csinálni:
A, jelented a problémád a megfelelő topicba megfelelően összeszedett és kultúrált formában és vársz nem pedig megnyitod a 1000-ik újabb cry for T-54 topicot amit ha aztán törölnek újra anyázol.... mint ahogy korábban is volt arty miatt sírtatok nyitottatok más topicot holott meg volt mondva csak 1 helyre engedik az arty val kapcsolatos hsz eket a többi meg törölve lesz aztán jöttetek ide habzó szájjal ,hogy letörölték a topicot komolyan néhány ember tényleg elmehetne megvizsgáltatni magát...
B,nem játszol a játékkal és probléma megoldva
Egy biztos ,hogy az SG telesírása nem fog semmit sem segíteni. Legfeljebb lapogatjátok majd egymás hátát ,hogy az oroszok milyen OP-ok és másoknak elveszitek a kedvét a játéktól.
Néhány infó ami talán segít befogni pár crybaby száját:
Január 17. kapják meg a devek a legutóbbi patch statisztikáját ezután várható változás. Ami már most is biztos IS-7 ,IS-4 nerfelve lesz amerikai,orosz fa át lesz alakítva.SOFT WIPE NEM LESZ!!! Legalábbis a közeljövőben nem. E-széria majd csak kiadás után ami leghamarabb márciusban lesz de addig még jön az US TD vonla és a francia fa +pár prémium néhány mappal meg spotting systemet is javítják. -
Szerintem ennek nézz utána.Konkrétan az orosz arty-kól mind létezett.Sőt a Játékbeli SU-8 volt a SU-14.Alap model építése 1935.Erre speckó fejből emlékszem,mert itt ki volt vesézve az ügy. -
de az
-
Az igazi OP az arty!
ha jön a hardwipe édekes lessz prémium nélkül a javítási költség vmi olyasmitől ami a pálya másik végéről lő ki ráadás még be se tudod célozni nem mintha a sok invisible játékost be tudnád ha észrevettek de még olyan kor is egy JT Obj csak kb max 700at vesz le még 1 ilyen kis köcsög arty egy lövésből megöli a tier8-as tankjaimat na ezért meg biztos nem fogok fizetni meg ugye a balance stb sorolhatnám. -
ToMM23 #17904 Melyik létezett csak papíron? Hát usa tankok közül a Sherman, Stuart, Persing ,M6 meg kb 2 arty(azokbol is 1db II.vh-s a többi koreás) kivételével a maradék.Ruszkinál pedig BT-7,SU76-85-100-152,ISU152,T26,T34,T34/85,IS,IS3,IS4,IS7,T44,T54 (utobbi 4 már jóval háború utáni)kivételével mind. Ruszki artykbol csak a Su26 létezett ,az is Leningrádnál 1942-42 körül.A többi vagy prototípus vagy terv maradt. Német tankok közül a VK nevűek prototípusok vagy tervek csupán ahogy a Mause is. Pl a Pz3/4,GW panzer és tiger.Panther II böl 1db épült ami ki van állitva usa ban patton muzeumban aszem. Hummel, bison, grille, wespe, sturmpanzer az létezett.
-
Egyenlőre csak oroszok fizetnek.Amig ingyen van a játék és még goldot is kapsz,nem fognak sokan elmenni a játékból.Sok a panasz,felírják,honnan jön és tuti azokat a szerókat átálítják,olvasd el Cifu irását,amit kapott.Még változtatnak a beállításokon.Egyértelmű,ha sokan panaszkodnak az EU oldalról akkor lépnek.
El tudom képzelni,hogy szerónként más lesz a tankok tulajdonsága.
-
Adjunktus #17902 Egyébként látom.hogy te nagy Német fan vagy,és megértem,hogy el vagy keseredve.De azért tényleg túlzásokba esel egy kicsit.:D
Van itt 1-2 emberke(többek közt én is),akik Német tankokkal is csináltak már gusztustalan mészárlásokat az ellenség körében.:) -
A VK3002DB is jobb mint a T-43 :) -
Mikor jon mar ki a Full verzio ? -
A másik az,hogy sok dolog függ a user skilljétől.
Tegnap ugy elvertem Tigris II-es tankal egy IS-4 est mint a xart,mert noob volt a kezelője.
Nem kell mindent a tankra írni,ha xarul kezeled a tankot ülhetsz akár Leopard 2-ben is.
S ezzel arra is gondolok,hogy a való világban is PzIII-al mentek a KV nehéztankok ellen és ott se panaszkodtak,hogy fönök ez ellen mit csináljunk?
Tessék sokat gyakorolni és inkább csak időtöltésre mint idegeskedésre használni a WoT-ot. -
Ha szigorúan az adatokat nézzük, a StuG III. üti a Szu-85-öst, a JagdPanzer IV. a Szu-100-ast. Ez most két kiragadott példa, mert én főleg a TD-ket figyeltem.
De az tényleg túlzás, hogy a németek egyik járműve se ér fel a szovjet párjához. Vannak látványos különbségek, de azért túlzásokba se kell esni. -
Wittmann13 #17897 Nem az a problémám vele,hogy orosz.És szerintem senkinek sem.
De szerinted nem lenne jóval több előfizetőjük már az elején,ha nem lennének ilyen különbségek az ágak között?
Ez nem üzletpolitika,hanem butaság,szűklátókörüség!Minél szélesebb réteget kell kiszolgálni,hogy minél több bevételed legyen. -
Adjunktus #17896 Azért mert túl sok már a sírás minden fronton a Németek miatt.Még ha tartják is magukat a fejlesztők jelenleg,azért már biztos nekik is feltűnt a dolog.Mivel még nem nagyon vannak konkrétumok az E szériával kapcsolatban,ezért az utolsó pillanatig belepiszkálhatnak.És akkor majd mondhatják,hogy ugye ugye milyen faszák is a Németek,úgyhogy kuss legyen!
Megtehetnék a piszkálást most is,a jelenlegi tankokkal,csak akkor csorbulna a tekintélyük.Viszont ha az E-ket már normálisan hozzák ki,akkor megoldhatják kecske is káposzta is módszerrel a dolgot.Ebben bízom!?D -
Wittmann13 #17895 Szerintem ez nem túlzás. -
Szived joga azt csinálni,amit akarsz,de hidd el feleszleges sírni,ők is azt csinálnak amit akarnak.Ha a fizetőképes kereslet megcsappan amiatt,amit te is írsz,akkor elgondolkodnak.
Egyébként is ez egy MMO a T34Vs Tiger meg egy ugyancsak orosz offline szimulátor. -
"Most sincsen egy olyan német tank sem,amelyik ütné a vele egy kategóriájú orosz vagy usa tankot."
Huh? Igen, mindenki tudja hogy a német tankokkal sokat lehet szívni, mert több a hátrányuk mint az előnyük, de azért nem kell túlzásokba esni :D -
Az volt csak később t-10 lett a neve! -
Jah, azt hittem hogy úgy papír, hogy gyenge páncélzatú.
Meg a T-10 amúgy sincs benne a WoT-ban :) -
Wittmann13 #17890 Mitöl lenne jobb az E-széria?Most sincsen egy olyan német tank sem,amelyik ütné a vele egy kategóriájú orosz vagy usa tankot.Az E-szériával sem lesz másképp,hidd el!
Részemről biztos nyomok neki egy F8-at,ameddig ez így marad.
Ha meg nagyon tankozni akarok,felteszem a T34 vs Tigert. -
De nem IS-10 néven.:P De én is ezt írtam,papirtankok inkább a német oldalon vannak. -
Ez az üzletpolitika.Aki fizet,annak nyalnak.Te sírhatsz,de amig nem tejelsz addig rád se néznek.:) Nem kell meglepődni...kökemény kapitalizmus.:) -
Abból egy csekély 8 ezer darab épült :D Szerintem olvasd el még egyszer amit írtam. -
Adjunktus #17886 Igazából ha a tankok a tank-1-2-3... neveket kapták volna és a három nemzet a Zöld a Szürke meg a Barna lett volna,akkor nem hiszem,hogy ilyen különbségek lettek volna.
Túl mélyen beléjük ivódott,hogy szarrá lőtték őket a Németek.Legalább is amikor már megjelentek a komolyabb tankjaik.
Másrészről tényleg nem lenne okos dolog a teljes realitás.A műszaki problémás Német tankok elég idegesítőek lennének egy idő után.:D
Még akkor is,ha egy egyhelyben veszteglő Tigris még mindig veszélyesebb lenne mint mondjuk három T-34/85. -
A munkahelyi gépen meg volt nyitva a WoT fóruma, és mielőtt bezártam volna a fület (leléptem a WoT fórumról az RO után, nem érdekel többet), látom, hogy az egyik mod (Eide) válaszolt még priviben. Azt hittem lehidalok, amikor végigolvastam. Elagyarázza, hogy ezek az adatok nem teljesek, és feltehetően rosszak (nem azok, amit tudtunk leteszteltük, és stimmeltek a ZiggyDeath féle képlet alapján), de ettől a résztől dobtam egy hátast:
But this is Beta testing. You do not need those numbers. People need to play this game and find out bad things like bugs, technical issues and generally attempt to screw over the game, and at the same time enjoy what works well. I will be first the to admit that WN has taken a very unorthodox way of testing, but remember that much of that is due to our Russian friends paying for this game and WN cannot develop along 2 paths. As an additional though, considering that the game is in beta, any numbers are likely to change, especially when the visibility bug gets fixed.
Tömören a lényeg: Ez csak egy béta teszt, neked nem kellenek azok a számok. A cél az, hogy játszanak a játékosok, felfedjék a bugokat, kompatibilitási hibákat és hasonlókat. Azt ő is elismeri, hogy a Wargaming.net szokatlan módon végzi a béta tesztelést, de ne felejtsük el, hogy az oroszok már fizetnek a játékért, és nem lehet két ágon külön fejleszteni. Ráadásul azok az adatok nyilván változni fognak, főleg ahogy a láthatósági bug javítva lesz.
Ez után jött ez:
You are not working for the community at the moment. You are testing the game for Wargaming.net. That you attempt to do community work as well is admirable, but even you must understand that tampering with files cannot be accepted.
Szóval én nem a community-ért dolgoztam a láthatósággal foglalkozó tesztekkel és az azt lebontó topiccal. Én egy teszter vagyok a WN.net számára.
A böngésző fülét bezártam, részemről a WN angol nyelvű fórumát látogatni felesleges. Ha érdekel valami, akkor az orosz fórumban úgy is előbb és részletesebben lehet informálódni róla... -
IS-10? -
A fenéket!10 dodó 1 hónapra,még te is kigombolod inkább,mint szenvedj,főleg,hogy az EU emberek sokkal fizetőképesebbek,mint az oroszok.
Ugyanezt fogod látni élesben is,csakhát idővel,mert a hardwipe más,mint a soft. -
Melyik tank volt ami csak papíron létezett? Most így hirtelen inkább csak német tankok jutnak eszembe, amikből még prototípus sem készült. -
Ha jól tudom az első szele ennek a VK4502-es másik változata lesz,ahol a torony elől van.
ÉÉÉS EZ SE MINIMAUS! -
Mondjuk érdekes lesz, hogy a goldért fizetni kell, akkor kb Tier VII-től felfelé, baromi nehéz lesz akár nullszaldósra is kihozni prémium nélkül. Tehát sokkal kevesebben fognak játszani magas tierű tankokkal. Teljsen meg fog változni a matchmaking, szerintem. -
Ez is ki lett már trágyázva.A német papirtankok is benne lesznek a játékban.Nem kell aggódni. -
Adjunktus #17878 Az Orosz szerver már éles egy ideje ugye.Azoknak pont jó így ahogy van.De ha megnyílik az USA meg az EU szerver,és jó reklámot tolnak a játéknak,akkor elözönlik ezeket is a népek.És ha azok is elkezdenek sírni a Német tankok miatt,akkor muszáj lesz csinálniuk valamit!
Jelen pillanatában a játéknak,én már csak az E szériában bízom. -
Aztán majd jönnek a kláncsaták,meg az olyan fejlesztések,ami goldbe kerül majd és akkor mit csinálsz?
A kláncsatákba normál lőszert viszel?
Okés el leszel az alacsony tierrel,de nagyon gyorsan megunod a farmolást,mert még platoonba se fogsz tudni játszani.Ki van ez találva. -
ToMM23 #17876 Egyébként sajnos valóban nevetséges, ahogy a német tankok kivétel nélkül (le)szerepelnek benne..
Rettentően látszik,hogy ruszki játék ez. (1954-es T54 tank nekik.. jó hogy nem T-80 vagy T-90 Eagle..) Meg a tömérdek csak papíron létező ruszki és usa tank jól feltápolva persze ...
Nemakarnak túllépni még mindig ezen a német= szemét náci, népirtó stb
ruszki,usa = a "hős felszabadító" stb teórián
"Hülyítsük, butítsuk csak le a végletekig őket, úgy is vesztettek anno"
Na meg a német tankok valódi adatokkal lennének a ruszkik nemtudnának nagyon mit felmutatni... ahogy az egykoron is volt.
Mert ugye mit ért a T34/76 meg 85 pl a Tiger és Tiger II vel szemben.. Inkább a könnyű(semmit se érő) és közepes(elégséges vagy picit jobb szintű) tankok. Nehéztankok meg nem annyira gyakoriak ott.
Így meg kb a 20vörös/5 német páncélos arány lenne, vagy több. Sejthetően hatalmas orosz veszteséggel. Amit ugye nem engedhetnek meg ismét... No meg a botcsinálta játékos mit is tud a tankokról.. Igen nagy többsége semmit se. Higgyék csak el hogy a ruszkik valóban ilyen erősek voltak, a németek meg ilyen kritikán aluliak.. (paraszthülyítés). Sorry,hogy hosszú lett az irományom.
-
"I would like to suggest a new Community Manager for the EU Server's!
His name is Armitxes!"
Én arra gondolok,hogy Overlordról levesznek egy-két dolgot.