banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• [NST]Cifu
    A munkahelyi gépen meg volt nyitva a WoT fóruma, és mielőtt bezártam volna a fület (leléptem a WoT fórumról az RO után, nem érdekel többet), látom, hogy az egyik mod (Eide) válaszolt még priviben. Azt hittem lehidalok, amikor végigolvastam. Elagyarázza, hogy ezek az adatok nem teljesek, és feltehetően rosszak (nem azok, amit tudtunk leteszteltük, és stimmeltek a ZiggyDeath féle képlet alapján), de ettől a résztől dobtam egy hátast:

But this is Beta testing. You do not need those numbers. People need to play this game and find out bad things like bugs, technical issues and generally attempt to screw over the game, and at the same time enjoy what works well. I will be first the to admit that WN has taken a very unorthodox way of testing, but remember that much of that is due to our Russian friends paying for this game and WN cannot develop along 2 paths. As an additional though, considering that the game is in beta, any numbers are likely to change, especially when the visibility bug gets fixed.

Tömören a lényeg: Ez csak egy béta teszt, neked nem kellenek azok a számok. A cél az, hogy játszanak a játékosok, felfedjék a bugokat, kompatibilitási hibákat és hasonlókat. Azt ő is elismeri, hogy a Wargaming.net szokatlan módon végzi a béta tesztelést, de ne felejtsük el, hogy az oroszok már fizetnek a játékért, és nem lehet két ágon külön fejleszteni. Ráadásul azok az adatok nyilván változni fognak, főleg ahogy a láthatósági bug javítva lesz.

Ez után jött ez:

You are not working for the community at the moment. You are testing the game for Wargaming.net. That you attempt to do community work as well is admirable, but even you must understand that tampering with files cannot be accepted.

Szóval én nem a community-ért dolgoztam a láthatósággal foglalkozó tesztekkel és az azt lebontó topiccal. Én egy teszter vagyok a WN.net számára.

A böngésző fülét bezártam, részemről a WN angol nyelvű fórumát látogatni felesleges. Ha érdekel valami, akkor az orosz fórumban úgy is előbb és részletesebben lehet informálódni róla...