418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Felölem jöhet a HardWipe... amit szerettem volna a legelején, azt nagyjából elértem benne: Tiger, Tiger II, JagdPanther, Hummel
Egyedül talán a sima Panther nem jött össze, meg asszem nem is fog, mert van még nekem elötte tank (DB, meg valamelyik vk3001).
Viszont azt már látom, hogy a véglegesben merre indulok:
német heavy és a német TD párhuzamosan.
Kipróbáltam jópár tankot (ruszkit, amcsit egyaránt), de a legélvezetesebb játékot a KT, a Tigris és most a JP hozta.
(JP -vel 30 csata után 17 gyözelem, 48 kill, tucatnyi plecsni, stb... eddig megalájk... talán még a Tigrist is letaszította most a trónról nálam)
-
Metontour #17953 Akkor valamit rosszul értelmeztem vagy elolvastam mivel ez tényleg nem lenne jó üzlet nekik.
Erről a PzV/IV-van valahol valami?Tudom ez csak kukacoskodás de nem Panzer IV/V-nek kéne jelölni? -
Adjunktus #17952 Igen de a TD-k is ebben a játékban játszanak,és ugyan úgy a frontvonalban harcolnak nagyrészt mint a tankok.Ehez képest szinte csak hátrányuk van velük szemben.Kivéve az Orosz TD-ket mert nekik jó az álcázásuk.
Az artyknak is support szerepük kellene,hogy legyen,mégis nagyobb biztonságban lövöldözhet a map végéből mint egy TD a fronton!Ráadásul,ha betalál akkor még pusztítóbb is.
Tudom,hogy a TD-knek milyennek kellene lenniük,vagy hogy milyen stílust is kellene képviselniük ebben a játékban.De ez jelen állapotban a Német high tier TD-kel kivitelezhetetlen -
Nem hinném. Boldog-boldogtalan hozzájut a "closed" bétakulcshoz. Ha csak 10000 ember venne első hónapra premiumot, akkor is saját magukat fosztanák meg egy szép summától. És sztem nem 10k lesz csak.
Ez 20000%, hogy nem fog megtörténni. -
sose volt szó 1 hónap premiumról.Az oroszok KV-220-at kaptak,mi talán egy Pz V/IV-et. -
az szép
-
Metontour #17948 Ha már itt lóg a fejünk felett a hardwipe akik bétáztak már csak valami prémium tankot kapnak vagy egy havi prémiumot is?Mert régebben mintha arról is szó lett volna. -
Pont ez a baj a JP / Ferdi / JT trióval. Nem tudnak effektíven elbújni, a Ferdi és a JT esetén pedig a felépítmény vastag frontpáncélja miatt mindenki inkább mögé mint elé akar kerülni (mókás, amikor egy JSz-4 téged használ fedezéknek, és mögötted csiki-csukizik). Emiatt a Ferdi és a JT inkább használható áttörő ékben, mint supportnak.
A szovjet TD-k valóban tűztámogató járművek. A németek nem, legalábbis a játékban nem alkalmasak erre a szerepkörre igazán. Talán majd a Marder III. / Nashorn ág, ha belekerül a játékba... -
Egyszer én meg akartam tenni egy PzIIImal a teljes utat nyugatra. Hogy kifogy-e a benzin, és egyébként is milyen gyorsan érnék oda. :)
Rászántam egy hétvégét, de aztán végül berúgtam és elaludtam. :D -
Azt a vacakot pont akkor láttam amikor ugy laggolt,mint a fene és az a végtelenül gyenge commodore 64-re irt grafikai motorral megáldott játéktól akkor ment el a kedvem,mikor még el se kezdtem játszani.
Maga a gondolat szép,jó lett volna a játék,de igy csak egy próbálkozás maradt. -
Szerintem inkább a TDket egymáshoz hasonlítsuk mintsem egy más profilú járművekhez.
Spotting systemet javítani fogják. TD amúgy is más tészta inkább support szerepe van mintsem ,hogy a fronton harcoljon arra ott vannak a heavyk. -
Anno én is nehezen fogadtam el de mióta nem hasonlítgatom a valósághoz "nyugodtabban alszom". Szimulációnak ott van a WWII.Online 15 percig utazol aztán úgy lőnek ki 1 lövésből,hogy azt sem tudod honnan jött a lövés aztán kezdheted előröl a 15 perces utat. Mindehez páratlanul idejétmúlt grafika párosul és kevesebb előfizetője van mint amennyi player bent van a WOT ban egyszerre.....de valósághű. Ha sok időd van érdemes kipróbálni az egy másik stílus. -
Adjunktus #17942 Az ember intelligens lény(tisztelet a kivételnek!:D)és alapból a legjobbra törekszik.Tehát ha valami jó,akkor az a számára természetes.Pont a legjobbra való törekvése az,ami miatt sokkal inkább a kritikákat hangsúlyozza ki.
Gyúúúúúú dicsak,minyő tudálékos gádzsó vagyok la!
-
Ismételném magam: oké, de akkor miért 4x könnyebb felfedezni, mint az ugyanakkora amerikai nehéz harckocsikat? :) -
"JGTiger a csúcs, az ha citromsárga színű lenne akkor sem lehetne már jobban látni..."
Mégis mit vársz egy olyan járműtől ami majd 3m magas (2,8) :) Nehéz is lenne elrejteni. -
Ruszki örülés: HHHRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
-
Én ezt el is tudnám fogadni, ha következetesek lennének. :)
Tehát oké, arcade játékot csinálunk, úgy formáljuk az értékeket, hogy meglegyen a balance.
Viszont akkor utána ne kezdjünk már el dobálózni azzal, hogy ez a harckocsi ekkora páncélértékkel bír a valóságban, és ezért változtatjuk meg. :) -
Örömmel láttam, hogy az előző szavazás eredménye az lett, hogy a legtöbben egy időperiódushoz kötött játékmódot szeretnének. Remélem, komolyan is veszik a fejlesztők. -
A Való Világban vannak tankok?
Azt hittem, hogy csak buta faszok. De ha vannak tankok, akkor nézem. 

-
exoterm #17935 A su85-re fel lehet rakni a 107-es löveget, ami igencsak durva az adott tierben.
A mausra meg kellene a hosszúcsövű 128-as, mert a rövid az elég gyík. -
Hogy erősebbek az egy dolog, de miért a V-55U-t veszik elő, ami:
1.: A T-54-esekbe nem lett beépítve.
2.: 1983-ban jelent meg.
Ha V-55 vagy V-55V lenne, akkor még azt mondom, hogy a játékmechanika miatt buffolták az erejét. De miért raknak a játékba egy olyan motort, amely sem fizikailag, sem időrendben nem illik a játékba? -
Értem amit mondasz ezt az utat én is végigjártam egy másik játékban (Men of WAR). Végeredmény bann lett (részben miattam). Viszont azt be kell látni ,hogy ez nem egy szimulátor! Azért kevesen sírnak ,hogy azok a valós mechanikai hibák amik a német nagy vadakat (ideértve a Panther korai típusait is) súlytották miért nincsenek a játékban. Vagy ,hogy miért nem fogy ki az üzemanyag vagy miért nem kell 15 percet utazni mire harcérintkezésbe lépnek az ellennel vagy ,hogy miért nem reped be a KT páncélzata mert elfogyott a németeknek pár fontos nyersanyag ami a páncélzat megfelelő rugalmasságához kell bár szerintem még kb. 100 ilyet tudnál mondani.
A játék folyamatosan változik 2010 elején volt 5 tank és 2-3 map azóta azért sokat fejlődött és még fog is. Szerintem felesleges a valós tankokhoz hasonlítani el kell fogadni ez ilyen és inkább élvezni kellene a pozitívumait ami itt soha sincs emlegetve de ha tudtok ennél jobb multis tankos játékot akkor játszatok inkább azzal. -
Amúgy amikor hasonlítgatjuk a járműveket akkor azt is figyelembe kell venni hogy pl tier8.nál az amcsi tank még most is 2x olyan erős mint a KT, viszont tier9-nél visszakapja a német mert ott meg a vk kb pont ennyivel erősebb. Tier10 ben meg szvsz egál a maus és az t30, is7 picivel jobb de ha nerfelve lesz akkor már mind egál lesz. -
Miért hazudnék? :D
ToMM23: jaj, észrevettek 70m-ről?? Akkor német TD-t inkább ne próbálj ki, JGPanthertől felfelé kb. előbb szúr ki az ellenség mint te őt...JGTiger a csúcs, az ha citromsárga színű lenne akkor sem lehetne már jobban látni... -
ToMM23 #17930 Igen a T-54 az nekem is feltünt. Meg a tankok lóereje általában valahogy nem egészen olyan mint volt. Van ami erösebb van ami gyengébb.Akkora fáradtság lett volna nekik valóságosra megcsinálni... ? -
Adjunktus #17929 Jajj de sokan örülnének,ha csak 70 méterről vennék őket észre!! 
Egyébként van egy táblázat a láthatóságról,valahol lejjebb.Keresd meg. -
Szerintem erre a kérdésre térj vissza majd akkor ha az EU szerverek is élesek lesznek és több bevételük lesz EU szerverből,mint az oroszból.Figyeld meg máshogy fognak hozzád állni. :) -
Valószínüleg mindegyiknél működik, csak a német Tier VII.+ TD-k é és Tier VIII.+ heavyk/mediumok visibility értékei olyan kicsik, hogy nincs értelme felrakni rá.
Ha csak álcahálód van (camouflage skill nincs a legénységnél), akkor a 70 méterről való felfedezés teljesen normális. -
Amúgy a német motorok is erősebbek, mint eredetileg voltak :)
Jeffjohnson: ezzel egyetértek, sokan nem tudják használni, de ettől függetlenül vannak hibái. Kezdjük a 100mm vastag sárvédőkkel, ami a döntött páncélzat alatt van közvetlenül és mögötte a lánctalp foglal helyet. Na most ha ezt átlövik, nem a lánctalp sérül, hanem HP-t vesztesz. De oké, azt írták a következő patchben javítják (végre már...)
Az a + 1000 hp, amije van, az kb. 2 lövésnyi előny az Is-7-tel szemben és a 128-as ágyú nem épp arról híres hogy átviszi az Is-7-est mint kés a vajat. (főleg ha valaki nem tudja hova lőjön) Aztán ott van még az ágyú körüli páncélzat (vagy maga az ágyú). Mivel szerintem nem vastagabb mint 160mm, ez is jókora hátrány, akár már egy Tier 6-os tankkal is ki lehet ütni az ágyúját. (én is megcsináltam egy T32-vel)
Szóval milyen előnyei is vannak a Mausnak: erősebb hátsó páncélzat, több HP és...hmmm. Ennyi nem?
-
Ez komoly? -
lammaer #17924 Grindeljek 2x? Nooormááális? :)
Mondjuk NavyFieldben voltam igy, ott az US szerverekre mentem nem az EUsokra, mivel az USen akkor volt csúcsüzem amikor én játszik (este9-hajnali2). -
ToMM23 #17923 Lehet,hogy épült belőlük de max 1-2 darab.Igen ha hasogatjuk a szörszálat akkor mind a 3 nemzetnél volt tervrajz meg megépített de sorozatban soha nem gyártott harckocsi. Engem speciel nemigazán érdekelnek a kísérleti és tervrajz tankok. Csak amiket alkalmaztak is harcokban.
Ja meg egy kérdésem lenne: TD-nél mi a legnagyobb tank amin működik még az álcaháló? SU-ISU-n még müködik? Mert lazán észrevettek álcahálóval és bokorban lesve jó 70méterröl több alkalommal is.. -
Az én válaszom erre az volt, hogy akkor viszont ne buffolják az amúgy is kellően erős JSz-4 homlokpáncélzatát azzal az indokkal, hogy az eredeti érték hibás forrásból származott, és a valós értékek magasabbak. :) -
Erre az a válasz,hogy nem teljes valósághű a játék,meg egyébként is ez egy arcade cucc,minek nézel utána.:D -
csinálsz egy US accot.Mikor kiürül az EU átloggolsz.Na? -
Noha én is azt mondom, hogy egy kicsit el van túlozva a "szovjet oldal OP" whine, de azért azt is lássuk be, hogy bizonyos téren meg durva hibákat vétettek már magában a design fázisban.
A KT lövegpajzsa a legtöbbet emlegetett dolog, az ezzel kapcsolatos kritikákat leszerelték, hogy márpedig a legalaposabban utánajártak, stb., stb. Aztán előkerültek autentikus metszeti ábrák, ahol valahogy azért mégis csak vastagabb volt a lövegpajzs... Erre azóta se volt tudomásom szerint reakció.
A másik (szvsz még durvább) hiba a T-54 motorjai. A T-54 alapból a V-2-54 motorral rendelkezett. Ez 520 lóerős a valóságban. A játékban 620 lett valamiért. A fejlesztett motor a V-55U, a játékban 680 lóerővel. A valóságban a V-55U a T-55M/AM és a T-64M harckocsikban jelent meg, 620 lóerővel 1983-tól. A T-54-esekbe csak V-55 és V-55V motort építettek, ami 580 lóerős. Azért ezt nehezen lehet kimagyarázni... -
lammaer #17918 Jajj, hogy fogok igy éjjel 2-kor játszani.... addigra a soke EUs elmegy aludni, az USÁkok meg nem jönnek mert ők maradnak a saját szerverükön... pedig éjfél után lehet irtani igazán :) -
Overlorld 2 hónapot írt először feb-márc aztán márc akkor most megint február. Szerintem inkább április lesz ebből.
1000+ HP ja van az IS-7 hez mégis mi kellene még? Ha a MAUS meg egyedül kolbászol a nagy semmi közepén az meg nem a játék hibája sokan nem tudnak játszani a MAUS-al de ettől még nem gyengébb mint az IS-7.
Egyébként ezen a héten EU szerver indul 90K kapacitással. Nem hangzik rosszul. -
akkor talán a LAGG szót el is tudjuk felejteni. -
De azt el tudom képzelni,hogy amelyik jobban fizet arra billen a mérleg alapon fognak változtatni a helyzeten.Ez nem egy wow,hogy akkor is fizetsz,ha nem játszol.Itt csak akkor látnak pénzt,ha kielégítik az emberek kéréseit valamilyen szinten.