banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Jeffjohnson
    Értem amit mondasz ezt az utat én is végigjártam egy másik játékban (Men of WAR). Végeredmény bann lett (részben miattam). Viszont azt be kell látni ,hogy ez nem egy szimulátor! Azért kevesen sírnak ,hogy azok a valós mechanikai hibák amik a német nagy vadakat (ideértve a Panther korai típusait is) súlytották miért nincsenek a játékban. Vagy ,hogy miért nem fogy ki az üzemanyag vagy miért nem kell 15 percet utazni mire harcérintkezésbe lépnek az ellennel vagy ,hogy miért nem reped be a KT páncélzata mert elfogyott a németeknek pár fontos nyersanyag ami a páncélzat megfelelő rugalmasságához kell bár szerintem még kb. 100 ilyet tudnál mondani.
    A játék folyamatosan változik 2010 elején volt 5 tank és 2-3 map azóta azért sokat fejlődött és még fog is. Szerintem felesleges a valós tankokhoz hasonlítani el kell fogadni ez ilyen és inkább élvezni kellene a pozitívumait ami itt soha sincs emlegetve de ha tudtok ennél jobb multis tankos játékot akkor játszatok inkább azzal.