418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rákövetkező vmelyiket ki is hagyhattad volna :) -
-
na ettől van tele a faszom... -
yossarianHUN #18431 Hát ilyen nincs a tököm tele van már a sok idióta balfasszal. Himmelsdorfon a 15-ből 12 felnyomul a várhoz én meg egyedül védjem SU 100-al az utat. Persze jön két IS meg egy KT, átgázolnak rajtam és már ott is csücsülnek a bázisunkon miközben a sok idióta nyomogatja a Back to base!-t nagy buzgón. Agyfaszt kapok komolyan. -
Wlanseraf #18430 Na tényleg föladtam:D Tiger-el meg volt velem egy IS3 ellenünk egy IS4 , mhhh én tényleg elhiszem hogy nincsenek csiterek:D
Én löttem rá kb 6-ot 30 méterről , az IS3 is ennyit legalább.. én meghaltam az IS3 40%-on, ö még mindig 100% :D :D mindent löttem alul, oldalt, váltottam HE-re semmi:D :D :D láncát nem tudtam lelöni 2 lövésből...
De minden rendben:D -
Wlanseraf #18429 Mai remek nap folytatódik:D megint DB megyek:) klingon pajzs mögül oneshot:D:D:D:D:D:D:D:D nem arty:D és Is4 volt a legnagyobb..
Azt hiszem ezt jelzésnek veszem, ma nem kell játszanom:) -
lammaer #18428 Épp most kezdődött első csatám, no arty... -
Imation #18427 Hát igen, ritka élvezetes menet lehetett az is mikor 14 arty dobálgatta egymást. -
lammaer #18426 DE azért sztem összességében jóval kevesebb arty van, nem?
Legalábbis tegnapi élményeim alapján nagyon sokszor volth ogy NEM volt egyetlen arty se, de havolt is akkor is max 1-2, és mégcsak nem is mindig top tierek. -
Wlanseraf #18425 Bepakolnám az egész fejlesztő csapatot alap KV tankokba és ellenük meg artyk pár felderítővel... a jó anyjukat..
Előbb elindult a meccs (3200DB) mentem jött egy Leo, egy arty lövés telibe, lánc repült .... másik artytól egy másik lövés és vége.. kurva élvezetes elismerem... ezért már megéri játszani annyira jó... főleg hogy az első lövésnél 50-el mentem , de persze ő telibe ver... -
Egyik csataban nalunk is allitotta egy srac hogy ki tudja donteni, de senki nem hitt neki, pedig kerte, hogy ne lojjek ki, es akkor megmutatja. Ezek szerint tenyleg ki lehet :D -
davidbog #18423 Igen ki tud dőlni, én is láttam már olyan állapotban. Haverommal próbáltuk is kidönteni, de nekünk nem sikerült. Szerintem csak az SPG-k lövedékei képesek rá. Lehet hogy a kisebb SPG-k még nem tudják kidönteni, amikor láttam ilyet akkor mind a két csapatban egy-egy GW-Tiger volt. -
A tüzérség ki tudja lőni. -
Már jó párszor láttam kidőlni. Szerintem csak arty tudja. -
-
Bakker ki tud dőlni a karácsonyfa a bázison? Ma kidöntöttünk egyet. -
1.: A platoonba három ember fér -> minimum 3 arty tehát.
2.: Már kinyilatkoztatták, hogy nem szeretnék korlátozni az artyk számát. -
Imation #18417 Talán az lehetne a megoldás hogy max 2 arty lenne minden csatában, aki meg ragaszkodik hozzá hogy azzal megy az szépem várakozzon amíg sorra kerül. Ha minden csata előtt 10-15 percet kéne várakoznia talán kevesebben erőltetnék a dolgot. -
Ez egy mai csata volt:
Még hogy kevesebb az SPG... -
Hátulról végül is... :D
Én Marder II-vel egyszer egy KV-3-ast lőttem ki egyedül, de legalább 15-20 gránátot lőttem ki rá és végig rejtve maradtam. -
TDantes #18414 Persze, tudom, tudom. A Marder II, meg IS3-asokat tud kilőni, emlékszem, egyszer erről is volt szó. Hogyne. -
Kizárt! -
spiczi91 #18412 Ha a tigris egy bal****, akkor megeshet. -
exoterm #18411 Szeretném látni, ahogy 1v1-ben lenyomja a t46 a tigrist....
-
Renegade #18410 ezen nem kell vitatkozni
t-46: szovjet
tigris: német
konklúzió: persze, hogy kilövi -
TDantes #18409 A traktor is biztos tudná valahol sebezni a Maust... -
Miért vagy meglepve. Úgy rémlik volt már LoLtraktor vs. Maus vita is. :D -
Szakesz #18407 Tehát ha jól értem ti most azon vitatkoztok, hogy egy Tier 3-as T-46 eséllyel indul-e ellene, de legalábbis kitudja-e lőni a T7-es tigrist?
-
spiczi91 #18406 Azt írtam, hogy át tudom ütni. Nem kell semmi extrémet belelátni(az más kérdés hogy egy ****láma tigrist már sikerült körbetáncolni és kilőni, de ilyen 10000 alkalomból egyszer van). -
TDantes #18405 Nem. Úgy írta, mintha a T46 eséllyel indulna a Tigris ellen, mivel képes oldalról ( szerencsés esetben ) egy kicsit belesebeznie.
Oldalról nem nagy mutatvány semmit se átlőni egyébként se.
Ez kb olyan dolog, mint amikor egy 1%-on lévő nagy tankba bele lő egyet valami kis nyomi tank, és akkor azt ő lőtte ki . -
spiczi91 #18404 Engem viszont érdekel, hogy átütöm, mert kapok érte egy raklap XP-t. Az hogy téged nem hat meg, azt én már nagy ívből szarom le.
-
lammaer #18403 Ez már csúsztatás, azt kérdezted mivel üti át, nem azt hogy mennyit sebez :)
-
TDantes #18402 Na persze...sőt hátulról is átüti, de szerinted mennyiben érdekel engem, egy Tigrisben ülve, hogy belém sebzel mondjuk 5%? Utána egy tüsszentéssel eltüntetnélek.
Ja, és ennyi erővel a Királytigrist is átüti, sőt a vk45-öt is, nem? -
spiczi91 #18401 E-e, oldalt átüti. Ott 80mm a tigris páncélja, és ott azért 50-50 arányban átüti a hosszú csövő puska. Jó kis tank a T46, csak rohadt papír. -
TDantes #18400 Jaja, tudom én is, azért kérdeztem, hogy vajon mivel üti át a Tigrist? -
HE-vel átüti :) -
GW Tiger-re gondolt
-
A legerősebb ágyúja is átlag 75mm-t üt át, szóval szerintem semelyik :) -
TDantes #18396 A T46-nak mégis miféle ágyúja üti át a Tigrist?
-
spiczi91 #18395 Én specc sokkal jobban szeretem a hosszú csövűt, akár egy tigrist is át tud ütni.