418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Ja és én lazán kezdenék újra traktorral :) Mivel minenki másnak is Tier 1-ese lesz, így sokkal élvezetesebb.

Megint a Pz III lesz a király, meg a legelső nehéz tankok. (KV, Tigris I, T1 hvy)
  • erdos
    Pedig a hard wipe-nál ez lesz. Asszem kapunk valami középcsirke tankot bónusznak de ennyi.
  • Eagle16
    Szerintem nem lesz egyáltalán. Február végén már kiadják a játékot, addig meg semmi ok a soft-wipe-ra, mivel ezt nem azért csinálják, hogy jó legyen a játékosoknak és ki tudjunk próbálni mindent, hanem technikai okok miatt.
  • TOMSILENT
    Mert gondolom, mint én meg még jó pár emberke kiszenvedett egyet s mást tankok közül és nincs kedvünk ismét Loltraktorral és offolós ms-1-el kezdni :D
  • TOMSILENT
    Most akkor lesz vagy nem? o.O
  • erdos
    Szerintem nem is lesz egyátalán hálistennek. De ezek maguk sem tudják mit akarnak nem hogy mi... :-)
  • szabii98
    Most nem lesz.
  • Me0w
    Nem lesz.
  • TOMSILENT
    Kösz! - Apropó, másik kérdés...rebesgették páran a wipe-ot....az kb. mikorra várható? :O
  • Eagle16
    14:00
  • TOMSILENT
    Gyerekek. Most akkor meddig lesz szünet? - beteg vagyok, szeretnék játszani...erre ismét nem tudok fel menni mert valami szerver baszogatást olvastam....
  • Tono34
    Patch előtt azért "rendesen" tudtam sebezni az akkori eszközeimmel, de azóta nagyon pattogós lett. Előtte azt hiszem a T29-el voltam így, hogy minden lejött róla, de most már simán.

Tigrisemmel 2 T29 ellen egészen jól elvoltam, egyik 12% másik 23%-ra ment le (85 és 95-nél akadtam össze velük én úgy 75%-nál voltam akkor), végül azt hiszem egy 3. enemy hátsón billentett (talán hetzer)
    (2 T29 1 arti 2 hetzer maradt az ellenél a végére)
  • szabii98
  • BoneDragon
    Szerintem meg elég gyenge tierjéhez képest a KT. De akkor legyen igazatok, ebből is látszik, hogy a játékoson múlik minden...
  • Tuvok #18980
    A T29-ről minden lepattog, a KT-ról semmi .
    Ha a T29-es ismeri a KT gyengepontjait akkor még sikeres is lehet, de nekem KT-ban még sose volt komolyabb ellenfél egy T29 önmagában . Viszont mindig komoly sérüléseket okozott .
  • XenHai
    t29 csak akkor van esélye ha a tornya látszik csak ki és a kt nek meg a tornyát lövi !
    Egyébként megeszi a kt ha testre lő!
  • erdos
    A KT szerintem még mindig a saját Tiejében kiemelkedően jó, azért a T29 től nem kéne berezelnie.
  • TDantes
    Panzer IV-el is szembe lehet szállni a KT-vel, ha az ember folyton a lövegpajzsát lövi.

Jókora hiányosságai vannak, ez tény, de azért ne essünk túlzásokba. A T29-est le tudja gyűrni a Királytigris, sőt szemtől szemben a T32-őt is. Mind két amerikai tank gyengén páncélozott alulról, akkor van esélyük a KT ellen ha fedezékből tudnak rá lőni.
  • BoneDragon
    Hát én simán szembe megyek a KT-vel, főleg miután 5v1-be nem tudtak legyőzni, csak végén az IS-3 akinek 20-30% hp-ja maradt.
  • TDantes
    Azért nem mondanám, hogy a T29-nek nem ellenfél a KT. Ennyire azért nem szar tank az. Nem szokásom egy T29-estől se összeszarni magam, KT-ben ülve.
  • BoneDragon
    Pontosan. T29-nek nem ellenfél a KT, sőt még IS-3at is megtudom szorongatni és sokszor én jövök ki győztesnek.
  • lammaer
    Tono, nehogy elmenekülj egy KT elől, főleg nem T29-ben kukucskálva egy domb mögül.

Szemből a KT-t a tornyán lődd, pontosan az ágyúra célozva. Sajnos a gyárban nem maradt elég acél, igy oda csak szürke OSD lapot tettek. Átviszi minden, talán még a 90-es is (de a tigrised meg a 122-es IS az tutira).
  • erdos
    Nem IS-3? Az IS-4 el elvileg nem találkozhatnál hacsak nem vagy valakivel platoonban akinek nagyobb a cuccosa mint a tied. Bár ez nekem sem tiszta, Cifu a te embered. Amúgy meg ott van a HE, azzal azért pár százalékot mindig sebzel másokon és kapsz rá lóvét rendesen.
  • Fritz Von...
    Sajnos nekem még nincs meg a Maus, sztem nem is jön össze annyi xp/mani, hogy meglegyen éles előtt.
    De valahogy úgy tudom elképzelni, mint amikor az egyik csatában vakon lőtt egy arty, megsebezte a KV-3 motorját és lánctalpát is. Ha jól emlékszem, akkor Karelia map volt, és úgy alakult, hogy az ellenségnél egy PzIV maradt, nálunk meg én. El kellett volna foglalnom a másik bázist. Mire odaértem, már régen egy másik csatában voltam, másik tankkal... :D
  • Renegade
    ne már, nekem nagyon tetszik, ugyanúgy támadok vele mint a többivel, csak mire oda érek valahova már vége is a csatának :-)

Mondjuk egy fillérem sem maradt pedig nagyon kéne rá a HE védelem

mondjuk elég szivacs, múltkor volt egy 1vs1 isu ellen, nos ő továbbment 29%-on, ezért inkább "kergetem" vele a kicsiket, meg jó foglalni, mert fedezéknek nagyon hasznos a roncsa :-)
  • Tono34
    Kicsit olvass vissza.
  • Neutralpoint
    Ahh akkor jól gondoltam, am van valami mert a szeró most már azt írja h unable to connect the network szóval, dolgoznak a srácok odaát.
  • Tuvok #18967
    Néha jöhetnél vele az LS-be companyzni, hátha végre nyernénk egyet:)
  • Tono34
    Annak viszont nagyon nagy :D
  • Tono34
    Chat.
  • Me0w
    En sajnalom, hogy megint faszsagokat beszeltek a devek. Megvettem a Maust, tudvan, hogy 2-3 het utan ugyis wipe, tehat tokmindegy. Erre nincs wipe, en meg itt allok a hasznalhatatlan szarral :)
  • Tono34
    Idáig az IS-t szériát nem tudtam sebezni, most meg meglátok egy KT-t már fordulok is. 10 lövésből max 2-3 ha karcolja csak. IS (122mm), Tiger (fullos), T29-el (90mm) próbálkozom.
  • Neutralpoint
    Am ez wtf?: "Az EU/US szerveren gyertek a hun(kissrac) channelre, a jelszó: hun"
  • BoneDragon
    Szerintem volt valami is4 nerf, mert kb 1 hónapja, át se tudtam lőne is3-al. Most meg lazán leszedek egy lövéssel 25-30% hp-t. Érdekes... Sőt, már szedtem ki 1v1-be is4-et. Akkor nagyon anyázhatott...
  • Neutralpoint
    Tuvok XD
  • Sir Charles
    Amúgy Fritz Von-nak igaza van, szerintem is elég jó a balance, de néha azért tényleg becsúszik egy-egy ilyen "mihez kezdek most" csata.

Szerintem is a láthatósággal, meg a találat/sebzés számolással van baj.
    Múltkor közelharcba keveredtem egy IS-4-el. Én Is-3-al BL-9 ágyúval voltam. 20% volt az IS-4-nek és egymás után követlen közelről seggbe lőttem 3-szor. 2 lövés lepattant(bounced off), a harmadik lövés keresztülment és leesett a lánctalpa és 0%-ot sebződött. Már az is megérne egy misét, hogy mitől esett le a lánctalpa, de hogy egy nyamvadt Hp-t sem vesztett az már durva.(Természetesen neki minden lövése talált, 100%-ról ledarált Kb:15%-ra mire a negyedik lövésre kilőttem)
  • Tuvok #18958
    Mivel wipe nem lesz, így nyilván meg kell várni, hogy Overlord átérjen Frankfurtba pnedrive-on az adatbázissal :)
  • Renegade
    na azért egy kérdés volt

íme a válasz: olvasd el a FAQ!-t
  • Tono34
    Az oldal tetején nagy piros betűk? Katt rá.
  • Me0w
    A haverod majd megtalalja maganak, ha ilyen kurva surgos.