418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
peter9228 #19714 Open beta-nál nem lesz Hard Wipe? -
Tényleg? :D
link
1-2. link... -
Reggel 7-tol van vege. -
a francia tech treet hol találom? Gugli megvolt, de nem találtam. -
Wlanseraf #19710 Most ezt mondják:) magyarul clan wars csak a HW után. -
Nálam egészen jól szuperál. Én elégedett vagyok vele.
-
Renegade #19708 szerintem:
prémium belefér
a kicsik nem olyan bugosak mint a nagy német heavyk (maus első sárvédő, KT torony, stb)
megvan a rutin az optimális és egyéniséghez passzoló fejlődéshez (ez azért ad némi fort)
mivel stabil bevételük lesz, ezért lesz rendes support, kreatív csapat, stb
egyedül az újra tábla lehet negatív hangulatú egyeseknél, minden más tekintetben üdvözítő -
Jól látom, hogy vége az 5x szorzónak? :( -
Neutralpoint #19706 Lehet hogy nincs. Attól függ ha megoldják az sms-es fizetést talán. -
Wlanseraf #19705 hmm a KT sajna harmatgyenge:( -
de azért mégis szipogunk majd utána,hogy mikor belépsz az accountodra:
-üres garázs vár
-az összeszedett creditednek nyoma vész
-a goldnak is
-a premium accountodnak is
-csak egy mosolygós loltraki-val fedezheted fel ujra a pályák rejtelmeit.
pozitívum:
-szidhatod a rendszert,mert ezért még fizetsz is
-üres lappal indul mindenki
-loltrakival nem fogsz IS-7 elöl menekülni
-amit megszerzel az már végleg a tiéd,de amit elhibázol a soft wipe se javít ki.
-
Törlés lesz, de klánozni is kellesz...Wespe bácsiék remélem nyitottak még :). -
Renegade #19702 az elején már mindenki tudta, hogy törlés lesz. -
Imation #19701 Én személy szerint örülnék ha minél hamarabb törölnék a cuccokat és lehetne elkezdeni a rendes fejlődést. Most mindig csak az van bennem hogy de vacak lesz újra mindenen átrágni magam, mert ami van úgyis elveszik. -
Mostnemazé,de ez még csak open beta,eddig volt closed,de aki akart szerzett kulcsot tehát ez csak egy mese habbal...majd 1 hónap mulva sírjatok ha minden tankotokat törlik. -
Imation #19699 Lehet hogy már 27. én lesznek új dolgok abból a rengetegből amit ígérnek?
Miért kell feltétlenül az a premi fiók?? Meg tudom engedni magamnak, de most ebben az állapotban nem érzem hogy szükségem lenne a premire. -
vá, vá, vá...
open bétában még nem lehet/kell fizetni prémiumért, és még a 150 gold is jár, nem? -
brühühühühühüüü túl sok az a 2000 Ft. -
Nálam a turán 1 után jött a turán 2, és a td-k külön ágon voltak, így nem kellene td-zni a tasért :D -
Most ugye nem azt akarod mondani, hogy nincs havonta $10-od premiumra? -
Az miért baj? :O -
Én is csináltam egyet, valami hasonló lett, de én beleraktam az M44 Tas Tankdestroyert is. Az elég nagy finomság lenne. Én bízok benne, hogy egyszer lesznek magyar tankok is :) -
Jajj, szegény, hogy a testén csak olyan vastag a páncélzat, mint az egy Tierrel kisebb, szintén a gyengeséget és sebezhetőséget megtestesítő JSz-3 nehéz harckocsi...
-
Neutralpoint #19691 Open Beta Coming up :S :'( -
Neutralpoint #19690 Na miért kíváncsi vagyok. -
a torony erős, a páncélja szar. -
Meglett a t-54, mar ertem, miert csiter tank ez. A KT-t kettepisalom (mar elnezest), az Ausfb is csak nezeget, wah, nem normalisak a fejlesztok. -
Azé?? :D -
Mekem is meglett a maus, mehetünk :-)
-
TDantes #19685 Na, ebből ugyan nem lesz semmi úgyse. Pedig jó volna, de áh. Nem fognak ezek magyar tankokat berakni -
zsír, csak hiányoznak a heavyk...kár hogy nem volt, vagyis úgy tudom hogy nehéz tank csak vásárolt volt. -
Majd meglátjuk mire lesz elég :)
Ezt meg most láttam, egy lengyel csinálta, lengyel-magyar fának jó lenne :D
KÉP -
TDantes #19682 Nem rossz előny , hogy hatot lőhetnek egymás után. -
A háború utáni tankokban lesz, vagyis az AMX-ekben.
Itt a teljes riport: link
A teljes fa is érdekes lesz, alacsonyabb tierekben lassúak lesznek, viszonylag gyenge tűzerővel, de erős páncélzattal, míg a magasabb tierűek gyorsak lesznek, nagy tűzerejűek, de gyenge páncélzatúak. -
Utána jöhet "escape". -
TDantes #19679 És melyik francia tankban lesz ilyen automatikus töltő? -
Már hallom is:
"rikosé, rikosé, bánszdof, rikosé, didünt penetré..." és egy csilingelés az utolsó találtra, ami természetesen 0% damage és még csak Rosemary fényképe sem esett le, amit rágóval ragasztottak a müszerfalra. -
Wlanseraf #19677 igen persze:) én toltam 1000-el szartam rá ha halok.. -
Talán két csatában próbálkoztak kempelni, de mire elmagyaráztam nekik, hogy így 5 percenként 150.000 kreditet és kb. 5000 XP -t buknak már rohantak is.
Nem mondom, hogy mindig nyertünk... de asszem ez a pár nap inkább arról szólt, hogy minél több tankot ki tudjunk próbálni az éles elött.
És hogy a fejlesztök lássák, mit bír a szerverük. -
Na szóval a francia tank-fa automatikus töltője a magasabb tierekben valami ilyen lesz:
"The main peculiarity of the top level tanks will be their high fire rate: player will be able to use automatic loading device (it will use revolver-type cylinder with 6 shells, which should be reloaded after emptying)"
Tehát 6-ot lőhetsz egymás után gyorsan, aztán lesz egy viszonylag hosszú idő amíg betöltöd a következő 6-ot. Érdekes.