418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• [NST]Cifu
    Piros az feltűnőbb, megfelel? :)
  • lammaer
    És hogy tovább ragozzuk, a Jpanthernek az alap láthatósági együtthatója vetekszik a Nimitz nukleáris repülőgéphordozóéval :)
  • [NST]Cifu
    Lásd és olvasd.

A táblázatban minél kisebb az oszlop, annál kevesebbet ér a camo net és a camo skill, illetve annál távolabbról vesznek észre...
  • Forolto
    ez need.:)
  • Forolto
    100% akart lenni.:)
  • lammaer
    Csináld rikitó világoszöldre ha lehet....
  • Forolto
    el foglak keseríteni,jp-n nem működik az álcaháló a másik,hogy ha működne is csak 1005 skill után.
  • [NST]Cifu
    Beraktam a banner alá, hogy nem lesz soft wipe. Remélem így többen nem kérdezik meg. :)
  • Torzonborz
    jó is az a legózás

• I.C.ram
    Jó bugos ez a jPanther. 100%os legénység, mindegyiknek 35% álcázás skill + álcaháló, és mégis engem szúrnak ki leghamarabb.
  • f24sg
    Jaaaj, a lepkék nagyon jók, egyik lefáradt este csináltam róluk szép közeli, szinte makró szkrÍnsotokat, közben meg kilőttek, 1 perccel start után... :)

Ugyanakkor igen, Rebegade jól látja a dolgot, ezért visítottam fel.
  • Renegade
    peched volt :-)
  • Renegade
    áhhhhhhhhhhhhhh :-)
  • BoneDragon
    Életemben először kérdeztem meg és akkor is én kapom itt a lebaszást...
    Ja és amúgy, mikor lesz soft wipe vagy hard wipe?
  • Forolto
    Lesz soft wipe?
  • Renegade
    szvsz csak arra utalt (lehet sokadszor), hogy már egy ideje boritékolható, hogy már csak egy wipe lesz, az pedig a végleges (lásd mostani szorzó, le is írták, hogy wipe HELYETT)

és pár embernek fura (nekem is), hogy miért kell megkérdezni 2 naponta valakinek, amikor köztudott (tudom-tudom, Safranek jöjjön közelebb), hogy nem lesz
  • yossarianHUN
    A legózás visszatérő momentum...
  • BoneDragon
    Idegbeteg vagy? Tegnap óta nem olvastam a fórumot és nincs kedvem visszaolvasni 100hszt-t. Belehaltál? Amúgy is itt fél óránként változik minden.
    Szerintem legózzál, ha ennyire ideges vagy egy ilyen kérdéstől :)
  • f24sg
    NEM hiszem el, hát vazze, ez a soft wipe mindenkinek az agyára ment? NEM lesz, Béláim az Úrban, NEM lesz mán, érted?
    Teljes törlés lesz a végleges megjelenésnél, azt ' szevasz!
    Nem lesz semmi puha és lágy már, világos ez?

A lányok belső combja, az soft, azt wipeoljátok, ápoljátok!
    Úristen!
  • yossarianHUN
    Hát ez zseniális :D de miért csinálták?
  • Forolto
    Elmondom neked,hogy lesz ilyen csatamód.Nem új játékost,hanem ugyanazt az embert dobja be,olyan call of duty multi feeling lesz.
    De ez nem is csoda,hisz szinte az összes battle mode-ot lekoppintja a Wot.
    Elsőként az a mod lesz,hogy 1 védő és egy támadó sereg lesz a csatatéren,a másik mod hogy mindkét csapat támad és 1 zászló lesz elfoglalásra.
  • BoneDragon
    Na 27.-én jön az open béta. Ez mit foglal magába? Soft wipe?
  • Renegade
    megházasodott a két stuart :-)
  • Renegade
    bingó, eddig csak az élelmes 12 éves vérpistikék játszottak akik közül jó sokan megkeserítették az az ember életét (sírdogálnak a sarokban, 0 taktikai érzék, stb), most jön majd a legalja, pitypang iq-val, akik még a fenti csapatnál is rosszabbak lesznek. asszem megyek és veszek egy zsák xanaxot
  • DonZorro
    EZ MI A KUKI???
  • Tono34
    Mostani csatában, ha nem az otthoni gépen játszom a füstölgő roncsok hatására az fps-em leesik 0-4 közé. Lehet próbálkozni mit tudsz ilyenkor tenni. (semmit sem)
  • SZU
    Egyébként jó lenne olyan játékmód a teljesben, hogy folyamatos csata lenne. Úgy hogy aki kiesik, helyette bedobna egy hasonló tierű utánpótlást! =) Persze nem ártana egy max limit, mert előbb utóbb mindenhol roncsok lennének!
  • Tono34
    Akkor azért írogattam én is hiába :) Már kezdtem aggódni.
  • SZU
    Szerinted? Előbb vette észre, hogy vannak pillangók a réten, mint hogy a sok angol szöveg közben van néha magyar is és esetleg neki is írnak.

Egyébként tetszett neki a T43, meg a DB! =) "Olyan jó gyorsak és van tornyuk!"
  • Neutralpoint
    meg a tk kingek és az unatkozom suicid leszek gémerek...
  • Tono34
    Lásd a jó oldalát, jönnek az ingyen fragek.
  • Forolto
    S hozzátenném,hogy az eddig is világnyelvé kikiáltott magyar káromkodás mégnagyobb berkekben fogja terjeszteni az igét.A szűk látókörű,mégszűkebb szókincsel megáldott egyének fogják ellepni a szürke semmitmondó chat ablakokat. :)
  • lammaer
    Jpanther azon tankok egyikre, ami ellen érdemes autoaimot használni ha szembe van :D
  • lammaer
    Amúgy az open béta a mi életünkben szerintem semmilyen szignifikáns változást nem hoz.
    Max annyit, hogy megjelennek azok a különösen kretén játékosok - itt a fórumon is megjelent egy-egy - akik annyira debilek voltak, hogy még segítséggel se (lásd a piros FAQ) tudtak kulcsot szerezni.

Na, azok mostmár jönek, lesz sok-sok célpont, plusz ha a mi oldalunkra is kerül belőlük, ők meg nem veszik el a killeket.

A veteránok csak jól járhatnak.
  • I.C.ram
    ez a jpanther egy nagy szar. Iszonyat messziről meglátnak, cserébe lassú, és nagy. Az ágyúmat meg 10-ből 5x tuti kilövik, ha szembeállok velük.
  • lammaer
    Tudtommal nem.
  • Tono34
    Jaj.
  • ximix #19717

• peter9228
    Arra is ugyanaz az első találat:D
  • I.C.ram
    én tech treet írtam, arra ez nem jött be :P