418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #19834 Sziasztok,hogy lehet ezzel a játékkal játszani mert kaptam már 2db kulcsot de a regisztrációnál azt írja hogy invalid.
Köszi Gyula -
yossarianHUN #19833 spall liner, rammer, toolbox -
VK4502-ra milyen kieget-fejlesztést javasoltok?? -
yossarianHUN #19831 link
Mindezért 735 xp? Hát nagyon köszi.
-
Úgy értettem hogy addig, hogy az már nincs benne :)
Vk-t szemből nem tudják szétszedni, de ha közel jönnek akkor vége lesz hamar. Nem tudom miért rakja be majdnem az összes T-54-est egy oldalra... -
Viccelsz? KT vs. T54??? ne röhögtess...hát az én fullos VKmat is szarrá lőtték 3ból... -
Szakesz #19828 Komolyan mondom nem értem a játékosokat. Kiszedem a fél ellenséges csapatot, 13>11-re vezetünk, egy IS-4 foglalja a bázist már egy perce, de senki se bír belelőni HE-vel egyszer..., eldobom az agyam, mire visszaértem még egy utolsót rálőttem, de már nem tudtam megszakítani a foglalását!
Elvárják, hogy megnyerjem nekik egyedül a csatát, csak ülnek a bokorban és néznek, már vagy 5perce nyomom a back to base-t, mert 2 IS-7-gyel harcolok valami szövetséges DB társaságában. S a ilyen elszabott csapattársakkal kéne megnyernem a csatát?! Nevetséges!
-
Nem csoda...Tigris II-ig még meg is van az egyensúly, aztán onnantól WTF?
VK3002 DB, Jagdpanther ellen T-54?
Tier 7-8 ellen pakol Tier 9-eseket. -
Köszike WOT köszi....konkrétan szarrá szedtek minket....
-
Kétségtelen hogy megvannak a maga előnyei, így ezért is, és az E sorozat miatt is tolni fogom a német nehéz tank ágat ha kijön a játék.
Az E-100 remélem hogy inkább Is-7 szerű lesz mint Maus és akkor sokan fogják használni, de megmarad a Maus előnye is, a sok HP és a körkörösen jobb védettség. -
exoterm #19824 Hát akkor nincs mit tenni, ki kell farmolni a kövi OP tankot is. -
Nem nerfelik. LoL :D
"Additonal armor is going to be added to Maus "mudguards" and lower hull armor plate"
Ez lesz vele, plusz megkapja nemsokára a 75-ös ágyút is. -
exoterm #19822 Múltkor kitapasztul pár emberkével, h a Maus = 2 is7/t30. Nagyon fel lett buffolva a vk45-el egyetemben. Az OP ruszki ágyúk úgy pattognak róla, mintha kaviccsal dobálnám. Nerfet nekik. -
Renegade #19821 hát én félek tőlük, mert ha nem bírom körbetáncolni (khm, lol), akkor bizony az elejét kell lőni, az meg nagyon macerás, mert max a fele megy át a test lövéseknek
a legdúrvább a t54, mert ezzel a magassággal, ha beáll melléd, akkor nem bírod lőni, mert túl nagy a magasság különbség -
A Maus jó sok lövést be tud nyelni, ritkán még le is pattan róla valami :D
Szóval főleg áttörésekre használható, ahol mondjuk átlagos tankok nem bírnák sokáig, se a T30 se az IS-7. Elég nehéz lelőni róla a lánctalpat is, szóval olyan könnyen nem lehet megállítani.
Tegnap pont az új városos pályán használtam, 2 Is-7 küzdött egy Maus + KT + T-44 párossal, akárhányszor befordultak a sarkon kaptak rendesen, ezzel meg csak bekanyarodtam és simán áttörtünk, 1k HP ment le, de úgy hogy közben pattogtak a 128-as meg 130-as gránátok rendesen :D
De 1 vs. 1-ben Is-7 ellen néha nagyon idegesítő hogy egymás után lepattan 2-3 lövésem is, az meg csak a toronyra lő és minden átmegy.
Nem tudom mi értelme volt a legtöbb pen.-t és a legtöbb sebzést is a 130-asnak adni, 240-250mm pen.-el legalább nem lőnék át a tornyot mindig, de ez van, próbálom kerülni az ilyen helyzeteket. -
Szakesz #19819 Viszont ebből is látszik, hogy a T-54 akármennyire is OP egyesek szerint, önmagában nem nyerheti meg a csatát.
Bár ez a megállapítás is csak a szervezett csapatoknál igaz, például standard battle-ben aprít, ahol mindenki elszakad a másiktól, nem figyelnek egymásra stb.
-
Akárki akármit mond, szerintem a maus a legjobb t10-es. Tegnap meglett az IS-7 és nem valami nagy szám... Maus simán kiszed. -
Mondjuk a körülmények se voltak tökéletesek: 3an jöttek stock T54-el, szedett-vetett vegyes csapat, rossz kommunikáció. De szerintem ha ezek mind teljesülnek akkor sincs esély. -
Renegade #19816 az első sárvédőket, amíg nem javítják -
lammaer #19815 Tier9es heavikkel egyértelműen a legjobb taktika a Tier9-es mediumok ellen, ha nem engedjük hogy kihasználják a mozgékonyságukat, flankoljanak vagy esetleg a fő xcsapást elkerülve cappeljenek.
Ezt pedig egy helyen lehet megcsinálni: a saját zászlónknál kempelve. Ott a medeknek MINDENKÉPPEN harcolniuk kell, nem kerülhetnek el minket. -
Renegade #19814 na egy kis örömködés az egérke védelmében
AKIT ZAVAR A BÜSZKÉLKEDÉS TEKERJE TOVÁBB :-)
nagy mázli volt, hogy hülye volt az ellen hiába maradtak többen a végére (azért a 45 bekapott találat az vicces)
-
Hol kell lőni? Én múltkor KT-vel félóráig lőttem, mire találtam egy pontot, ahol át tudtam lőni (torony hátulja). :D -
Na, ma mondom kipróbálok valamit. Csináltam egy company-t - T54 Company test - néven. Jöttek szépen a 54-ek, végén 7db T54 jött össze + T44, IS7. Keserű tanulság volt. Ilyen 4db Tier10, 3db T54, + arty-k ellen osztott be. Persze egy kivárás után próbálkoztunk a bázisuk lerohanásával. Minden team változtatott a taktikáján és még T54el is beálltak a bokrokba. Innentől kezdve kitalálható mi történt.
Következő körbe, szétosztottam a T54-eket 3-4-es csoportokra. Himmelsdorf map. Hasonló kaliberű ellenségek mint előbb. Újabb zakó...a bázisig simán eljutottunk, gyakorlatilag a zászló körének szélén megálltak és figyeltek minden utat. Hasonló eredmény mint előbb.
A tanulság levonható, hogy ahol már valaki vezeti a csapatot, ott nem játszható el ugyanaz company-ba mint standard battle-ba egy platoon T54-el.
-
yossarianHUN #19811 Pontosak s jó a rofjuk a sebzés nem nagy király de hát ez van. -
Renegade #19810 mi baj a mauseal? szemből 100-as a leggyengébb pontja, t3 orosz td már üti :-) -
Sajnos nem :)
olyan gyenge pontra gondoltam mint a Maus-nál, de akkor csak simán -
Renegade #19808 jaja, már majdnem olyan erősek azok az ágyúk mint a t7es orosz med tankokon (hansúly a nemen) -
Neutralpoint #19807 Kellene egy szószedet a gépek gyengepontjairól.
Mert az kicsit idegesítő ha TD-vel szar helyen hitelem a tankot, és kapom a rikosét. -
yossarianHUN #19806 Ennek ellensúlyozására remek ágyúi vannak. -
yossarianHUN #19805 A Tigrist minden szétkapja a páncélzata nem túl vastag ráadásul kockatank szinte mindenhol függőlegesen vannak a lemezek így a rikosé csodaszámba megy. -
Szakesz #19804 Mert a tigris páncélzata erős valahol? :) -
Sikerült eljutni a Tigrisig kíváncsi voltam rá, még hiányzik a nagy ágyú meg a moci :)
Van valami gyenge pont a páncélján amire figyelni kéne ? IS jobb elejemet célozta így szemre és elég hamar leamortizált. -
crossy104 #19802 Érdekes, de arty-val nem lehet úgy keresni mint régebben.GW Pantherem van fullos, plusz Rammer, de 40 k-nál többet még nem kaptam vele, pedig volt 6 killem is. -
crossy104 #19801 Ötöt, de nagyokat.IS4,VK 4502, stb.Viszont az azt követő meccsen simán szétkaptak.Ott 25 ezer minusz lett. -
Neutralpoint #19800 Nekem is haszonló volt IS-el meg Grillie-vel.
De az persze 5x szorzó szóval... -
nekem 12484xp 5x szorzóval t54el 422k kredit volt, durva -
Pénzfarmolásra nekem az eddigi toppok: pz4, stug, su-85, kv ... -
Neutralpoint #19797 Mennyit öltél? -
crossy104 #19796 Victory!
Battle: Himmelsdorf 2011. január 20. 17:31:46
Vehicle: IS-7
Received Experience: 1 347, credits: 70 033
A legjobb csatám prémiumon. -
Neutralpoint #19795 Csak mert az IS-t írta ezért gondoltam hogy nem német TD-t húz.