418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Sziasztok,hogy lehet ezzel a játékkal játszani mert kaptam már 2db kulcsot de a regisztrációnál azt írja hogy invalid.
    Köszi Gyula
  • yossarianHUN
    spall liner, rammer, toolbox
  • kerla
    VK4502-ra milyen kieget-fejlesztést javasoltok??
  • yossarianHUN
    link

Mindezért 735 xp? Hát nagyon köszi.
  • Eagle16
    Úgy értettem hogy addig, hogy az már nincs benne :)
    Vk-t szemből nem tudják szétszedni, de ha közel jönnek akkor vége lesz hamar. Nem tudom miért rakja be majdnem az összes T-54-est egy oldalra...
  • Ulvar
    Viccelsz? KT vs. T54??? ne röhögtess...hát az én fullos VKmat is szarrá lőtték 3ból...
  • Szakesz
    Komolyan mondom nem értem a játékosokat. Kiszedem a fél ellenséges csapatot, 13>11-re vezetünk, egy IS-4 foglalja a bázist már egy perce, de senki se bír belelőni HE-vel egyszer..., eldobom az agyam, mire visszaértem még egy utolsót rálőttem, de már nem tudtam megszakítani a foglalását!
    Elvárják, hogy megnyerjem nekik egyedül a csatát, csak ülnek a bokorban és néznek, már vagy 5perce nyomom a back to base-t, mert 2 IS-7-gyel harcolok valami szövetséges DB társaságában. S a ilyen elszabott csapattársakkal kéne megnyernem a csatát?! Nevetséges!
  • Eagle16
    Nem csoda...Tigris II-ig még meg is van az egyensúly, aztán onnantól WTF?

VK3002 DB, Jagdpanther ellen T-54?

Tier 7-8 ellen pakol Tier 9-eseket.
  • Ulvar
    Köszike WOT köszi....konkrétan szarrá szedtek minket....

• Eagle16
    Kétségtelen hogy megvannak a maga előnyei, így ezért is, és az E sorozat miatt is tolni fogom a német nehéz tank ágat ha kijön a játék.
    Az E-100 remélem hogy inkább Is-7 szerű lesz mint Maus és akkor sokan fogják használni, de megmarad a Maus előnye is, a sok HP és a körkörösen jobb védettség.
  • exoterm
    Hát akkor nincs mit tenni, ki kell farmolni a kövi OP tankot is.
  • Eagle16
    Nem nerfelik. LoL :D

"Additonal armor is going to be added to Maus "mudguards" and lower hull armor plate"

Ez lesz vele, plusz megkapja nemsokára a 75-ös ágyút is.
  • exoterm
    Múltkor kitapasztul pár emberkével, h a Maus = 2 is7/t30. Nagyon fel lett buffolva a vk45-el egyetemben. Az OP ruszki ágyúk úgy pattognak róla, mintha kaviccsal dobálnám. Nerfet nekik.
  • Renegade
    hát én félek tőlük, mert ha nem bírom körbetáncolni (khm, lol), akkor bizony az elejét kell lőni, az meg nagyon macerás, mert max a fele megy át a test lövéseknek
    a legdúrvább a t54, mert ezzel a magassággal, ha beáll melléd, akkor nem bírod lőni, mert túl nagy a magasság különbség
  • Eagle16
    A Maus jó sok lövést be tud nyelni, ritkán még le is pattan róla valami :D

Szóval főleg áttörésekre használható, ahol mondjuk átlagos tankok nem bírnák sokáig, se a T30 se az IS-7. Elég nehéz lelőni róla a lánctalpat is, szóval olyan könnyen nem lehet megállítani.

Tegnap pont az új városos pályán használtam, 2 Is-7 küzdött egy Maus + KT + T-44 párossal, akárhányszor befordultak a sarkon kaptak rendesen, ezzel meg csak bekanyarodtam és simán áttörtünk, 1k HP ment le, de úgy hogy közben pattogtak a 128-as meg 130-as gránátok rendesen :D

De 1 vs. 1-ben Is-7 ellen néha nagyon idegesítő hogy egymás után lepattan 2-3 lövésem is, az meg csak a toronyra lő és minden átmegy.

Nem tudom mi értelme volt a legtöbb pen.-t és a legtöbb sebzést is a 130-asnak adni, 240-250mm pen.-el legalább nem lőnék át a tornyot mindig, de ez van, próbálom kerülni az ilyen helyzeteket.
  • Szakesz
    Viszont ebből is látszik, hogy a T-54 akármennyire is OP egyesek szerint, önmagában nem nyerheti meg a csatát.
    Bár ez a megállapítás is csak a szervezett csapatoknál igaz, például standard battle-ben aprít, ahol mindenki elszakad a másiktól, nem figyelnek egymásra stb.
  • BoneDragon
    Akárki akármit mond, szerintem a maus a legjobb t10-es. Tegnap meglett az IS-7 és nem valami nagy szám... Maus simán kiszed.
  • Cukii
    Mondjuk a körülmények se voltak tökéletesek: 3an jöttek stock T54-el, szedett-vetett vegyes csapat, rossz kommunikáció. De szerintem ha ezek mind teljesülnek akkor sincs esély.
  • Renegade
    az első sárvédőket, amíg nem javítják
  • lammaer
    Tier9es heavikkel egyértelműen a legjobb taktika a Tier9-es mediumok ellen, ha nem engedjük hogy kihasználják a mozgékonyságukat, flankoljanak vagy esetleg a fő xcsapást elkerülve cappeljenek.

Ezt pedig egy helyen lehet megcsinálni: a saját zászlónknál kempelve. Ott a medeknek MINDENKÉPPEN harcolniuk kell, nem kerülhetnek el minket.
  • Renegade
    na egy kis örömködés az egérke védelmében

AKIT ZAVAR A BÜSZKÉLKEDÉS TEKERJE TOVÁBB :-)

nagy mázli volt, hogy hülye volt az ellen hiába maradtak többen a végére (azért a 45 bekapott találat az vicces)

• I.C.ram
    Hol kell lőni? Én múltkor KT-vel félóráig lőttem, mire találtam egy pontot, ahol át tudtam lőni (torony hátulja). :D
  • Cukii
    Na, ma mondom kipróbálok valamit. Csináltam egy company-t - T54 Company test - néven. Jöttek szépen a 54-ek, végén 7db T54 jött össze + T44, IS7. Keserű tanulság volt. Ilyen 4db Tier10, 3db T54, + arty-k ellen osztott be. Persze egy kivárás után próbálkoztunk a bázisuk lerohanásával. Minden team változtatott a taktikáján és még T54el is beálltak a bokrokba. Innentől kezdve kitalálható mi történt.
    Következő körbe, szétosztottam a T54-eket 3-4-es csoportokra. Himmelsdorf map. Hasonló kaliberű ellenségek mint előbb. Újabb zakó...a bázisig simán eljutottunk, gyakorlatilag a zászló körének szélén megálltak és figyeltek minden utat. Hasonló eredmény mint előbb.

A tanulság levonható, hogy ahol már valaki vezeti a csapatot, ott nem játszható el ugyanaz company-ba mint standard battle-ba egy platoon T54-el.
  • yossarianHUN
    Pontosak s jó a rofjuk a sebzés nem nagy király de hát ez van.
  • Renegade
    mi baj a mauseal? szemből 100-as a leggyengébb pontja, t3 orosz td már üti :-)
  • ximix #19809
    Sajnos nem :)
    olyan gyenge pontra gondoltam mint a Maus-nál, de akkor csak simán
  • Renegade
    jaja, már majdnem olyan erősek azok az ágyúk mint a t7es orosz med tankokon (hansúly a nemen)
  • Neutralpoint
    Kellene egy szószedet a gépek gyengepontjairól.
    Mert az kicsit idegesítő ha TD-vel szar helyen hitelem a tankot, és kapom a rikosét.
  • yossarianHUN
    Ennek ellensúlyozására remek ágyúi vannak.
  • yossarianHUN
    A Tigrist minden szétkapja a páncélzata nem túl vastag ráadásul kockatank szinte mindenhol függőlegesen vannak a lemezek így a rikosé csodaszámba megy.
  • Szakesz
    Mert a tigris páncélzata erős valahol? :)
  • ximix #19803
    Sikerült eljutni a Tigrisig kíváncsi voltam rá, még hiányzik a nagy ágyú meg a moci :)
    Van valami gyenge pont a páncélján amire figyelni kéne ? IS jobb elejemet célozta így szemre és elég hamar leamortizált.
  • crossy104
    Érdekes, de arty-val nem lehet úgy keresni mint régebben.GW Pantherem van fullos, plusz Rammer, de 40 k-nál többet még nem kaptam vele, pedig volt 6 killem is.
  • crossy104
    Ötöt, de nagyokat.IS4,VK 4502, stb.Viszont az azt követő meccsen simán szétkaptak.Ott 25 ezer minusz lett.
  • Neutralpoint
    Nekem is haszonló volt IS-el meg Grillie-vel.
    De az persze 5x szorzó szóval...
  • TVelvet
    nekem 12484xp 5x szorzóval t54el 422k kredit volt, durva
  • DummyBoy
    Pénzfarmolásra nekem az eddigi toppok: pz4, stug, su-85, kv ...
  • Neutralpoint
    Mennyit öltél?
  • crossy104
    Victory!
    Battle: Himmelsdorf 2011. január 20. 17:31:46
    Vehicle: IS-7
    Received Experience: 1 347, credits: 70 033

A legjobb csatám prémiumon.
  • Neutralpoint
    Csak mert az IS-t írta ezért gondoltam hogy nem német TD-t húz.