A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A Maus jó sok lövést be tud nyelni, ritkán még le is pattan róla valami :D
Szóval főleg áttörésekre használható, ahol mondjuk átlagos tankok nem bírnák sokáig, se a T30 se az IS-7. Elég nehéz lelőni róla a lánctalpat is, szóval olyan könnyen nem lehet megállítani.
Tegnap pont az új városos pályán használtam, 2 Is-7 küzdött egy Maus + KT + T-44 párossal, akárhányszor befordultak a sarkon kaptak rendesen, ezzel meg csak bekanyarodtam és simán áttörtünk, 1k HP ment le, de úgy hogy közben pattogtak a 128-as meg 130-as gránátok rendesen :D
De 1 vs. 1-ben Is-7 ellen néha nagyon idegesítő hogy egymás után lepattan 2-3 lövésem is, az meg csak a toronyra lő és minden átmegy.
Nem tudom mi értelme volt a legtöbb pen.-t és a legtöbb sebzést is a 130-asnak adni, 240-250mm pen.-el legalább nem lőnék át a tornyot mindig, de ez van, próbálom kerülni az ilyen helyzeteket.