418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zsupeti #19874 Illetve ez mit jelent?
"OPEN BÉTA JAN. 27.-ÉTŐL. SOFT WIPE NEM LESZ! CSAK HARD WIPE LESZ, HA A BÉTA VÉGETÉRT!"
-
Nem tudtok ti JP -vel játszani... ahhoz érzés kell :)
Persze 8,8 -as ágyuval, meg zöldfülü legénységgel lehet nekem sem tetszett volna, mint ahogy a többi jármü sem ász ebben a játékban alapon. -
zsupeti #19872 Sziasztok!
Eljött az ideje,h ebbe a fórumra írjak.
Mondhatom,h sok-sok éve vártam ilyen összetételű tankos játékot.
Mit mondjak,függővé teszi az embert,nem is kicsit.Olyan kérdésem lenne skacok,hogy pl. az álcahálót vásároltam és úgy vettem észre,h nem igazán működik.Személyzet függő?Vagy,rétegelt páncélt milyen módon lehet felrakni a vasra?Tudom láma kérdések és próbáltam visszaolvasni ezt az irdatlan hszeket,de nem igazán értem.
ui:Mivel nem mai gyerek vagyok,elmondhatom magamról,hogy egy T-55 harckocsivezető voltam 1 évig.Nagy élmény volt.Üdv.
-
Jegessel Td ágon azért néha egyezik a véleményünk. (Hetzer, JP :) ) -
Én is erre jöttem rá, hogy ezt megérzi. Mondjuk saját tank volt (pont bemászott elém mikor elsütöttem az ágyúm). Bocsánatot kértem érte, de látványilag fasza volt, ugyanis utána hiányzott a tornya felső feléből egy U alakú rész.
-
KV-3al tudtam lődözni...de hamar megtaláltak -
A T54 OPségéről annyit, hogy kétféle játékos van. Az egyiknél szar a tank, a másiknál op. Nem először látom, hogy sokan megszerezték, és eltelve azzal, hogy mennyire kemény, ugyanazt csinálják vele, mintha TD-k vagy superheavyk lennének. Beállnak vele harcolni, holott nem erre való, aztán csodálkoznak, hogy szarrá lövi őket egy heavy tank. Az igazi előnye a városi pályákon jön elő, illetve széles nyílt terepen akkor, ha van veled két másik medium. Ilyenkor viszont nagyon komoly dolgokat lehet vele művelni. Nekem el is dőlt, hogy mi lesz a fejlesztéseim fő iránya az élesben.
-
Adjunktus #19867 Nem gáz a JagdPanther.Nekem sw előtt az volt a kedvencem.Még a chat-en való visszaszámlálós időkből.
Iszonyat mészárlásokat rendeztem vele.El is neveztem magam.Én voltam "Jeges a JagdPanther-es mándruc!!"(ez is a paraszt szótárból van Exo!)
Még filmet is csináltak rólam."A Texasi JagdPantheres gyilkos!"...vagy az másik volt?
Mondjuk azóta volt pár patch.Lehet,hogy elkúrtak rajta valamit. -
Gyuszopapa #19866 Köszi,valami ilyen lesz mert aztán valaki nyitott topikot róla. -
Kár, h a VK3601-re nem lehet 105-öst rakni:)
Jó lenne amúgy ez a 105-ös csak ne lenne drága bele a lőszer vagy lenne nagyobb sebzése. Ezért is gondolom meg 2x, h a véglegesbe rámenjek-e a KT-re. Asszem inkább maradok a Tigrisnél. -
#19858 -
Campinovkán az ablakokon át tökéletesen lehet vele lövöldözni direktben az ellent . Orosz tankkal ez csak a szerencsén múlik . -
Ez csak a papíron leírt adat. Jól is néz ki a ruszki lövegekhez hasonlítva, viszont a tapasztalataim alapján nekem is az a véleményem, h nagyon pontatlan a rövid csövű 88-as. -
Hát a 88-as 0.29éhez képest az! :) -
Pontatlan ????? 0,34 ! Akármelyik ruszki tankban megnyalnám a tíz ujjam ilyen pontosságért . -
Az is egy pontatlan vacak, és még drága is. Ráadásul iszonyat sok XP. Lehet, inkább a Ferdire költeném. -
105-öst tedd rá, amint lehet . -
ja, csak ezt nem nagyon lehet megtenni a pontatlan rövid csövű 88-assal... :( Most gyúrok a hosszú 88asra.Remélem azzal már használhatóbb. -
Ne szégyelj vele gusztustalanul kempelni a háttérben elbújva, arra van kitalálva . Ha elég messziről, rejtekből lődözöl, a kutya se foglalkozik veled . Ha meg jönnek, odébbállsz másik helyet keresni . -
mi a kitűnő benne? 10-ből 5x kilövik az ágyúmat, utána már csak percek kérdése... -
Az egy kitünő verda, csak manapság már vicc kategóriának számít, mint a Hetzer . -
davidbog #19853 Nem hiszem. Szerintem fix HP-val rendelkeznek a modulok. -
davidbog #19852 Gondolom nem volt gyakori hogy pont ott találták el a harckocsikat, ezért nem nagyon lehet hallani ilyen sérülésről. Csak a WoT olyan, hogy célzott lövéssel kilövöd a személyzetet a búvónyílásom keresztül. A valóságban ilyen csak véletlenül történt meg.
Nem csak a Kugelblendere gondoltam, hanem a nyílásra és a körülötte lévő homlokpáncélra is. Mivel a Kugelblende íves arról persze lepattanhat. És nem is feltétlenül Tigrisekre, Párducokra, hanem kisebb gépekre is.
A képek jók, de nem derül ki mivel lőttek a Tigrisre, lehet olyan ágyúval ami eleve nem viszi át. (A kép alapján a lövedék mélyebb lyukat ütött a Kugelblendebe mint máshova, kb a homlokpáncél síkjáig hatolhatott, ami a metszeti kép alapján nem kevés. Tehát valószínűleg gyengébb. Feltéve ha ugyanattól a típúsú ágyútól származnak a sérülések.) A Porsche-tornyos megoldás jó, az kicsi nyílás. Azt nagyon nehéz eltalálni és kisebb a folytonosság megszűnése is páncélzatban. Cserébe fix a géppuska.
Javították valahogy az ilyen jellegű sérüléseket? Nem nagyon tudom elképzelni hogy igen. -
JP szar. Röviden ennyi :) -
183 új üzi, jöhet a hírlevél . -
Az ammo rack berobbanásnak kisebb az esélye, ha kevesebb (nem 0) lőszerem van? -
Nagyon remélem, javítanak a JP-n, mert ez így játszhatatlan. -
http://www.lonesentry.com/articles/ttt_tigervulnerability/index.html -
zoltang #19846 -
zoltang #19845 Már megint Tiger I:
-
zoltang #19844
Tiger II -
zoltang #19843 Kugelblende a neve. Azért nem nagyon halottam, hogy átlőtték volna. Úgy volt kialakítva, hogy lepattanjon róla a lövedék és a fala is vastag volt. Más tészta, ha pont a nyílást merőlegesen találja el egy "mesterlövész".
Azért ez elég erőltetett volt... biztos nem a foroszok keze...:)
Tiger I -
-Tippelek-
A faq -ban a link még az amerikai szeróhoz volt azóta (párnapja) megnyílt az eu-s szerver mi akik az amerikain voltunk választanunk kellett melyikre megyünk (csak egyszer lehetett).
-ezért amit kaptál kulcsot lehet csak az amerikaira jó
-ha ez lehet a hiba oka itt kérhetsz kulcsot az europaira 1-2 napba beletelik http://game.worldoftanks.eu/registration/cbt/ -
davidbog #19841 Szerintem ez nem olyan meglepő. A harckocsitestbe épített géppuska mindig gyengítette a homlokpáncél védelmét. Ha olyan "kupolában" volt mint a JT-nél az még a jobbik eset. Legalább valahogyan volt páncélozva, de ez is messze elmaradt a homlokpáncél védelmétől. A 2. vh után épp ezért és mert nem volt valami nagy a harcértéke fel is hagytak a homlok géppuskákkal. a Patton harckocsikon és talán még pár típúson volt, de utána már csak elvétve fordul elő. Az IS-eken és a T54-eseken már nincs. De nem csak a géppsukánál lehetett átlőni, hanem a géppuska nyílás környezetében a homlokpáncélt is, mivel megtörték a homlokpáncél folytonosságát. (Az IS m1943 esetén /ami a WoT-ban is van/ más a gyengítés a homlokpáncélon: a vezető kémlelőnyílása. Az 1944-es modellnél ezt javították valamelyest és a homlokpáncélban sincs törés. Annak a homlokpáncélja szinte átlőhetetlen '45-ös fegyverekkel.)
Párszor kaptam géppuska találatot a T29 és a T32 harckocsiknál is, úgy emlékszem mindig átvitték. De ezt le kéne tesztelni. Majd ha hazajutok sort kerítek rá. Ez megint akkor lesz gáz, ha csak a német gépeken lehet átlőni és más gépeken nem. Amúgy szerintem jogos, mert gyenge pontja a homlokpáncélzatnak. -
Nem rossz. Ezentúl oda célzok :D -
Szerinted mit tudunk erre mondani? Ha a kulcs nem megfelelő, akkor vagy rosszul lett leírva / beírva, vagy valami hasonló. :S -
Gyuszopapa #19838 Valaki segíthetne #19834 -
Mi a furcsa ezen a képen?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, a StuG III. a 75mm L/70-el sebzi a JT-t! A célpont: a homlokpáncélon lévő géppuska... Simán átlövi... -
Neutralpoint #19836 Úgy utálom, mikor mellémlő az arty 5 méterrel, és a lánctalp megadja magát.... érdekes ha én lövök mellé 1 centivel "that was close" és vígan megy tovább... amúgy csak high tier gépeknél éri meg venni rá extrákat?
t-34-re gondolom nenagyon vegyek.
Az is vicc mikor IS-3-4 ellen pakolgat be. T5 vs T8-9, nemgáááz. -
Másik, amit még "imádok" a szar JP-ben, hogy ha eltalálnak, akkor úgy beleremeg az egész tank, mint ha egy hülyegyerek rázna a matchboxaként.