A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #19841 Szerintem ez nem olyan meglepő. A harckocsitestbe épített géppuska mindig gyengítette a homlokpáncél védelmét. Ha olyan "kupolában" volt mint a JT-nél az még a jobbik eset. Legalább valahogyan volt páncélozva, de ez is messze elmaradt a homlokpáncél védelmétől. A 2. vh után épp ezért és mert nem volt valami nagy a harcértéke fel is hagytak a homlok géppuskákkal. a Patton harckocsikon és talán még pár típúson volt, de utána már csak elvétve fordul elő. Az IS-eken és a T54-eseken már nincs. De nem csak a géppsukánál lehetett átlőni, hanem a géppuska nyílás környezetében a homlokpáncélt is, mivel megtörték a homlokpáncél folytonosságát. (Az IS m1943 esetén /ami a WoT-ban is van/ más a gyengítés a homlokpáncélon: a vezető kémlelőnyílása. Az 1944-es modellnél ezt javították valamelyest és a homlokpáncélban sincs törés. Annak a homlokpáncélja szinte átlőhetetlen '45-ös fegyverekkel.)
Párszor kaptam géppuska találatot a T29 és a T32 harckocsiknál is, úgy emlékszem mindig átvitték. De ezt le kéne tesztelni. Majd ha hazajutok sort kerítek rá. Ez megint akkor lesz gáz, ha csak a német gépeken lehet átlőni és más gépeken nem. Amúgy szerintem jogos, mert gyenge pontja a homlokpáncélzatnak.