418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #19994 ami fontos, hogy, ha egérkézel, akkor véletlenül se vedd komolyan, mert bár nagy a móka faktora, de a varriancia miatt olyan is lesz, hogy 7-8 találatot kapsz csak be és az már elég ahhoz, hogy megpunnyadjon. Meg lesz a másik oldal, hogy minden lepattan, nálam a rekord az 118 bekapott találat.
Ha teheted, akkor mindig valamilyen szögben állj be az ellenfélnek, mert úgy egész magas a lepattanó % (ha szemből lőnek testen, akkor nincs lepattanó, szinte mind bemegy). Jelenleg egy ügyes játékos t4-től üti szemből, szóval ez elég kellemetlen (ma fogjuk tesztelni) mert 100mm a páncélzata a leggyengébb ponton a testen. Az ágyúja a szokott gyengusz, a többiek kedvéért:
T30 PEN: 276 DPS: 2730
IS7 PEN: 260 DPS: 2450
Egér PEN: 246 DPS: 2171 (sovjet tier 6,5 mednek felel meg)
A sebessége vicces, szinte minden csatában ellövik az áyút, arra készülj
Egyszerűen annyira szerencsétlen tank, hogy pont ezért lehet nagyon szeretni, és igen, szinte mindenki rád fog lőni, mert jól tudnak belőled pénzt farmolni.
Ami fontos: t-44, t-54 ha melléd áll közvetlenül, akkor véged, mert akkora a magasság különbség, hogy nem tudod lőni! -
Mester61 #19993 Már én is 90/90 fokban fésülködöm....hi
-
Nem, csak sok a kocka :D -
Mester61 #19991 No jó, de eddig a MAUS tulajdonosok még nem írtak semmit, ennyire szar lenne ez a járgány? -
Mester61 #19990 A 8000 csata 2010 júniusától értendő, szeptember 2. óta csak 4913, ami lehet, hogy nem kevés, úgy,hogy 3 napot dolgozom 12 órában, és három napot itthon vagyok. -
Mester61 #19989 Lehet, hogy igazad van, 50 évesen megmérgezett ez a játék, egyébként is sokat játszom 6 éve mióta netem van, COD2, COD4, COD5, COD6, Öregbaka néven megtalálhatsz.
Ezek a közösségek nagyon jók,naponta szerzek új barátokat-van min röhögni, és nincs szükségem kocsmára, drogokra csak a barátokra és a játék örömére.
Igen valamilyen szinten függőnek kell lenni, de még mindig jobb mintha bűnöző lennék.
Élvezzétek a játékot , mert ettől maradtok fiatalok, a játék örök és a fiatalság záloga, ne hadjátok abba soha. -
exoterm #19988 Ez eszméletlen. Hogy a francba bírod lol? -
ZelenkaP #19987 8000 csata?
Tanács: irány az orvos, hátha kikezelik a függőséget..;) -
Nekem nincs és nem is lesz :)
De arra készülj fel, hogy mindenki téged fog lőni.
-
Mester61 #19985 Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni a Maus tulajdonosoktól.
Már két hónapja megvehetném, de az IS7 tapasztalatai alapján nem igazán merem.
8000 csatán vagyok túl és kérnélek benneteket akinek van Maus tapasztalata adjon tanácsot, először is élvezetes-e vele játszani, van-e különleges taktika, tudom egyedül nem lehet nyerni, mert ez nagyon is csapat munka, de ha nem platonozom magányos farkas vagyok. Mindenkinek a véleménye érdekel, hiszen ebből tanulhatok.
Köszi előre is. -
Onnan lehet tudni, hogy Paul WoT-ozik, hogy csámcsogást hallani a szobából :D -
Kipróbáltam. Kicsit sokat vesz ki a látótérből. Visszaraktam a régit. -
Most látom, hogy ez más fájl. Akkor félreértettem. Nem néztem meg a fájlt, mert a szerverválasztó ablakot dobta fel, és azt hittem valami hülyeség a link, mert semmi sem jelent meg elsőre. (ScopeShadow.swf) -
Tudom, leegyszerűsítettem a lényeget, ugyanis az eddig letöltött német és orosz "célkereszt" közül a tök jól kinéző német pl. bugos volt. (Legalábbis amit anno én letöltöttem ...) -
"épp csirkecombot ettem"
Fontos részlet, mely elveszik az állandó evészet sűrejében .
-
peter9228 #19979 Ez nem célkereszt, csak ha zoomolsz, akkor jelenik meg a fekete kör helyett:P -
Lehet, de mindenhol vannak tékázók, marhák, tahók. Ez az eset egy zsíros tahót takart. Igazából leszartam volna, de lequrvanyázott. Sajnos jelenteni a már leírtak kapcsán nem tudtam. -
Remélhetőleg nem bugos, mint egy korábbi hasonló, amely mindenhol zöldre jelezte az átütést! -
Am a lengyelek nem olyan MMO balfékek mint az oroszok(lásd NFS:W) -
peter9228 #19975 Egész jó:
link -
Ugyanolyan, mintha szarfaszú magyart írna az ember hasonló szituért. Van ilyen szitu elég. Tök mindegy ki csinálja, de ezt pont egy szemét lengyel csinálta, majd neki állt feljebb, és még ő kurva anyázott engem, úgyhogy engedtessék már meg, hogy ennyit minimum leírjak róla. Hidd el, semmi bajom a lengyelekkel, de ezt egy gedvás lengyel volt. Remélem megérted! -
Polska Powaa?:DD -
Nekimentem, azaz ezt vitatom, nem tudom hogy őt mekkora felelőség terheli az ütközésnél mert én épp csirkecombot ettem és semmiképp nem akartam hozzányúlni az egérhez így belőttem az írányt, "R" betü a nézet persze teljesen másfelé volt szal vakon mentem majd csatanás megállok, hősünk meg belém lő, a többi már történelem :) -
Nyugi. Ha veled történik, ugyanezt teszed. De tény, náluk van a legtöbb tahó ingame. Különösen a PL végződésű embereknél látni mindezt. (Megj. a nagypapám lengyel volt ...) -
A gedvás lengyel mennyivel lightosabb? -
Wlanseraf #19969 :) de Top Gunnal ez sem huha:D -
Wlanseraf #19968 most pl. KT-val Himmelsdorf 259 xp!!!! prémiumon:D úgy hogy nyertünk.... hmm azért ez érdekes.. -
Nekem ez most jó volt :)
Victory!
Battle: Pagorki 2011. január 21. 14:12:06
Vehicle: PzKpfw IV
Received Experience: 3 282 (doubled for the first battle each day), credits: 34 069
Battle Achievements: Top Gun -
Wlanseraf #19966 Komolyan mondom mintha 0.5x lenne az XP-n, olyan érzésem van:D -
Szerintem mindenkinek a maga véleménye, de ez kicsit erős volt. -
Renegade #19964 azért tiszta vicces, hogy ha jön szembe egy maus és tudom lőni a bugos részét, akkor minden lövés átmegy és sebez, nincs lepattanó, így azért nagyon gyorsan elfogy, hiába az a 3200 HP, IS7-est meg csak akkor lehet lepattaó nélkül ütni, ha nem pontosan szemben áll. -
Köszi. A T29 skin mellett elsiklottam. Ezt nem ismertem, mert vsz nem mutatott képet, továbbléptem. A Jpantherest anno néztem, és tök jó lenne, ha nem eröltetik rá a számot és a felségjelzést. :( De azért meglesem. -
JPZIV és Hetzer. Büdös életbe nem szúrod ki őket ha skilles a camo, nem lőnek rád és nem vagy ligth tank. Különösen erdős terepen és ahol a körben egy kis bokor van. Röhejes, de így van.
Engem egy IS7 szorított 1x úgy be, hogy nem tudtam se tőle, se a törmeléktől kijönni a p2vel. :D -
Nem szeretnem, ha a lengyeleket ilyen szavakkal illetned, mert esetleg szajbabaszlak. -
Engem egy gedvás lengyel egyszer direkte seggbelőtt egy T29el, és 97%ról égtem ki 3%, majd azonnal elintézett egy ellen. DBvel voltam. És mindezt miért?
Mert a vasuti töltéses pályán mikor végigvertük balról az összes kempelő bokrot és ágyút, mivel öten voltunk, 4 lassú hv és én a Dbvel, beírtam, hogy foglaljatok - az ellen megmaradt két tankja közül egy már foglalt és 24%on volt, mi meg csak éppen a kör felé vánszorogtunk -, én meg megyek, és HEvel szépen seggbelövöm a foglalót, hogy ne tudjon foglalni. A barom meg belémlőtt. Majdnem kiégtem és egy szaros marder II intézett el. Én anyáztam, de nem tudtam jelenteni, MERT amikor kilőtt, a chaten az ÖSSZES modul meghibásodását szépen kiírta, is kiütötte azt az üzit, ami kiírta a vadbarmot, hogy meglőtt, a végén meg ráadásul engem is kilőttek, nem pedig a tűzbe haltam bele. Mert ha ebbe halok bele, akkor egyértelmű, és le tudom menteni. Na szóval ennyit a mocskos tékázókról. De legközelebb - ban ide vagy oda - én tuti letékázom ezt a mocskos lengyelt ha még egyszer meglátom. -
jagdpanther: http://wotskins.ucoz.ru/news/jagdpanther_shkurka_15/2010-11-04-196
T29: http://wotskins.ucoz.ru/news/t29_4/2010-11-21-356 -
Neutralpoint #19958 Azt vettem észre, ha besunnyogok t-34-el az enemy base környékére, szépen szedegetem őket, (leguccsó menet 4 kill)abban a pillanatban mind megfordul és engem lő. Az az idegesítő hogy nem tudnának megölni ha nem a lánctalpamat lőnék ki egyfolytában, erre van valami megoldás? vagy ez magasabb tierben nem lesz ennyire zavaró? Minden második hit leszedi a lánctalpat, és nem is magasabb tierű enemy lövi szét hanem t3-t4. -
Aha, a Hetzer meg ugye mehet továbbra is a Minimaus ellen ... Fájn! -
Adjunktus #19956 "Van 1-2 trükk amivel egy bátrabb csávó ki tud szedni, ezt majd kitapasztalod. "
Igazából arra kell figyelni,hogy le szoktak menni a szerpentin legnyugatibb végére a hajtű kanyarhoz és ott a szikláról lelógva lőhetnek.
Legalább is én azt szoktam tenni. -
Én úgy tudom, hogy high explosive lövedékek ellen is jó, ahogy davidbog írta, mert a robbanófej a főpáncél előtt sül el.
De mindegy is, rájöttem, hogy az ex-T-55 pilóta a spall linerre gondolhatott, én meg azt hittem, hogy kb. valami "laminated armor"-ra gondol, ami később jött be.