A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Engem egy gedvás lengyel egyszer direkte seggbelőtt egy T29el, és 97%ról égtem ki 3%, majd azonnal elintézett egy ellen. DBvel voltam. És mindezt miért?
Mert a vasuti töltéses pályán mikor végigvertük balról az összes kempelő bokrot és ágyút, mivel öten voltunk, 4 lassú hv és én a Dbvel, beírtam, hogy foglaljatok - az ellen megmaradt két tankja közül egy már foglalt és 24%on volt, mi meg csak éppen a kör felé vánszorogtunk -, én meg megyek, és HEvel szépen seggbelövöm a foglalót, hogy ne tudjon foglalni. A barom meg belémlőtt. Majdnem kiégtem és egy szaros marder II intézett el. Én anyáztam, de nem tudtam jelenteni, MERT amikor kilőtt, a chaten az ÖSSZES modul meghibásodását szépen kiírta, is kiütötte azt az üzit, ami kiírta a vadbarmot, hogy meglőtt, a végén meg ráadásul engem is kilőttek, nem pedig a tűzbe haltam bele. Mert ha ebbe halok bele, akkor egyértelmű, és le tudom menteni. Na szóval ennyit a mocskos tékázókról. De legközelebb - ban ide vagy oda - én tuti letékázom ezt a mocskos lengyelt ha még egyszer meglátom.