418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zsupeti #20154 Láma és a vakegér keveréke vagyok. :D
Elolvastam a "Miért kapok XPt és pénzt a csatában?".
Több ovis kérdésem nem lesz,ígérem. -
Ez már majdnem vasúti ágyú bakker :D
-
Azt azért megnézném ;) -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHHHH CIFU, bbbboooooccsss
-
Hát Cigu, lehet hogy beképzelem de a JT-t úgy lövöm át maussal mint a pinty, szinte minden lövés talál, a maust meg szerencsével és jó helyre célozva. én sem tudom miért -
xD -
Legalább már tudom mikor hagyom abba a gamet :) -
A T92-esen 240mm-es ágyú lesz, 3k sebzéssel :) -
lammaer #20146 Hát, a 88 meg az 55 arra tutira ugranak. De mint az ábra is mutatja, bármilyen más számra is.
-ban van kiirva ez:
EULA
1. Register nicknames and/or use clan names and symbols that can cause misunderstanding or point to WN or its partners, connected with organizations and/or Nazi figures, violating the law of the country of player’s residence or international law, as well as using Nazi symbols, designations, abbreviations (SS), and their stylizations (55);
Szóval a 88 az a HH, azaz Heil Hitler, az 55-be ugye egyesek belelátják az SS-t, a 104-be nemtom mit látnak bele de az se jó (biztos IOA az jelent valamit). Csaucseszku , sztálin göbbelsz az lehetsz, de Hitler az nem meg ilyenek. -
Akkor asszem elkezdek gyűjtögetni :) -
lammaer #20144 Zsu, FAQ. FAQ. FAQ. FAKKKK :) -
Újabb artyk? Jó édes anyucikájukat, aztat. -
Ebben a patch-ben akkor semmi új gép v map nem jön? -
Tier 8-as lesz, és rá kell szánni majd 10-15 ezer aranyat is. -
zsupeti #20140 Kérdés:
A csata kimenetelétől függően,minden csapattag ugyan annyi pontot kap?
-
Löwe 
Tierekről mit tudni? a Löwe lesz a legmagasabb? -
Még ha ilyen számok vannak azokat leírhatod és beleírom az etikettbe :) -
0.6.3.4
- 105mm_KwK45_L52_ausf_B gun: shell velocity increased by 20%.
- 150mm_sFH18_L30 gun: dispersion increased by 12% during turret traverse, range of fire decreased by 15%, increased trajectory curve.
- 150mm_sFH36_L43 gun: dispersion increased by 25% during turret traverse, increased shell velocity, increased trajectory curve.
- 170mm_K72_Sf: rate of fire decreased by 20%, damage increased to 1400.
- 90mm_AT_Gun_M3 gun: price in credits 110550 -> 127300.
- 120mm_Gun_T53 gun: rate of fire increased by 5%.
- 155mm_Gun_M1A1 gun: rate of fire decreased by 34%, HE damage 700 -> 800 (credit), 950 -> 1250 (gold).
- SU-14: dispersion increased during movement and turret traverse, rate of fire decreased by 5% for 152mm gun, rate of fire decreased by 3% for 203mm gun.
Az open béta alatt napi 250 gold lesz.
Képek:
GW-E-széria:
Object 261:
T92:
Löwe:
Panzer 38tNA:
-
Ez idővel változni fog. :)
A veterán T-54 és Object 704 pilóták ha meglátnak egy Maus-t már csak annyit morognak az orruk alatt: "A fél fogamra se elég..." :D -
lammaer #20135 Jó neked, én még mindig nem :)
Igazából csak mindenki találgat, de szerintem egyszeűen tényleg csak szerencse kérdése. Gondold meg, amikor 10x veszitettél, mindeg megvolt az esélye hogy a másik csapatba is kerülhettél volna, és akkor 10x nyertél volna.
Ez egész addig igy van, amig Top tank nem leszel, mert ha onnantól kezdve is mindig veszitesz, az azt jelenti hogy nem vagy elég hasznos a csapatod számára. T-28-nál ez még nem számít, azzal még akkor is csak 1 vagy a 14 közül, ha mondjuk mindenki azonosszintű veled. Ha meg gorillák vannak, akkor még 1 sem vagy a 14-ből.
Amúgy - ha még nem tetted volna - olvasgasd a FAQt, ahol próbáltam némi tanácsot adni az alacsony tierű tankok tulajainak.
-
zsupeti #20134 Tegnap volt szerencsém látni egy Maust.Igaz egy oldalon voltunk,de mikor beállt mellém,hát a zabszem nem fért volna fel. :D
Az ellenéről már nem is beszélek. -
A T30 megy tier 9-es (10-es?) TD-nek, és a helyére jön az M103. -
zsupeti #20132 Most olvasom,lammaer hozzászólását.Így már értem. :D -
Nincs. Egyszerűen változott a játék, és bejöttek a n00b teamek. -
zsupeti #20130 Üdv!
Van arra magyarázat,h 10 csatából 10x bukta van?Nagyon nem is tudok hozzátenni a T-28cas pléhdobozommal a játékhoz,mert zömmel berak a gorillák közé.
Néha legszívesebben meghajlítanám a klaviatúrám,és a teret magam körül.
Igaz,én csak most tanulom ezt az egész tankosdit. -
A vége az lesz, hogy rakjuk ki az egész FAQ-ot a banner alá, így még kattintania sem kell, egyből elolvashatja az egészet. Viszont akkor meg az lesz a kifogás, hogy ez túl hosszú, ezt nem olvassa végig, ő csak érteni akarja, ezért tőmondatokban foglalja össze valaki a játékot úgy egészében. :) -
lammaer #20128 Logikailag, a régiek már nem fognak kérdezni, mert már elolvasták, az újak meg mindig jönnek :)
Esetleg dobd be a mondat végére, hogy "Ha nem érted olvass FAQt" :) -
lammaer #20127 Ecsém, de műveletlenek vagytok - a "csucsu" egy titkos SS kódszó, kivégzés előtt a lágerben mindig azt mondták az elitélnek hogy mennek csucsuzni, hogy az elitélt ne ellenkezzen és önként bemenjen a csucsu szobába.
Amúgy a 104 is probléma, mivel 104 - 88 az 16, ami éppen 8+8 azaz egy bújtatott hej Hitler. :)
Privi ment amúgy. -
lammaer #20126 Hát statisztikailag elég nehéz elképzelni, hogy mindig csak egy oldalra kerüljenek a bénák és a másik oldalra a prók (bár olvastam, egyeseknek van összeesküvés elmélete, hogy a balancer figyelembe veszi hogy ki mennyit megy az adott tankkal, és a keveset menőket rakja egy oldalra - de ebben az esetben azt jelenti, te is "béna" vagy a gép szerint :) ).
Azt viszont én is megfigyeltem, hogy éjfél után eddig könnyebb volt győzni - amit én úgy magyaráztam meg magamnak, hogy megérkezett a sok amerikai hülyegyerek.
Persze mivel elvben az én oldalamon is megérkeztek az emerikai hülyegyerek, ezt megint nem lehet tudományosan elfogadható érvnek felhozni.
-
crossy104 #20125 Sziasztok! Tényleg tele a tökünk a fejlesztőkkel.A kollégám is mentős, a nickneve csucsu104. Tegnap letiltották, mert a nickneve tiltott.Eszem megáll.Mi a fax baj van a mentők számával? Hol volt a náciknak 104? Tán ott is ez volt a mentők hivószáma? Valaki angolul jobban beszélő emberke segitsen légyszives priviben.Meg kellene fogalmazni egy levelet a fejlesztőknek az új nick névről. 

-
Lammaer-el vedd fel légyszíves a kapcsolatot a FAQ-al kapcsolatban. -
Kiegészíteném még a FAQot egy MMO Etikett-el, hogy mindenki tisztában legyen a jelentésekkel.
És lehetne még egy "Mielőtt kérdezel, olvasd el a FAQ-t és az Etikett-et!"
Kíváncsi leszek mi lesz OB-kor :D -
jó de minek ha már fullos, akkor veheted az új tankot és onnantól kezdve a régit akár el is adhatod nem? -
1, Az arty elsődleges célpontja a heavy, mégha spottolva is van egy TD valahol.
Van (német top tier) TD-d? Korábban is írtam már, hogy menetrend szerint a TD a "szimpatikusabb", Ferdivel volt, hogy ott áll mellettem KT és JSz-3, ugyanannyira felfedve, mint én. Az arty meg a Ferdit lövi. Ez pedig nem egyszer vagy kétszer, hanem sokszor fordult elő. Vagy kérdezd meg Renegade-et vagy Ninju-t az arányokról.
A "vicces" az, hogy nem csak a tüzérség lövi szívesebben a TD-ket, hanem mindenki. Tegnap ott vagyunk egymás mellett Renegade-el, ő Maus-ban, én JagdTigerben. Ránk omlot az egész támadóbrigád, és kit lőttek? A JT-t. Ami szemből kb. ugyan olyan vastag, mint a Maus, tehát még azt se lehet mondani, hogy azért lőttek engem, mert vékonyabb a páncélzatom. Ok, az egyik KT megkerült minket, és a hátamat lőtte, de másik négy társa is végig engem lőtt...
BTW ahol felfedve van top-tier TD, ideértve a szovjet ISzU-152 vagy Object 704 TD-ket is, ott is inkább azokat lövik, anno ezt a hivatalos fórum arty topicjában vitattuk, és legalábbis az ottani arty játékosok is beismerték, hogy ők is inkább lövik a TD-ket, ha van választási lehetőség.
Mint TD nem lehet panaszom az artyra, mint közepes-heavy már lehet panaszom az artyra...
Mint szovjet TD? :) -
Akkor fogalmazd át légyszíves úgy, hogy a "régi" játékosok se kérdezgessék naponta kétszer, hogy "mikor lesz soft wipe?", de az újoncok se vakarják a fejüket, hogy "mi az a soft wipe?". A szöveg ugye a régi játékosok miatt került be a fejlécbe... :) -
Nem tudom mi volt ma, sztem noob rajzás. Mentem vagy 30 csatát, de kb. 20-ban veszítettünk. Soha nem volt még ilyen rossz a mérlegem. A legtöbbször olyan csapatba kerültem, ahol a taktika fogalmát nem nagyon ismerték és még egyénileg sem volt kiemelkedő teljesítmény. Csak fogtam a fejem, h miket csinálnak. A csúcs ez a meccs volt, nézzétek meg az állást. A vége egyébként 15:1 lett nekik.
Nekem is az a véleményem, h vmit megpiszkáltak, mert jóval kevesebb XP-t meg kreditet kapok, mint az 5x buli előtt.
-
Szakesz #20118 Vajon az új, átvariált amcsi tech tree-t a mostaniak felcserélésével fogják megoldani?
Kíváncsi vagyok akarnak-e kezdeni valamit a T30-cal, esetleg beraknak még egy tier tízest?
Erről valami infót kiszivárogtattak már?
-
Renegade #20117 a kép lényege az 5-5 t10, ez azért nem volt divat egy hete :-) -
exoterm #20116 Nem értem ezt a TD vs arty szöveget.
1, Az arty elsődleges célpontja a heavy, mégha spottolva is van egy TD valahol.
2, Vaktában bokrokat lövő artyval kevésszer találkoztam (2X össz-vissz).
Mint TD nem lehet panaszom az artyra, mint közepes-heavy már lehet panaszom az artyra... -
lammaer #20115 Őszintén szólva, akinek volt T54e az őrület előtt, tanúsíthatja: rengeteg olyan csata volt ahol összesen akár 6-8 T-54 is volt a két oldalon. Szóval a screenshot amit beraktál, semmi extra.
Arányaiban sztem nem nőtt a T-54ek száma ez alatta 3 nap alatt.