banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• [NST]Cifu
    1, Az arty elsődleges célpontja a heavy, mégha spottolva is van egy TD valahol.

Van (német top tier) TD-d? Korábban is írtam már, hogy menetrend szerint a TD a "szimpatikusabb", Ferdivel volt, hogy ott áll mellettem KT és JSz-3, ugyanannyira felfedve, mint én. Az arty meg a Ferdit lövi. Ez pedig nem egyszer vagy kétszer, hanem sokszor fordult elő. Vagy kérdezd meg Renegade-et vagy Ninju-t az arányokról.

A "vicces" az, hogy nem csak a tüzérség lövi szívesebben a TD-ket, hanem mindenki. Tegnap ott vagyunk egymás mellett Renegade-el, ő Maus-ban, én JagdTigerben. Ránk omlot az egész támadóbrigád, és kit lőttek? A JT-t. Ami szemből kb. ugyan olyan vastag, mint a Maus, tehát még azt se lehet mondani, hogy azért lőttek engem, mert vékonyabb a páncélzatom. Ok, az egyik KT megkerült minket, és a hátamat lőtte, de másik négy társa is végig engem lőtt...

BTW ahol felfedve van top-tier TD, ideértve a szovjet ISzU-152 vagy Object 704 TD-ket is, ott is inkább azokat lövik, anno ezt a hivatalos fórum arty topicjában vitattuk, és legalábbis az ottani arty játékosok is beismerték, hogy ők is inkább lövik a TD-ket, ha van választási lehetőség.

Mint TD nem lehet panaszom az artyra, mint közepes-heavy már lehet panaszom az artyra...

Mint szovjet TD? :)