418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #20234 Első inditáskor kinálta fel a játék... utólag már nincs lehetőség választani. -
Valaki tudna segiteni, hogy hol tudok szervert választani ? Amcsiról -> Eu-ra menne át a haverom :) -
-
Eddigi legjobb köröm:
-
Renegade #20230 ezek nagyon rendben vannak :-) -
lammaer #20229 Szubjektiv... a német tankok nekem nagyon kockák :) -
Szépség terén egyértelmű hogy verhetetlenek a német tankok! -
És még pár német finomság
.:
Variant Jagdpanther
Panther III
Land Cruisers P-1000, P-1500 "Ratte"
-
Ez lesz majd a fasza ha benne lesz a teljes játékban... 
-
Ha már sokan írtatok célokat, az enyémek:
Orosz ág: IS( teljesítve)
Német ág: Tiger, maximum Tiger II( Még 2 tank :/ ), valamint a Löwe-t megpróbálom megszerezni majd +E széria
Amerikai ág:A Sherman meg T29től felfele érdekelne, de sok idő. A TDket majd meglátom... -
Én is elvagyok vele, pedig július óta játszom :)
Pedig már nem kell egy tank sem, csak azokkal játszok amiket szeretek. -
Adjunktus #20223 Amit akartam már kipróbáltam.(amit nem akartam,azt is.:D)
IS-7,Object 704,JagdTiger,Tigris II(továbbiakban csak az E széria érdekel)
T34USA (T30 meg gépileg ugyan az,a lövege meg majdnem a BL/10.Úgyhogy összegondolom a kettőt.:D)
Még artyztam is Hummelig.
A Franciákat valahogy sose szerettem.Nagyon penge verdákat kell felmutatniuk,hogy rájuk vetemedjek.
Még a Yenki TD-ket megnézem és annyi.
De lassan tényleg csinálhatnának már valami jelentősebb újítást mert,így soft wip-al együtt,lassan 10k csata után kezdek unatkozni. -
Imation #20222 Nekem kimondottan tetszik, igaz én nagyon gyenge játékos vagyok tehát nem bosszankodom ha nem az én csapatom nyer. -
lammaer #20221 Én szivesen ellövöldözgetek vele, pedig a kezdettől fogva tolom a bétát.
Igaz majd minden ág ki van gyúrva tier 8-9-ig, kipróbálok elég sok cuccost. -
crossy104 #20220 Az is furcsa, hogy IS7-el kapom prémium nélkül a legtöbb pénzt.Simán megélek vele.Ha vesztünk akkor persze minuszos szépen, de nyert csatánál 35-50 között kaptam ma.Ismétlem prémium nélkül.Arty-val széjjel szoktam magam keresni, most meg lófasz.Nullszaldós.Egyedül a sherman hoz lóvét még, de vicces csatánkénti 8-10 ezret. -
Egyszer sem írtam be. Azt írtam, hogy abbahagyom ha kijön a játék, de már elötte abbahagytam.. Komolyan élvezi még ezt valaki?:D -
Szakesz #20218 Tudod én is játszom vele napi szinten, szintén tapasztalok dolgokat, de olyat, sőt még csak hasonlókat se érzékelek, mint amiket te említettél az előbb. Értem ezalatt a kijelentésedet, miszerint prémium nélkül lehetetlen játszani, továbbá a korábban jónak mondható köreidet fele annyira jutalmazza.
S honnan tudom, hogy ez nem igaz? Mert ha így lenne akkor nem csak te panaszkodnál erre, nem csak te látnád így. A fejlesztők nem azért ülnek abban a székben, hogy yossarianHUN nevezetű játékosukat szívassák ilyenekkel, hidd el. :) -
Direkt elkezdtem nézni hogy premiummal mi az amit fent lehet tartani és mi az ami pénztemető. A kisebb tankok mind jól hoznak a konyhára, akkor is bőven pusszos ha kikap a csapat. Sőt, igazából azt kell mondjam hogy nekem minden plusszos, a tier kilencig bárhogy játszom, a maussal meg oda kell figyelni hogy az legyen.
Ez meg hogy sok a barom.... sok volt eddig is csak most mindenki erősödött egy kicsit így jobban előjön. Amúgy meg mindenkinek van szar meccse, van hogy én is hajmeresztő dolgokat produkálok ami t10 ként a csapatnak nem túl jó. Ez van, ez egy most még ingyenes játék, akinek tetszik tolja vele akinek nem az menjen. Ennyi -
yossarianHUN #20216 Mert arról nem a játékosok tehetnek hogy olyan csatákért amikért eddig kaptam 1000-1500 xp-t és 30-35 k kreditek most megkapom ennek a felét. -
Szakesz #20215 Nem értem. Mért a prémium a hibás, mért nem a játékosok? -
Szakesz #20214 Domb mögé beállunk artyk elöl, velünk szembe 4-5TD leselkedik, szerencsénk, hogy a dombtól takarásban vagyunk, nem látnak minket. Ámbár azok az idióták (csapattársaim, hát persze), egyesével kimennek eléjük és szétlövetik magukat. Kérded mért csinálták? Mert egy T-43 30% élettel bújócskázott, s persze mindenki rá pályázott. :) -
yossarianHUN #20213 Eddig úgy volt, hogy premium nélkül nehéz játszani, de nem lehetetlen. Most úgy van, hogy premiummal nehéz, anélkül pedig lehetetlen. Hát ha az oroszok ilyen szemét módszerrel akarják rávenni az embert a premium vásárlásra akkor köszönöm én nem kérek belőle, megy a WOT a süllyesztőbe. -
Szakesz #20212 Ezt a mondatot minden héten beírod legalább egyszer... 
-
yossarianHUN #20211 Ez még hagyján, idióták mindig voltak bőven az én kedvemet az veszi el hogy ha nagy nehezen nyerek is egy csatát akkor is alig kapok érte valamit. Most kaptam IS 3-mal nyertes csata után, két kilőtt 3 sebzett tankkal 384 xp-t premiummal. Hát ez röhej komolyan mondom így nincs miért játszani. -
Engem is hihetetlenül kezd felbaszni a játék. Ma egy csatát se nyertem, legtöbb esetben én maradtam utoljára, 1-2 társsal, 10-12 ellenség ellen, többiek mind megölették magukat.... Röhej. -
Én pont ezért törlöm..Megvan is7 hogyan tovább? Megint kezdjek el egy ágat? Nanee... Főleg, hogy ennyi debil lett a játékba?! Mindegy, többet nem lépek fel, mert csak ideges leszek ettől a játéktól. -
crossy104 #20208 Én csak azért nem törlöm le, mert meglett az IS7. -
exoterm #20207 Én csak örülni tudok az ilyeneknek.
-
Ugye tisztában vagy vele, hogy azzok, akik most az EU szerveren játszanak, korábban mind az US szerveren játszottak, veled együtt? :) -
Imation #20205 Med tankra milyen kiegészítőket érdemes felrakni? (Tier 6) -
Azt hiszem eljött a perc mikor letörlöm a játékot. Elegem van a sok fogyatékosból. -
Ha meg nincs counterbattery, akkor azert sir a sok majom, ha meg van, akkor azert. -
crossy104 #20202 Sokkal normálisabb és értelmesebb emberek voltak az USA szerveren.Kár volt idejönni EU-ra a sok elmeroggyant barom közé. -
crossy104 #20201 Már arty-zni sem érdemes, mert az arty-k nagyrésze szarik az ellenség tankjaira, inkább veszit, de nem tüzel csak az ellen arty-jára.Vár, azt lesi honnan tüzel.Ennyi elmebeteg barmot mint amennyi játszik mostanában még nem láttam.Kiváncsiságból kipróbáltam a taktikáját.Sejtettem hol lehet a GW Tiger-rel.Vártam.A marha nem tüzelt a meccse végéig azt leste honnan lövök.Szétkapták a csapatát, de leszarta.Fontosabb neki kilőni egy szaros arty-t, mint 4-5 nagyvasat. -
Jesszusom, ez az M6 valami szörnyű egy tank. :/ A T1 heavyt sokkal jobban "szerettem". Az elején mondjuk azt sem szerettem, de miután a váras mapon a fél ellenséges csapatot feltartottam vele (persze nem voltak nagy IQ betyárok) és 20 lövésből MINDEN lepattant róla, azért egy kicsit önkéntelenül is megszerettem.
Kicsit olyan mint a tigris. Egészen reménytelen helyzeteket lehet vele megúszni. -
Renegade #20199 hát, ha már megvolt a t9-10es vasad a boost előtt, akkor gondolom te is érzed, hogy pár nap alatt mennyire megváltozott a top tankok "viselkedése" -
Szacsa007 #20198 Mindig a másik a béna....:)Én is így vagyok ezzel....:) -
Renegade #20197 jaja, borzasztóan felhigult a tier 9-10, hihetetlen egyesek mit művelnek játék címén, volt egy-két visszamaradott eddig is, meg amíg 14.-nek bénázik a tornasorban, addig nincs nagy baj, na de top tankban, áhhh, röhej -
Én is találkoztam ilyennel, de én inkább a húzásra gondoltam nem tom mennyi xp kaphat a végén. -
Nekem meg azóta nem megy mióta feltettem a tigrisre a hosszú 88ast. Ez a sok top tier tank meg heviarti eléggé ártalmas az egészségemre. A 75össel nem jön annyi xp, de több a fun és a pénz benne.