418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #20274 Te nem érted amit én mondok. Eszembe sem volt azt állítani hogy a nagyobb ágyú miatt automatikusan több xp-t kapok (jól is néznénk ki). Csak arra próbáltam célozni, hogy mivel nagyobb az ágyú, olyanokba is beledurranthatsz, olyanokat is szétdurranthatsz amiket KV3-mal nem. Ergo több xp. -
Te nagyon nem érted a dolgot. Attól, hogy nagyobb ágyúd van nem kapsz több xp-t. Kv-3al ki lehet lőni t8-9 tankot, ha szerencséd van és jól bujkálsz, közbe meg a csapattársaidra figyel, mert te pici vagy. Érdekes én KV-val hoztam annó 2500-2600xp-ket. IS-3al max 2100at. És ezek után te is olvasd el a faq-t ne csak én. Mert nem a killért jár több xp, mondjuk ezt eddig is tudtam. -
yossarianHUN #20272 Köszönöm, végre valaki aki osztja az összeesküvés elméletem :D -
Ebben a dologban nem értek veled egyet. Érezhetően elnyomtak valamit :( -
yossarianHUN #20270 De IS 3-mal olyanokat is kilövök amik KV3-ban ülve pillanat alatt ronggyá tépnek. Plusz vegyük még az IS 3 jobb ágyúját is és így már az általad vázolt különbség minimális lesz. -
Na meg is fogalmaztad magadnak az választ. KV-3 t6-os. Előfordul, hogy kilősz vele egy t8-t9-es tankot, ami jó sok xp. De ha IS-3al lövöd ki, nem annyira sok xp. -
yossarianHUN #20268 Én mondtam a véleményem, lammaer abba kötött bele szóval ez nem helytálló :P -
Jól látom, te is kötözködni akarsz :) -
yossarianHUN #20266 Jó látom kötözködni akarsz. Az ötös előtt KV3-mal jobb csaták után (értsd: mondjuk 3 kilőtt, 2 sebzett, 2 észlelt) kaptam 2000 illetve ekörüli xp-t, 25 000 illetve ekörüli kreditet. Ehhez képest most IS 3-mal ilyen csaták után kapok 8-900 xp-t és 15-20 000 kreditet. Ami mellesleg azért is fura mert ha úgy vesszük mivel az IS 3 magasabb tier, ergo nagyobbak közé teszi be, az általa kilőtt tankok általában magasabb tierűek mint a KV3 által kilőttek. -
lammaer #20265 Az ÉREZHETŐEN az teljesen szubjektiv. Én meg azt ÉRZEM hogy nem vettek le az XPből :) -
yossarianHUN #20264 Vagy lehet hogy ez üzletpolitika így akarnak rávenni a végleges megjelenéshez közeledve a prémiumvásárlásra. -
yossarianHUN #20263 Hát azért hülye nem vagyok és látom hogy ÉREZHETŐEN (és ez a kulcsszó) kevesebbet kapok mint előtte. -
lammaer #20262 Nem tudod objektiven megitélni, mivel nem tudod összehasonlítani az előtte és utána kapott XPket.
Az viszont erősen billenti a szubjektiv értékítéletet hogy 3-napig kánaán volt :) -
Lehet mikor visszavették a szorzót "véletlenül" az eredetiből is sikerült visszavenni. De tényleg fura. -
yossarianHUN #20260 Ez mind szép és jó, de nekem senki ne mondja hogy az 5x szorzós időszak óta nem kapunk kevesebb xp-t pénzt mint az előtt. Persze az is lehet hogy csak az IS 3-ra találtak ki ilyen nerfet hogy feleannyit kap mindenből de csodálkoznék :) -
lammaer #20259 SAjnos hogy pontosan mennyit számít, azt senki nem tudja, a képlet NAGYON titkos.
Ami tényleg fontosabb az az, hogy ránézve egy end screenshotra, ahol látod hogy hány kill van nem tudod megitélni mennyire volt jó a csákó... mertha mindegyik kill 1-2-3%os ellenfeleken volt, az általában nem sok rewardot jelent. Ellenben ha látsz egy csákót, akinek van 6 damagedje, lehet hogy ő sokkal de sokkal többet sebzett, ergó több XPt is kap. -
Ez nem igaz! Rágalom...:) Amúgy tényleg nem, csak nem hittem volna, hogy ennyi az eltérés ha 1-2 tierrel magasabbat lövök ki. -
lammaer #20257 Eddig. Mostmár nem, mert mint kiderült csak a killek száma alapján várod az XPt :) -
lammaer #20256 Faszom, senki nem olvas FAQt? :) -
Eddig? :) -
Szerintem biztosan figyelembe veszi. Tapasztalatom az, hogy számít. -
lammaer #20253 Pontosan. Javaslom a FAq elolvasását, ugyanis a kill önmagában semmit nem ér. A damage számít, hogy mennyit sebzel bele, és az meg végképp hogy mennyivel magasabb tierűbe.
Téged a veteránok közés soroltalak eddig :) -
Ezért meg ilyen kevés xp? Eddig értettem az xp rendszert, de ezek után már nem!
-
8800xp 5x szorzóval. Szerintem kevés. 7 kill 1 sebzés.
Ezek után nem értem, mi alapján osztja az xp-t. Nézi a kilőtt tank tierjét is?
-
lammaer #20250 Sosem volt kérdés a T29, és pont erről beszélünk hogy 2800xp az tényleg brutális.
Erre bevágnak egy összesüvéselmélethez egy 10x val készült 12K XPs screenshotot :) -
Én csak 5 killt látok, de az a 2800xp, nagyon durva, minden elismerésem!
Jó a t29 ;)
-
De ha azt vesszük az se sok. Simán toltam normál szorzós 2k+os köröket, de 5x szorzónál nem bírtam...hmm, szerintem már előtte is lejjebb vitték a megszerezhető xp-t. Ha belegondolok, akkor gyanús volt. -
lammaer #20247 "Ez csak 6 kill, és 5xözve prémium nélkül ezért már majdnem annyi jár mint amit most Tono kapott."
Igen? ez volt egy 5x-özös, duplázott kör. Azaz kapásból 10x szorzó.
12000 XP / 10 = 1200... hol van ez Tono 2791-xpjéhez? Tényleg majdnem annyi :D -
Amúgy az a 12k se sok azzal az 5x szorzóval. Dupla nélkül voltak ilyen 8k körüli csatáim. -
lammaer #20245 Jaj vazze, felejtsd már el az 5x-özőt ami 3 napig volt. Elmúlt vége. Most anélkül játszunk, és arról megy a téma, hogy nerfelték e az XPt.
De akkor korrigálok: 4500 XPs köre a 3 napos 5x bónuszon kivül nem volt soha senkinek duplázó nélkül... -
4500? Akkor kb neked kéne kilőni az összes tankot és felderíteni! -
Neutralpoint #20243 Ez csak 6 kill, és 5xözve prémium nélkül ezért már majdnem annyi jár mint amit most Tono kapott.
És az 8 kill volt... szal itt nekem valami bűzlik, és az nem a lábam. -
Nem igaz, hogy minden Dev. csak a véremet tudja szívni... a CCP a mindig új és új bugjaival, amit nem javítanak, erre kellett nekem ebbe a gémbe is belevágni... xD
Nem lesz soft wipe... ha nem harangozzák be, hogy lesz, akkor nem darálok még le a StuG -al 100k Xp-t... -
Neutralpoint #20241 ez 5x szorzóval. -
Neutralpoint #20240 Ne hülyéskedj,
-
lammaer #20239 Van olyan hogy EU kliens? Sztem csak egy van, az közös az EU/USel. De ha mégis vanEU, hát szedje le azt :) -
lammaer #20238 Fenéket, be vagytok lőve :)
4500XPs köre duplázó nélkül szerintem soha nem volt senkinek... -
yossarianHUN #20237 Erről beszélek. Régen ezért kaptál volna vagy 4500-at. -
És, ha leszedné az eu klienst ? -
Neutralpoint #20235 2.791 xp wtf? srsly.... 8 kill tök jó 22/21 shot/kill és ennyi xp itt valami gecire elvan baszva.....