418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
exoterm #20594 Tényleg kimaradunk Paul?! Nem is tudtam.
-
Én úgy tudom, az LS is beszál a Clan War -ba. -

-
Csak azt tudnám miért kell kavarni?Sok ember meg elhiszi,amit írsz és teszi fel a hülye kérdéseit.
Clan war-ból meg mindenki kimarad,kivéve a táboriakat. -
Az open béta egyböl a hard wipe után jön, ami után mindjárt lesz egy soft wipe is. De akkor csak azok a tankok tünnek el, amit még az elsö soft wipe után újra megvettél abból a creditböl amit a második hard wipe után szereztél. Az éles elött meg még lesz egy soft wipe, amit egyböl egy hard wipe is követ.
A klán mód is bejön még open elött, de egyböl hard wipe-olják, és ki is veszik, tehát nem fogunk látni belöle semmit.
Aztán ha már élesbe megy, akkor mindjárt hard wipe -al indul a dolog, ami után jön egy soft wipe, hogy ha még valakinek maradt tankja, akkor azt is elvegyék. És ezután még egy hard wipe, hogy a soft wipe -ból megmaradt freeXP -t és credited is elvegyék.
Ekkor törlik a klán meccs eredményeit is, ami után rögtön jön egy soft wipe is. -
Renegade #20589 17 csata még nem nagy minta, nekem is így indult, aztán ezidőtájt kezdtem el jobban belemélyedni a tankok statjaiba, majd sírni sokat a sarokba. Visszafog az állni, addg is itt a nagyszerű alkalom, hogy experté képezd magad, mert német hvyvel máshogy nem lehet :-) -
crossy104 #20588 Bocs, hogy beirom, de ez az új rekordom.
Victory!
Battle: Sand River 2011. január 25. 9:40:03
Vehicle: IS-7
Received Experience: 3 396 (doubled for the first battle each day), credits: 81 574
Top Gun -
UP - :) UnderPowered ... állítólag :)
Én pont azt veszem észre, hogy legtöbbet P2-ről pattogok meg didöntgótrú-zok.
Mondjuk ez az op-nemop dolog is érdekes ... Gyakorlatilag eddig majd minden tankkal sikerült majd minden tankot kilőnöm ... Valamint lőttek ki engem is majd minden tankkal ... Inkább függ a júzertől szvsz ...
Mellesleg a német tankok szerintem jók, 1 gondjuk van csak ... akkorák mint egy fél kuznyecov ... KT, Panther, P2, mind legalább dupla akkora mint az orosz párja ... Sőt ... még az amcsiknál is lényegesen nagyobb ...
Nehezebb mellélőni ... Mondjuk az én mellélövési statisztikámat eddig a Maus vezeti ... 5-ből 5-ször lőttem mellé a múltkor ... majdnem dismisseltem a gunnert ... -
lammaer #20586 Én úgy tudom hogy egyelőre csak annyi, nem 150 hanem 250 lesz a napi gold.
A klán modul (ha ezt érted map mód alatt) a béta alatt valószinüleg nem lesz meg, csak majd valamikor élesbe menetel után. -
És vajon openre beteszik már a map módot is? -
Szeretném megkérdezni, hogy mi lesz a differencia az open béta, és a mostani closed (open) béta között? :)
-
lammaer #20583 Érdekes...
Mondjuk ettől függetlenül, a P2 szerintem nem OP. Persze 1v1-be nyilván megrakja az alacsonyabb tierőt, viszont én még Tier7-es mediumban meg SU100-ban is dörzsölgetni szoktam a kezem ha bejön egy a célkeresztbe, mert szinte mindennel lehet sebezni.
Nyilván ha rámlő meghalok, de addig is ha belelövök 2-3-at, az szinte biztosan sebzi, az pedig nekem zsé :)
Ugyanez igaz a Pershingre is, az se nagyon szokott lövéseket pattogtatni - ez csak a T-54 sajátja :) -
Ennek éle volt :) -
Ismét anomália ... adott a legUP-ebb T9es médium ... a Panther 2 ...
Nos érdekes ágyú volt rajta ... Tegnap haverral csapatunk (Ő Pershing, én T54) ... meglátjuk a P2-est ... erre 2!!! koppanás (Bár erre nem adnék sokat ...) ... 1: P2 kilőtte a trackemet ... 2: P2 kilőtte az Ammo Racket ... o.O
Fel sem ocsúdok a meglepetéből, hallom a vojszcseten: "Bakker ... ez a P2 2-t lő vagy mivan? 2 lövést kaptam tőle kapásból ..."
Nembaj, hálistennek buffolják, T54-et meg nerfelik ...
Mindegy, márciusig még kibírom ... -
Köszönjük hogy ezt megosztottad velünk! Cserébe én is: tegnap felbontottam egy villányi vörösbort de fater észrevette így ketten iszogattuk kólával. De az a szájbabaszott kóla hamarabb elfogyott mint a bor és így kénytelen voltam félig meginni az én fröccsömet és felönteni a megmaradt borral, azért inkább én áldozom fel magam mint hogy az öreg édesapám, mindezt száraz villányival. -
ZelenkaP #20579 Ez sajnos gyakori..;) Mindenki messzebbre lát mint én, állandóan.
Aztán a többi meg a célpontra kiéhezve szétszed egy pillanat alatt.
Iszonyat megalázó, ezért is idegesít engem is ennyire. -
Már megint elegem van ebből a fosból, megyek egysezrcsak jön 1 lövés a semmiből, és ez az egy lövés mindkét! lánctalpamat leviszi, ugye ilyenkor esély sincs visszarakni, mert csak az egyiket rakja vissza a gyorsjavító, és a következő pillanatban már 3x annyian lőnek rám, továbbra is a semmiből, tehát én senkit nem látok... Mindez t29el.... -
f you #20577 Azért látom sikerült végigolvasni a postomat és leesett, hogy csak poénnak szántam az egészet... -
persze fél nap alatt 5x szorzóval örülsz ha a T43-ig eljutsz -
f you #20575 Ma is tanultam valamit :D
dunnyezó: Mindenható, a régebben használatos Gyehenna mai változata: “Hunnan a dunnyezóbúl tuggyam, melyik a gázcsű?” -
A KT az ilyen. Én is csak pislogtam az elején, hogy szinte nem tudtam nyerni egyet sem, aztán azért jó lett és egy igazi győztes kis masinát faragtam belőle, köszönhetően a 105 mm-es lövegnek, meg a fejlesztett motornak és toronynak. -
lammaer #20573 Ecsém, felterjesztettem volna irodalmi Nobeldijra ha a bazmeget meg a szájbabaszottat kihagyja. -

-
lammaer #20571 Én már T20-al is sebeztem, szemből,egy csatában 2x is :) -
f you #20570 huu elment a topikgazda? kezdődhet a flémwar:
Szerintem a T-54 nem OP, tök rendben van, sőt egy kis erősítés is ráférne, noobok vagytok azért nem tudjátok kilőni, játsszatok keményebben. Amúgyis csak irigyek vagytok, bár ha ez a helyzet szerezzétek meg, fél nap alatt megvan, ha úgy játszotok mint én mert nekem már MS-1-el is 1000 fölött volt a minimum xp prémium nélkül.
(A fentieket kéretik nem komolyan venni) -
lammaer #20569 csata -
lammaer #20568 Sztem különben Cifu accountját meghekkelték. Ő, a percizitás mintapéldánya nem irt volna be egy olyan posztot, hogy 20 cata alapján mi az hogy nem 50-50 a win/loss rate... -
naaa ne hari ránk. brühühü -
Ez rasszizmus !! -
lammaer #20565 Pedig csak az indexről ollóztam ki Tuvoknak a legjobbakat. Elton tényleg szereti a szaros pelus szagát :) -
Neutralpoint #20564 Ember te mit nyomsz mert érek belőle én is, Az Elton Johnos kommenteden sírtam:D -
Panyimaju Tovaris. -
Adjunktus #20562 Igen,ő már előrukkolt párszor hasonló produkcíókkal.
A mai világ tipikus terméke sajnos.tizen egynehány évesen,olyan vékony,hogy magába beszél és kihallatszik belőle.Zuhanyozni is csak tárt karokkal mer,nehogy leszívja a lefolyó.Ez megpróbálja 3/4-es bőrkabáttal és aknalépő bakancsal kompenzálni.Viszont ezek viselése rettenetes erőfeszítésbe kerül.Ezért teste kissé görnyedt.A bakancs 2-3 számmal nagyobb és soha nem veszi le,hiszen a lábai is olyan vékonyak,hogy puhább talajba beleállna.Az arcán látható erőfeszítést,amit ezen ruhák viselése okoz,befésült zsíros egyenes szálú hajjal takarja.Így gyakorlatilag fél szemére vak,de legalább a célzást elősegíti.Feltéve,ha találnak olyan fegyvert amit 3 másodpercnél tovább célra tud tartani.Viselkedése távolság függő!
A távolság növekedésével egyenes arányban nő a bátorsága.
Tudat alatt persze tisztában van nyomorult lényével,ezért hol depresszív,hol pedig arrogáns viselkedési jeleket mutat.Ez utóbbit természetesen a távolság függvényében.Bandába verődve,hasonszőrű társaival egyfajta közösséget alkot.Kommunikációjuk és közösségi magatartásuk az egysejtűekre hajaz.
Na inkább nem fojtatom...
Bocsi Tomi,nem pont neked szántam.Ez ilyen álltalános ismeret terjesztő anyag.
-
Wlanseraf #20561 Mehet a gumiba a topik:D -
lammaer #20560 ÉN LESZEK A HÁZIGAZDAAA..... MWHAHAHAHAHAHHAHA
-
Wlanseraf #20559 Tudom de mért pont a KT?????? imádnám és szopok vele:D jó legnagyobb gun nincs meg, tudom hogy azzal pajszer:) -
ésaenyémmel milesz?
Cifu nem akarsz egy házigazdát kijelölni? Lamm kezd elszállni
-
lammaer #20557 Hohohohoóóóóóó.... elment a macska, lehet flémelni.
Hülye Cifu, hülye cifu, hülye cifu... bibibibibiiiiiii. -
feriboi #20556 akkor feliratkozom én is transzparensben tudok segíteni:
-
Na most vettem ki a topicot a kedvencekből...