418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• a.carkey
    Pedig élmény. Komolyan JOBB csaták vannak. Sokszor arty sincs, és mindenki tier I-II, éjjelenként egy-két médium is megjelenik, de a papír fajtából.
  • Eagle16
    Aha, és akkor miért jó ez? Ennyi erővel beállhatok a pálya egyik sarkába is, ott se látnak meg :)
  • a.carkey
    Én is várom.
  • Tuvok #20671
    *év
  • Adjunktus
    csak annyit írt,hogy téged nem látnak meg.Azt sehol sem írta,hogy te viszont mindent látni fogsz.
  • Tuvok #20669
    Dehogynem számít . Akinek nem számít az megveszi ugyanazt amije volt, akinek meg számít, az megveszi azt amire vágyik és nem küszködik tovább abban, amit nem szeret . Nagyon is sokat számít .

Tuti nem fogom élvezni a loltraktor meg ilyeneket, ahogy a KT-ig meg JP-ig egyáltalán nem is élveztem . Csak az hajtott, hogy végre valamivel fel tudjam venni a többiekkel a versenyt . Hogy esélyem legyen ellenük . Több, mint fél és munkája van a tankjaimban, aztán visszaraknak egy használhatatlan kis vacakba, ami inkább vicckategória és szopás, mint játékélmény .
  • a.carkey
    Azért ne legyenek illúzióid: kigyúrt loltracktorral nem leszel jó. :)
  • Adjunktus
    Egyébként meg én már kurvára leszarom ezt a huzavonát.Csináljanak végre egy hard wipe-ot,rakják be amit akarnak oszt kalap.Minden áldott nap kismillió kérdés a különbdözö wipe-okról,már az agyamra megy.
    A játékba is már teljes apátiával lépek be.Lenyomok pár meccset szokásból és annyi.
    Igazán felkavarhatnák már a játékot,mielőtt teljesen kiégek.
  • 79Alba
    Szisztok! A t-54 nél elösször a láncot kel megvenni hogy feltehessem a nagyobb tornyot?
  • Eagle16
    Előbb kipróbáltam A-20-al, és szart se láttam meg :) Max. akkor lehet észrevenni onnan valamit ha erősen mozgolódnak a házak szélénél, vagy fentebb a dombon.
  • Tuvok #20664
    Igaz . A IV kiadása után csődöltek be, nem véletlen .
  • Adjunktus
    Na fogagggyunk.hogy engem nem fogsz alázni! nyehnyehnyeh
  • Tuvok #20662
    A jó játékélményhez siker kell, a sikerhez pedig győzelem .
    A lurkónak jobbak a reflexei, és 2x annyira ráér játszani mint én, ergo jobb cuccokkal megy . Jópár iszonyat béna IS-4-es meg 7-est látni, hiába a tapasztalat, hiába tudnám kitaktikázni, hiába aláznám porba ha ugyanolyan cuccunk lenne, de neki elég 3x eltalálni akárhol, míg nekem 6-7 tökéletes találat is kéne a megöléséhez, ami legalább 10 lövés, vagy több .
    A keresett credig meg xp rég nem érdekel, kizárólag az élvezetért játszom, az pedig jóval erősebbek között esélytelenül bukdácsolva NINCS .
    Akármilyen überláma is az ellenfél, ha a tankja puszta erejével bármilyen ügyeskedés nélkül kilő, ez pedig nem jó .
  • Mester61
    Figyelj, ha nekem SW van 3,250 mill XPvel szinte mmindenem megvan. Nem számít a SW. semmi nem számít. Én egy Kigyúrt Light traktorral is jó leszek, mert tudom mit kell tennem, és innenn a második játék után tovább lépek, nem kellenek nagy tankok a PZ4-el is alázni fogok mindenkit, mert ismerem, élvezni fogom a játékot a HW után is.

• Fritz Von...
    Azt is a 3DO csinálta...
  • Tuvok #20659
    Örülnék én mindkettőnek, ha lenne esélyem megszerezni . Így is majdnem minden nap játszogatok, de több százezer xp-t összegyűjteni örökkévalóság .
    Ott rontottam el, hogy vagy 6 féle ágon indultam 2 helyett, és főleg TD ágat nyomtam, azt is német oldalon . A soft wipe nekem megváltás lett volna, az 5x-ös szorzóval kb. semmire se mentem . Újabb dolog, ami bosszant .
  • Mester61
    Nincs igazad, a jött ment lurkó is játékos, és te is az vagy, GYŐZD le, ez a dolgod, ha béna vagy, nem megy ez is benne van , ez a játék öröme.Én úgy gondolom nem mindig kell győzni, hanem játszani kell, és ez nagyon jó.
  • Szakesz
    Ebben csak annyi a bökkenő, hogy jelenleg a sebződésért nem kapsz tapasztalatot, pusztán akkor, ha te büntetsz. :)
    Ezért van az, hogy IS-7-tel megnyerjük a csatát, 3-4kill, de mivel első vonalas gép, kilövik. Kaptam érte 50K-t. T30-cal sunnyogok ezerrel, megnyerjük a csatát, 3-4kill, de túlélem az esetek többségében. Jóval több pénzt kapok érte.
  • Tuvok #20656
    Én kétféle stílusban játszom, az egyik a hidegvérrel, arcátlanul kempelő TD-s, a másik pedig az első vonalban (és először egyedül elhulló :) ) támadó .
    Előbbihez jó álcázás kéne, ami a német TD-knek nincs - bosszantó .
    Utóbbihoz pedig mozgékony, jó páncélzatú tank kell - a KV-k nem azok, emiatt rühelltem, és kényszerű szopást jelentett csak, amit még egyszer nem akarok átélni . Az IS-IS3 viszont már tényleg kiváló az én céljaimnak, csak hát kicsinek számítanak már . IS-7-em meg úgyse lesz már soha .
  • Tuvok #20655
    Előbb-utóbb mindenki beletanul és eléri a 10-es szintet, engem csak az fog bosszantani, hogy egy jöttment ráérő, unatkozó lurkó fele annyi idő alatt szerez IS-7-et mint én, én pedig zsebretehetem a tapasztalatom .
    Az open bétával jelentősen felhígul a tapasztalt játékostömeg, a wipe után pedig tényleg mindenféle akárkifia beleülhet idővel bármibe .
  • Metwork
    Jajj de nagyon gyűlöltem azt, meg a KV3-at is.
    De az IS teccik :)
  • Mester61
    Én is végigjártam az orosz ágat és érdekes módon, a KV után kaptam az eddigi legnagyobb, XP-t és volt TOP és minden más, sajnos csak kevés esetben, de semmivel sem rosszab a stat mint, is7, vagy mauzzal, vigyázni kell a láthatóságommal és nem vagyok gyors, de ha meg van rá a legnagyobb ágyú az már harap és lehet tőle félni, és ne felejts el ez a lehetőség az is4-is7 felé, az is3-ról ne is beszéljünk ami egy Qjó tank.
  • Tuvok #20652
    Blizzardot ismerve 2023 környékén . Viszont alighanem tökéletes lesz .

Heroes-t a 3-ig imádtam, utána már ahogy nem a 3DO csinálta, csak a csilivili külső lett a fő, nem a tartalom és a hangulat . A 4 kifejezetten nagy csalódás volt .
  • Mester61
    Figyelj, 8000 játékon vagyok túl és elmondható függő vagyok, de hidd ell élvezni fogom a HW-t mert mindenki nulláról indul, és ki mennyi időt "akinek pénze van PÉNZT" öl bele úgy halad. Nézd 3250 mill XP van ennek a felét 4000 játékkal elérem.
    Most szept 2-óta van több mint 5000 játékom, akkor 5 hónap alatt bármelyik ágon amit választok meglesz a tier 10-esem, amire nem biztos , hogy szükség van. Tapasztalat rengeteg van, ha találok egy jó klánt, jó lesz a játék és még az arany is dőlni fog. Hid el tapasztalat nélkül még a pénzesek is szoni fognak nem is kicsit, hiszen gondolj bele te mi mindent tanultál mióta játszol. És ez tetszik az egészben , hogy itt tapasztalat nélkül zsoldoskéntt is egy 0 vagy.
  • Tuvok #20650
    A KV-t igényesen teszi befelé tier 9-10 közé, ahol egy lövéses zsíros egytálételnek számít . Használhatatlan ótvar lassú roncs .
    Bevallom JT-ben ülve engem is csak az hajt, hogy egy lövéssel ki tudjam lőni . :D
  • f you
    Én a 76-os ágyúval farmoltam ki a KV-3at, meg persze a két motort előtte ami kell hozzá. Ezeken kívül csak a lánctalpat és a rádiót fejlesztettem. Azt hiszem egy kissé antiszociális lehettem abban az időszakban :D
  • LSSAHPAUL
    Én a heroes might and magic 6-ot várom :) A tiéd mikor jön ki?
  • Eagle16
    Nekem most lett meg a KV, felraktam rá a nagy tornyot meg a 122mm-es ágyút :D De valami elképesztően szar még így is. És még 13k xp kell a 107mm-es ágyúhoz, ez kínzás.

• Tuvok #20646
    Jöjjön már a Diablo 3 ..
  • Tuvok #20645
    Arról nem is beszélve, hogy a hard után pár hónap, és ugyanez lesz ...
  • Tuvok #20644
    Engem ezzel kapcsolatban nem kell meggyőzni, én örülnék neki a legjobban, úgy viszont a német cuccok lennének op-ok .
    Valóban kicsit sem reális, hogy a Tiger - KT kettős, ami a 2. vh BEVETETT csúcskategóriáját képviselte a középmezőnyben foglal helyet, de a játék nem a 2. vh-ról szól, hanem egy kiterjettebb korszakról, aminek a két vége a tech tree alja és teteje .
    Sajnos azt el kell fogadni, hogy az a tank, amit mi szeretünk, kedvelünk és a legjobban élvezünk(nénk) sokszor alsó vagy középkategóriát képvisel, ezzel nem lehet mit tenni .
    Ez nem Wow, hogy egy adott karaktert fejlesztesz és léped vele a szintet, itt a szintlépés a következő tankot jelenti, amivel erősebb vagy, viszont sajnos nem mindig élvezed vele a játékot . Eddig a Tigris - IS párost szerettem a legjobban, viszont a legtöbbször az alsó kategóriát képviseltem vele, így megette a fene az egészet . KT-t szeretem, de ma már az is kicsinek számít, régóta vehetnék VK45-öt, lehet sikeresebb lennék vele, de nem tetszik, tudom hogy nem élvezném vele a játékot .
    Szopás, amivel nem lehet mit kezdeni .
    Rég gondolkodom egy leszokó kúrán, mert a hard wipe-kor hirtelen abbahagyni elég nehéz lenne, elölről kezdeni és újra végig szopni a KV-t meg ilyen szarokat, na azt már nem ..
  • Mester61
    Tökéletesen igazad van, és oldják meg, hogy ilyen ne is lehessen, ha meg lesz a pénzét mindenkinek kivétel nélkül adják vissza.
  • Fritz Von...
    Én abban maximálisan egyetértek, hogy ha már az ember fizet érte, mert akar valamit (és nyilván nem 10 USD lesz az, mert az semmire se lesz elég), akkor elvárja, hogy a másik oldalon xy buzigyerek, aki még csak bele se ölt pénzt, csítekkel szétlője. Az durva lenne, és ha velem bizonyíthatóan ez történne, azonnal visszakövetelném a pénzem. Az ő kötelességük az, hogy ezeket a dolgokat kiszűrjék, és megtalálják a rést.
  • Mester61
    Tudod az én IS7-esem 3,85 milla de szart se ér, a JP-vel és T-44-el sokkal jobb csatákat vívok, A Mausról meg jobb nem is beszélni, szintén 3,85 milla és egy nagy szar.Alig várom a Hard Wipot, és elindulok a T-54 ágon ha egy évembe is kerül de reszkessenek, nem lesz csak PZIV. JP, T-54,és Light traktorom, és élvezni fogom a játék minden percét, a nagyok meg nyomják ahova akarják.
  • crossy104
    GW Panther mellé veszek még egy arty-t, és levezetem a mérgemet.
  • Tuvok #20639
    Két lehetőséget tudok elképzelni .

- vagy a véletlenek csúnya összjátéka, és 10-ből 10-es lepattanási pechszériád volt, vagy

- valóban csalóval találkoztál, régebbi verziókhoz is volt trainer, nem kizárható, hogy már ehhez is van .

Bármelyik is volt, utólag úgyse derül ki, így legjobb ha nem fájdítod a fejed a dolgon . Bosszantó tudom, nem kicsit, sajnos a játéknak számtalan bosszantó dolga van . Ha találok egy másik, értelmes játékot, ami képes úgy lekötni mint a Wot, akkor azonnal abba is hagyom, mert én is unom a hajtépést a hülyeségek miatt .
  • gertitorpe
    Na nekem a tornyon is szép nagy lukak szoktat lenni egy-egy csata végére. Meg ugye t54-nél is alap az ágyú, lőszer, loader lesérülése. Egy találatnál akár többet is.
  • crossy104
    Tudom melyik tanknál hová kell lőni ezért leirom újra.Kilenc lövést adtam le az oldalára.Még csak felém sem fordult, hogy szembeálljon velem.
  • Mester61
    Rendben van Tuvok, csak akkor legyen két ág II.világháború és Új kor , és ide osszák fel a járgányokat.Ennyi.
  • crossy104
    Nekem nem a T-54-el van bajom, az általában 3 lövés.Lőttem már ki sokat.Hanem ezzel az egy csiterrel.