banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tuvok #20644
    Engem ezzel kapcsolatban nem kell meggyőzni, én örülnék neki a legjobban, úgy viszont a német cuccok lennének op-ok .
    Valóban kicsit sem reális, hogy a Tiger - KT kettős, ami a 2. vh BEVETETT csúcskategóriáját képviselte a középmezőnyben foglal helyet, de a játék nem a 2. vh-ról szól, hanem egy kiterjettebb korszakról, aminek a két vége a tech tree alja és teteje .
    Sajnos azt el kell fogadni, hogy az a tank, amit mi szeretünk, kedvelünk és a legjobban élvezünk(nénk) sokszor alsó vagy középkategóriát képvisel, ezzel nem lehet mit tenni .
    Ez nem Wow, hogy egy adott karaktert fejlesztesz és léped vele a szintet, itt a szintlépés a következő tankot jelenti, amivel erősebb vagy, viszont sajnos nem mindig élvezed vele a játékot . Eddig a Tigris - IS párost szerettem a legjobban, viszont a legtöbbször az alsó kategóriát képviseltem vele, így megette a fene az egészet . KT-t szeretem, de ma már az is kicsinek számít, régóta vehetnék VK45-öt, lehet sikeresebb lennék vele, de nem tetszik, tudom hogy nem élvezném vele a játékot .
    Szopás, amivel nem lehet mit kezdeni .
    Rég gondolkodom egy leszokó kúrán, mert a hard wipe-kor hirtelen abbahagyni elég nehéz lenne, elölről kezdeni és újra végig szopni a KV-t meg ilyen szarokat, na azt már nem ..