418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kipróbáltam a BFH -t, tetszett is, de valahogy nem tortott tovább nálam 20 játékóránál. Hiába a poén grafika, meg az egész jó játékélmény.
A WoT viszont elsö perctöl szerelem... az a rózsaszínfelhös, ami mögött nem veszed észre, hogy az asszony közben elég sokat cirkuszol, kritizálja a haverjaidat, stb.
És gondolom sokan vannak még ezzel így, akik minden hibája ellenére szinte minden este elviszik táncolni az asszonyt (jelen esetben a kedvenc tankokat).
Jelenleg nincs a WoT -ra alternatíva, és szerintem nem is lesz. Ez egy réteg játék: aki nem hibbant, mint mi és nem rajong a tankokért, föleg nem a II. vh. körüli tankokért az maximum megnézi, játszik vele, aztán keres mást... föleg ha már fizetni is kell a normális haladásért.
Szerintem ezért nem is készül több ehhez hasonló sem, mert nem lesz értelme egyszerüen... túlságosan szük ez a réteg.
Így viszont nem lesz alternatíva, marad nekünk reménytelen szerelmeseknek a WoT :)
-
Neutralpoint #20753 De ez hülyeség hogy azért is fizetni elljen hogy a haverokkal együtt játszunk, partyban, nem egymás ellen.... -
Neutralpoint #20752 De attól még nem együtt játszunk, ilyen nehéz megérteni? -
TDantes #20751 Na, egyrészt tényleg ne zsidózz. Másrészt lehetne az is, hogy mindenért, fizetni kell a játékban, semmi sincs ingyen.
Harmadrészt, azért hívják a prémiumot, prémiumnak, mert prémium azaz extra tartalmakat ad a játékhoz! Érted bazd meg? A platoon extra dolog. Kész. -
TDantes #20750 Mégis mi a baj a balance-al? Emiatt végképp nem értem mi az ok a sírásra.
Nem Panzer II-eseket küld a Tiger II-esek ellen, ha így lenne, lehetne sírni.
De általában, mondjuk ha az ,,A" csapat legjobbja egy tier 9-es, akkor a ,,B" csapat legjobbja is tier 9-es, és aztán így tovább.
Vagy az a baj, hogy olyan csatába sorol be, ahol a feletted lévők nagy részét nem tudod ki lőni? Hát ez van...alacsonyabb szintű tankkal is lehet jól haladni a magas szintűek közöt.
Igen, az orosz tankok erősebbek. Ez van...mást is zavar.
álcázási-sebzési-xp rendszer nem érdekel. Vagyis, az álcázás még igen, meg a sebzés igen, de ez nagyjából világos. De az XP? Elég annyit tudni, hogy nem a kilövésért, hanem a bevitt sebzésért jár, és több jár ha magasabb tier-űt sebez az ember. Ezen kívül mit akarsz még tudni?
Pontosan szerepeljen, hogy teszem azt, 250X jár, 100-as sebzésért egy Tigrisbe?
A csúszásokban egyetértek, nagyon idegesítő, hogy nem képesek betartani egy határidőt sem. De ezzel nem ők az egyedüliek, az általad felsorolt nagy kiadók is késnek gyakorta.
Az EA hozzáállása meg...semmi bajom az EA-val, de ha az EA adná ki, akkor:
Nem lenne ingyenes béta
Nem lenne lehetőség ingyenes játékra, csak havidíj, ami lenne vagy 6 ezer forint
havonta jönne egy DLC 5000 forintért, ami mondjuk tartalmazna egy darab új tankot.
Még ennél is egyszerűbb lenne a játékmenet, nem lenne ilyen ,,bonyolult" páncélzat-rendszer, álcázás stb. Körülbelül annyiből állna a játék, hogy csukott szemmel bökdössük az egér gombot, és puff puff lövöldözzük ki a tankokat.
Szóval inkább örülök, hogy nem az EA adja ki. -
spiczi91 #20749 Összegyűltök csetre/TS-re és problem solved. -
Tegyük fel van egy vendéglöd, és reklámból vagy akármiböl meghívsz engem egy ebédre, én meg hozom a haverokat, hogy akkor ök is ennének.
Semmi sincs ingyen ebben a világban... vagy az jobb lenne, ha minden T-54 -es oldalán ott virítana a Nike meg a T-mobile logó?
Gondolkodj kicsit és ne zsidózz egyböl.
-
Neutralpoint #20747 Azért te is érzed hogy egy sima party létrehozásáért miért kéne fizetni?
Én erre mondom h zsidóság nem a prémiumra... ha nagyon kell fizetem, anélkül is lehet csak nehezebb.
engem az zavar hogy azért fizessek hogy a haverjaimmal tudjak játszani.
Érted? -
Nem semmi, ingyán játszana és még ö mondja, hogy "zsidóság" 

-
Imation #20745 Az orosz szerveren tegnap este is 92 ezer játékos volt fent amikor én játszottam ott. Nem hiszem hogy bukás lesz belőle, annál azért sokkal jobb játék ez már most is. -
Arról például, hogy a Wot bétájának népszerűsége töredéke pl. a BF Heroes béta népszerűségének, a Wot-ot 260ezren játszották eddig (amiből több reg is tartozhat egy emberhez), a BF Heroes bétát egy hónap alatt 150ezren, és csak azért ennyien, mert a DICE ennyi kulcsot adott ki, nem lehetett netről szerezni, mint a Wot-hoz . Tízezrek vártak kulcsra, nekem is heteket kellett várnom, volt hogy egy napra 2000 kulcs kiadását hirdették meg, délre mind elfogyott . Ma közel 7 millió regelt tag van, alig 1 év alatt . Pedig a BFH is rétegjáték .
Csak ígérgetés megy, patch-ről patch-re elkúrnak dolgokat, a láthatósági meg a balance rendszer hibái, számtalan megmagyarázhatatlan dolog, lövedék eltűnések, az orosz tankok unfair túlereje minden téren, a bajnokság szervezésének nevetséges lebonyolítása, a fórumos hozzáállásuk, az örökös csúszások, az álcázási-sebzési-xp rendszer működésének titkolása . Egyszerűen a készítők dilettáns módon csinálják az egészet, sorra halmozzák a hülyeségeket, olyan hülyeségeket amit egy magára valamit is adó, komoly fejlesztő/kiadó egyszerűen nem engedhet meg magának . Egy CoD-nál, NFS-nél, Crysis-nál, Far Cry-nál, vagy bármelyik neves játéknál vajon miért nincs ilyen ? De ott az elmített BFH, szinte tökéletes és VICCES játékélményt nyújtott, az EA játékhoz és játékosokhoz való hozzáállása pedig össze se hasonlítható a WG.net-éktől megszokottól . -
TDantes #20743 Annak ellenére, hogy nulla tartalom, és nulla játékélmény, mégis csak beleöltél pár órát. -
exoterm #20742 Ismétlem a csetes dumámat: Tudnék, de EZÉRT én egy fillért sem adok nekik. Nulla tartalom, nulla játékélmény. Ez a játék egy nulla a többi havidíjas mmo-hoz képest. -
Mester61 #20741 Majd meglátod. -
Szakesz #20740 Pedig igaza van, ez a játék nem egy aranybánya. -
TDantes #20739 Én nem látom ennyire negatívan a dolgot. A teljes játék még mindig nem jött ki, tehát addig még bőven van idő javítani a hibáin, bőven van idő bele tenni új játékmódokat, új tankokat, stb.
A láthatatlan tankok meg nem éppen tier 1-2 szinten jelentenek gondot, akik újoncként kezdik el, azokat nem fogja zavarni.
És azért már javítottak is ki dolgokat, a tüzérség már nem egy mindent lazán kilövő mumus, nincs már orbitális lag.
Két dolgot kell javítaniuk meglátásom szerint, az egyik , a láthatósági rendszer, amit tudtommal megígértek.
A másik a tankok kiegyensúlyozottsága, hogy van aminek rémes gyenge pontja vannak( német nehéz tankok lövegpajzsa!) meg vannak amik egyszerűen túl erősek a saját szintjükhöz képest.
-
Mester61 #20738 Tuvok mi az istenért játszol, ha silánynak tartod, szerinted másokat ez a játék nem fog megmérgezni? Milyen gyerekes hibákról beszélsz, én sokmindennel játszom de ez azok között is OP.
Miről beszélsz ember, ez egy aranybánya, bár csak én csináltam volna. -
Szerintem meg nem, sőt a játék jelenlegi formájában bukásra van ítélve .
1. Megjelenéskor sokan le fognak morzsolódni a bétások közül, mert nem fizetnek azért, ami ingyen is silány . Vagy mert már megunták, kiégtek .
2. Megjelenéskor nyilván az újak kapnak pár nap - 1 hét próbajátékot, és ha meglátják, hogy láthatatlan tankok lövöldöznek rájuk, menekülni fognak, nem fizetni . Ezt a régebbi bétások megszokták és elfogadják, de aki újonnan próbálja, enyhe kifejezés hogy nem fog neki tetszeni .
3. Megjelenéskor a nevesebb papír és netes játéklapok le fogják húzni a gyerekes hibái miatt, jelenleg sincs semmi normális marketingje a játéknak, sőt híre sem, hacsak wg.net kamu ígérgetéseit és szavahihetetlenségét nem számítjuk .
A Wot egy B-kategóriás termék, a játékosok egy kisebb perverz rétegét mozgatja meg, de kasszasiker sosem lesz belőle .
Hangsúlyozom, ebben a formájában . De csodára aligha számíthatunk ... -
Mester61 #20736 Jó ne haragudj a hév elkapott, meg a 3 fél vodku t-54 sörrel 

-
Mester61 #20735 Inkább a magyarosításra válaszolna valaki hi.........
-
lammaer #20734 hát ez? -
Mester61 #20733 Bocsi de én neked nem írtam semmit. -
Ha SMSes fizetés lesz akkor kb 2 havi prémet kapásból fizetnék :/
de rajtam nem fog múlni hogy piszkosul meggazdagszanak :D -
lammaer #20731 Most te is meg Mester is miért nekem magyaráztok? :)
-
Mester61 #20730 Valami jó magyarosítás van e 6.2.8-ra vagy jó a 6.2.7-is, és hogyan tölthető le és honnan. köszike -
TDantes #20729 http://2pay.us.com/oplata/?id=3396&loc=en#all
Oroszoknál így lehet. Ahogy néztem, minden szir-szarral lehet majd fizetni, csak fizess. -
Mester61 #20728 Véleményem,csak annyi, ha fizetős lesz, Qjól megfognak belőle élni, és sokan élvezni fogják a játékot, akárki akármit is mond!!!!!! -
TDantes #20727 Ez csak irónia volt, nem komolyan írtam. Csak a lenti kolléga hülyeségére igyekeztem hasonló stílusban reagálni. -
Nyilván bankkártya, paypal, stb. -
Mester61 #20725 Bocsi lehet, hogy téged értettelek félre. Oke amit mondtál. persze hogy pénzt kérnek érte. -
Arról nem tudsz, hogy a fizetés az esetleg hogyan történne ? Mivel , stb. -
Mester61 #20723 Most tegyük fel hogy 15000-en játszanak, ha fizetős lesz 14999-en fognak játszani és ne zsidózz, ez a világ erről szól szelíd ember. -
TDantes #20722 Szerintem, mindenki aki játszik a WoT-al ( najó, a 99%-uk) ki tudna fizetni havi 2200-at. Az nem sok pénz a mai világban. Ennél többet iszok meg egy esti buli alatt.
Csak hát, a magyar játékos hozzászokott ahhoz, hogy mindent ingyen kapjon. Ott a warez, ráadásul a WoT-ról az a tévhit terjedt el,hogy ingyen van, meg most a béta csakugyan ingyen van, naná hogy bassza az emberek csőrét, hogy fizetni kell érte.
De ezért felháborodni? Basszus, mindjárt megyek a Dead Spece 2 topic-jábaé s felháborodok, hogy nem adják ingyen, meg hogy mennyi fáradtságomba kerül, mire találok hozzá crack-et...(nem mintha én nem warez-olnék, meg nem szeretném jobban az igyen cuccot a fizetősnél, de azért ne legyünk már pofátlanok)
-
Mester61 #20721 Platon eddig is csak prémiummal volt lehetséges akkor mi is van??????????? -
lammaer #20720 Amúgy csak a platoon kreálonak kell legyen prémium, ha az segit, azaz ha van egy gazdagabb barátod aki egy hónapban rá tud költeni 2.200 HUF (10 USD a tervezett havi prémium ára) körüli összeget a játékra akkor tudtok platoonban játszani.
-
Óóó, szóval te nem várod a hard wipe-ot mint a többiek, hogy mindenért fizetned kelljen ? :) -
Szakesz #20718 Akkor az lesz... -
TDantes #20717 Ja. Köcsög zsidók a fejlesztők. Én le se köpném őket. Ezek a rohadt tetvek nem akarnak ingyen dolgozni! Micsoda egy pofátlan szar alakok!
Pénzt kérnek a termékükért! Úgy utálom az ilyeneket. -
A városos pályák is ilyenek...a sok kis szar Su-5 meg Su-27, bison stb. olyan éles szögben lő hogy belőnek akárhova. Tegnap a domb takarásában voltam, ennél jobban már nem is takarhatott volna erre kiszedett az SPG... -
Neutralpoint #20715 Akkor legyen sima party vagy valami. De ez akkor is rohadtnagy zsidóság.... Ebből sztem kvanagy fuckup lesz ha kijön a full...