418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zoltang #20834 Mi vagy te, talán ennek a játéknak a hazai termék-managere, hogy ennyire véded? :) -
Meg hogy sokkal nehezebb legyen elérni a nagyobb tankokat
Ezt majd átgondolod még amikor a KV3-al az IS-re gyűjtesz vagy M6-ról T29-re
-
hNeo #20832 Sziasztok.
Most kezdtem a játékot, tier 2-es vagyok még.
Nekem nagyon tetszik.
De hosszabb időre csak akkor tudna lekötni, ha valami globális cucc is lenne hozzá: világháború, népek, kampányok.
Meg hogy sokkal nehezebb legyen elérni a nagyobb tankokat.
Pl: 1-2 hónap játék = 1 újabb tank.
A támadó a valóságban is hátrányban van, ha taktika nélkül rohan a védelmi állás felé. Tök reális. Csapatmunka kell és taktika. -
TDantes #20831 Tudod, rohadt unalmas már, hogy minden idióta a játékot szarozza a saját hülyesége miatt!
Mert te biztos soha nem célzol rosszul, nem cseszel el semmit, ha valakit nem tudsz kilőni, az egyedül a játék hibája, és nem tiéd, mert te nem hibázhatsz, akkora baszott nagy mester vagy. Értem én. -
Assault and Dominion should at least make release, not sure if we'll see them in Beta although I think the devs will want to test those game modes. Clan wars is another thing altogether. Clan Wars will go into a Beta first, if we will see that before the release I honestly don't know.
Franc...ezek szerint az új módokat egyenlőre nem látjuk. -
zoltang #20829 Biztos.... Ez egy szuper játék mi! Így jobban tetszik?
"Talán szarul céloztál, öcsém..."
Öcsém a T32-vel a küzdőtér elejét láttam és céloztam és simán átvitte. Ha rosszul látok és a 250-es döntött mellső részt (75fok ekvivales pc. ~259mm) találom el normál 105-ös lőszerrel az is érdekes. A lövegpajzsról meg ne is beszéljünk...
A német tankok direkt degradálása a készítők által (láthatóság stb.) nyílt titok... Miről beszélsz baszki... -
Erre egyszerű a válasz,érkezik az új játékmód,ahol 1 zászló lesz és azt kell megszerezni,igy kénytelen vagy támadni.
A másik mód ami érkezik pedig a kifejezetten támadó és védekező mód,ahol 1 csapat védekezik a másik támad.Ezt megoldhatják a meglévő mapokkal is,tehát ezt látom közelebb. -
Mindegyik map ilyen. :) Csak mindenki kempel. -
Renegade #20826 jöhetnének már a támadó, védekező map-ek, így élvezetesebb lenne (mindenki olyan társakkal kerülne össze, amilyen habitsu) -
Végre még egy Hetzer fan :-)
A legnagyobb móka amióta megvettem, beleöltem egy rakás pénzt, álcaháló, periszkóp meg még valami ami a látótávolságot növeli meg álcázást a legénységnek és egy sunnyogó kis gesznyó lett :-) -
Én csak azt utálom nagyon, hogy a támadóak MINDIG hátrányba vannak.
Egyszerűen 100-ból 99-szer az jár jobban aki kempel, ez így hülyeség.
Hiába megyek előre a nehéztankkal, mikor az első lövéstől elszáll mindkét (ehh...) lánctalpam, aztán kilőnek a láthatatlan tankok.
Az orosz TD-k is elég idegesítőek, mert nem igaz már hogy 5m-ről úgy lövöldözik rám hogy meg sem látom, de még rosszabb mikor a szuper klingon álcázórendszeres Is-3-4, T-44-54 csinálja ugyanezt. Látom hogy melyik bokorból lőnek rám kb. 50m-ről és egyszerűen nem lesznek láthatóak... (a legjobb mikor pár T-44-es meg T-54-es felmegy a dombra Prokhorovkán és úgy lövik szét kb. 15-20 HE lövéssel a Maus-t hogy egyáltalán nem is látom őket)
A legtöbb csatát így veszítjük az orosz szerveren, támad a csapatunk mint állat, és 3-4 kemper tank kilövi 6-8 tankunkat is.
Igenis kell valami bónusz a támadó félnek. -
Ezt majd akkor lehet leszűrni, amikor lesz normális játékmód. Most például, hogy a company mód bekerült, sokkal mérvadóbb lesz az arány (sajnos nem nullázták ezt). Ha valakinek jó a companyja, akkor 70-80%-os is lehet, de más meg 20-30. Egy public játékban ez így normális. Annak idején a BF1942-ben ezt nem mérte a rendszer, csak a kvd arányt, az személyre szabott, és nem függ semmitől, csak a te skilledtől. Ha mérte volna, ott is 50% körülre jött volna ki. -
Renegade #20822 nézzétek meg az első pár száz ember statjait: van aki 60% felett nyer, és nézzétek meg az utolsó pár százét, ott egy kicsit más lesz a winrate :-) -
weissewolfe #20821 Van benne valami!Nekem az furcsa,hogy mindenkinél közel 50-50% a nyertes/vesztett csaták aránya. -
Igen, de még ezen ak is mapokon sem működik sokszor együtt a scout és az arty. Ha artyzok, még be sem tölktöttem és a bokroba sem vonultam be, a kis scout mér rég átrobogott a fél világon és rég kilőtték...gyak csapathaszon nélkül.... És pro: betett scout-nak PIII vagy A-20-al, na mondom majd most én. írok az öt arty-nak, szóljanak ha okés és indulok. szerintetek?? foglalkozott vele valamelyik? leszarták.
Persze ez a gyakoribb, de sokszor kíváló támogatást kapunk az arty-tól. -
Sajnos egyet kell értsek Veled. Tegnap barátommal platoonoztunk és hasonlókat tapasztaltunk. Egyik körben szinte minden lövés lepattant rólam, pikkpakk szétszedtük az IS-4-et VK45 és KT-val, míg a következő körben hasonló felállással, midnen lövéstől sebződtam és lepattogtunk az IS-ről is... ez nem csak hol és hogyan találom el kérdése, mert ha valakit ketten meglövünk kb 10-szer lehetetlen nem sebezni... Tuti fix "belekalamol" a progi... -
Én sem, de a minap olvastam itt. :)
Nekem még egy olyan dolog hiányzik, hogy meglegyen a felfedezés izgalma is. Hogy mondjuk nem egy ilyen zsebkendő méretű mapon kell menni, hanem egy 2x2km-esen, vagy nagyobbon. Ahol fontos, hogy korrekt felderítés legyen, az artynak is menni kell a sereggel, és a csapat rugalmasan és gyorsan tudjon dönteni, amikor meglátja az ellent. :) -
TDantes #20817 Egyetértek, főleg a a hatos pontban, ezen én is gondolkodtam ,hogy fogja kiosztani a térképeket? Én mondjuk annak örülnék ha minden területhez járna egy térkép, de az nem lesz szerintem. Az rengeteg volna.
Csalók...nem tudom, én nem láttam még csalókat, vagy csak nem tűntek fel. -
Szerintem itt megint kicsit át kell gondolni a dolgokat minden, bétában résztvevő játékosnak. Kezdem érteni, hogy miért adtak ki annyi béta kulcsot. És egyre inkább azt látom, hogy nagyon is tudatosan építik-készítik a játékot. De nekem is vannak fenntartásaim.
1. Mivel a content enyhén szólva is hiányos még, ha csak 10k kulcsot osztottak volna szét, már rég nem lenne 50 ember sem, aki játszik. Mert önmagában a tankgrind és a szóló/platoon játék egy idő után halál unalmas. Ezért a kiosztott 1m kulccsal elérték, hogy folyamatosan legyen 10-20-30k játékos egyszerre. Így lehet tesztelni.
2. Ne feledjük el, hogy ez még mindig csak egy béta. Nézzetek körül, hogy más játékokban milyen tud lenni egy bétateszt. Fagyások, lag, bughalmaz. Ehhez képest most egy nem tökéletes láthatósági rendszer a fő probléma, és az orosz/német/usa balance. Nem hiszem, hogy ez olyan óriási gond lenne. És az is jusson eszünkbe, hogy ingyen bétázunk.
3. A játék free lesz. Tehát x ember több éven át azért dolgozott reggeltől estig, hogy TE ingyen játszhass ezzel. Ezért cserébe be tudsz lépni, lehet tankod, megkapsz minden alapot, ami a játékban benne van. Sőt, ha egyik haverod fizetett, még platoonozni is tudsz, szintén ingyen.
4. Mivel a fejlesztők és a kiadó pénzt fektetett ebbe (hiszen nem dolgozik senki sem ingyen, neked se lenne jó, ha gürizel egy hónapot és nem kapsz fizetést), ezt szeretnék visszakapni, illetve hasznot elérni. Ez egy teljesen normális és érthető álláspont. Ezért az extra tartalomért már fizetni kell. Otthon is ingyen nézheted a TV-ben azt a 4-5 csatornát, de ha kell extra, fizetni kell. Ha ott megy és megértik az emberek, akkor ezt itt mitől bonyolultabb felfogni?
El lett mindenki kényeztetve a napi 150-500 golddal, ami "jött". Ez nem lesz. Az "jön", amit megveszel, és azt tudod erre-arra fordítani, ami neked tetszik, és ez így van rendjén. Senki nincs megrövidítve ezzel, de ha minőségi tartalmat akarsz, akkor azt vedd meg. Teljesen jó.
5. Fenntartásaim vannak a cheatekkel kapcsolatban, ahogy tegnap is írtam. Na az tönkretehet mindent. Az ilyen esetben a te kiadott pénzedért jogosan lehet majd hisztizni, és követelni a megoldást.
6. Óriási fenntartásom van továbbá a nagy map móddal kapcsolatban. Megtámadom Belgiumot, és beadja Kareliát mapnak? Vagy országonként lesz egy-egy map, és azon lesz a csata? Esetleg (én ennek örülnék) lesz random mapgenerátor, és a normál csaták azon folynak majd, és a kiemelt városoknál és csatáknál lesznek a most ismert mapok? Ezt egyelőre nem tudom én sem.
A magam részéről örülök neki, hogy a lényegi tartalmat teszik fizetőssé, mert ezzel elkerülhető a sok hülyegyerek megjelenése, akik az "ingyen" játékra rávetik magukat, és tönkreteszik mások szórakozását. Akinek a fullban T8 fölötti tankja lesz, az áldozott a játékra, nem is csak 10 dollárt, tehát nyilván érdekli, és emiatt agya is van / lesz. Jelentősen meg fog változni a mostani csatákban megszokott kép is, kevesebb idióta lesz.
Én várom, és már elkülönítettem a játékra egy összeget, amit mindenképpen rászánok már a startnál. :) -
A sok anomália mellett tegnapo végképp eldurrant az agyam ...
Biztos vannak csíterek, meg ott a rengeteg bug is ... Egy dolog viszont tuti ...
NEM tőlünk függ, hogy a csata nyertes vagy vesztes lesz ... Valahogy belekalamol ez a buzi szar ... (Nem saját teória, egy ismerős említette meg TS-en, de egyre inkább igazat kell adjak neki ...) Már meccs elején lehet tudni ki fog nyerni ...
Ha T-54-el vagy ISU BL10-el nem tudok első lövésre átütni valamit, akkor tuti vesztünk ... És lehet érezni ... Platoonban mindig beszéljük, hogy milyen érdekes, mikor egyik körben szemből szétszedjük az IS-4-est, a következőben meg egy sima IS-t nem tudunk ...
Tegnap platoonoztunk haverokkal, 2 T-54 és egy Pershing. Jött egy T23, kapjuk szét ... 2 perc múlva még mindig a T23 körül pörögtünk ... és egy grammot nem sebeztem bele, mind track volt (Hátulról és szemből is természetesen ...)
Elite T-54 legnagyobb ágyúval vs. stock T-54 1 vs 1 ... Úgy darált be a stock szemből, hogy nem tudtam megsebezni, oldalról didöntgótrú, szemből minden lepattant ... Ellenben ő 4 lövéssel kiszedett szemből ...
Hmmm ... Vagy ugye a velünk robogó 96%-os Pershing-et 1 lövéssel szedett ki egy enemy ... (Bár ez lehetne ammo rack is ... de gyanús ...)
Vagy mikor ISU - BL10-el 6 lövésből 2 nem talál 4 meg trackel ... Mikor átmennek a lövések a tankokon ... Vagy mikor az arty úgy lövi ki a tankot a ház mögött, hogy a ház másik oldalán robban a lövedék?
14-2-re kikapni úgy hogy mindenki platoonban van, a 2 legkisebb tankunk egy GWtiger és egy IS3 ... Minden nagyjából egál ... és még a team sem balfasz ... csak egyszerűen nem tudunk sebezni semmit o.O ...
Lehetne már március ... -
TDantes #20814 Talán szarul céloztál, öcsém...nem minden a játék hibája baszkikám. -
Ennél még durvábbak is vannak. De tény: Ferdivel a legjobb ágyút gyúrni kb. annyira idegesítő vállalkozás, mint P2vel a 10,5es.
(Apropó, P2re miért nem megy fel a rövid csövű 10,5-es? Csak mert OP lenne akkor? :D) -
Jó Neked! (És ez még nem is stug ...) -
Kis Stug mit sugsz? Nagy tierűt sütsz vagy kis tierűt sütsz? :D -
Az most tényleg komoly, hogy a Ferdilegerősebb ágyúja 63k xp??? Irreálisan soknak tartom ezt. Anélkül az ágyú nélkül kb visszalépés a JP-hez képest. Lassabb, könnyebb eltalálni a dobozos felépítmény miatt, messzebbről észreveszik. Az erős frontpáncélon és a több hpn kívül semmit nem tud felmutatni kb a JP-vel szemben. :( -
jó oké... nyilván egyedül meg lehet nyerni egy játékot egy fos tüzérséggel... -
ja persze persze szerinted a nyuszi tojta oké 
de talán mondjuk ha meg is néznéd a statot S51 1st mindegyiknél a húzó ág utánna a többi apróság: T54 Obj -
Inkább csak platoonban játszanak, nagyon összeszokott csapattal. -
70% nem a nyuszi hozta nekik
-
te se gondolod komolyan, hogy egy ember el tudja dönteni a csatákat? -
Ha már csalás azért nézegettétek már a top10-ben a nyerési %-at vajon kik tudnak akár 70%-osan nyerni persze hogy az S51 használók. -
zoltang #20803 Micsoda nevetséges csaló program ez. Most voltam T32-vel egy körben, ahol úgy lőttem ki kb. 20 méterről egy Vadásztigrist (17%-on), hogy a lövegpajzsra céloztam (nem volt megfelelő rálátásom a testre) egy roncs mögül fedezékből az alap 105mm-es pc. lőszerrel... :)
Amikor Jagdtiger-el vagyok akkor is szemből (gondolom a pajzsra céloznak) simán kilövik az ágyúm stb. semmi nem pattan le... ha vele játszom ku***ra felidegesítem magam, mert a sokkal gyengébb ágyúval messziről kicsinálnak, néha nem is látom a támadóm.
pl.: én ezért pénzt semmikép nem adnék ki, pláne úgy hogy a német vonal érdekel(ne)... -
Én még csak most fedeztem fel, miután mondtátok hogy érdemes a stugra gyúrni, előtte még nem nagyon volt dolgom TD-kkel :D -
Az volt az első harckocsim, amivel élveztem a játékot. -
Azért most sem olyan rossz a Marder II :D -
Enter, beírod a szöveget, és utána nyomj ctrl + enter-t . -
klikk
Én fordítva már sokszor . -
lammaer #20797 Szoktak lenni mindenütt. De ők legalább a HE ágyúval tudnak tenni majdnem minden ellen. Vk45-ellen pl tutira, még szemből is. -
Wlanseraf #20796 Mert meghalt mire oda értél:) simán bent lehet az SU85-el is voltam az elöbb csatában ahol pl 2 VK45 volt... tudom HE, na ne röhögtess ha már elkezd rám fordulni attól meghalok:D -
Neutralpoint #20795 Hát ez az hogy zöldek nem fehérek... a Shift-es zoomot is t kellett állítanom Q-ra mert a shifttel semmitse csinált.