A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szerintem itt megint kicsit át kell gondolni a dolgokat minden, bétában résztvevő játékosnak. Kezdem érteni, hogy miért adtak ki annyi béta kulcsot. És egyre inkább azt látom, hogy nagyon is tudatosan építik-készítik a játékot. De nekem is vannak fenntartásaim.
1. Mivel a content enyhén szólva is hiányos még, ha csak 10k kulcsot osztottak volna szét, már rég nem lenne 50 ember sem, aki játszik. Mert önmagában a tankgrind és a szóló/platoon játék egy idő után halál unalmas. Ezért a kiosztott 1m kulccsal elérték, hogy folyamatosan legyen 10-20-30k játékos egyszerre. Így lehet tesztelni.
2. Ne feledjük el, hogy ez még mindig csak egy béta. Nézzetek körül, hogy más játékokban milyen tud lenni egy bétateszt. Fagyások, lag, bughalmaz. Ehhez képest most egy nem tökéletes láthatósági rendszer a fő probléma, és az orosz/német/usa balance. Nem hiszem, hogy ez olyan óriási gond lenne. És az is jusson eszünkbe, hogy ingyen bétázunk.
3. A játék free lesz. Tehát x ember több éven át azért dolgozott reggeltől estig, hogy TE ingyen játszhass ezzel. Ezért cserébe be tudsz lépni, lehet tankod, megkapsz minden alapot, ami a játékban benne van. Sőt, ha egyik haverod fizetett, még platoonozni is tudsz, szintén ingyen.
4. Mivel a fejlesztők és a kiadó pénzt fektetett ebbe (hiszen nem dolgozik senki sem ingyen, neked se lenne jó, ha gürizel egy hónapot és nem kapsz fizetést), ezt szeretnék visszakapni, illetve hasznot elérni. Ez egy teljesen normális és érthető álláspont. Ezért az extra tartalomért már fizetni kell. Otthon is ingyen nézheted a TV-ben azt a 4-5 csatornát, de ha kell extra, fizetni kell. Ha ott megy és megértik az emberek, akkor ezt itt mitől bonyolultabb felfogni?
El lett mindenki kényeztetve a napi 150-500 golddal, ami "jött". Ez nem lesz. Az "jön", amit megveszel, és azt tudod erre-arra fordítani, ami neked tetszik, és ez így van rendjén. Senki nincs megrövidítve ezzel, de ha minőségi tartalmat akarsz, akkor azt vedd meg. Teljesen jó.
5. Fenntartásaim vannak a cheatekkel kapcsolatban, ahogy tegnap is írtam. Na az tönkretehet mindent. Az ilyen esetben a te kiadott pénzedért jogosan lehet majd hisztizni, és követelni a megoldást.
6. Óriási fenntartásom van továbbá a nagy map móddal kapcsolatban. Megtámadom Belgiumot, és beadja Kareliát mapnak? Vagy országonként lesz egy-egy map, és azon lesz a csata? Esetleg (én ennek örülnék) lesz random mapgenerátor, és a normál csaták azon folynak majd, és a kiemelt városoknál és csatáknál lesznek a most ismert mapok? Ezt egyelőre nem tudom én sem.
A magam részéről örülök neki, hogy a lényegi tartalmat teszik fizetőssé, mert ezzel elkerülhető a sok hülyegyerek megjelenése, akik az "ingyen" játékra rávetik magukat, és tönkreteszik mások szórakozását. Akinek a fullban T8 fölötti tankja lesz, az áldozott a játékra, nem is csak 10 dollárt, tehát nyilván érdekli, és emiatt agya is van / lesz. Jelentősen meg fog változni a mostani csatákban megszokott kép is, kevesebb idióta lesz.
Én várom, és már elkülönítettem a játékra egy összeget, amit mindenképpen rászánok már a startnál. :)