418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ezt úgy hívják : Sztahanovista :) -
Az 50 % körüli győzelmi arány az statisztikailag teljesen normális. Mivel alapból véletlenszerűen vagy összesorsolva másik 14 emberrel, ezért megfelelő számú csata után 50 % körül kell alakulnia.
Ez alól természetesen kivétel, ha egy jó tank company-ban tolod, vagy egy platoonban.
Némileg befolyásolja a csata végeredményét az is, ha a tier 9-10-es cuccokkal jó vagy (meg tudod nézni a statisztikádban mivel hány százalékos a győzelmi arányod), de emellé azért kell egy normális csapat is.
-
Én is dolgoztam 24-én, meg 25 és 26-án is, pedig nem vagyok Ortodox :D -
Többször volt szerencsém a román-ukrán határon több időt tölteni, ahol a népesség ukrán és lipován, akik a keleti (orosz) ortodox vallást követik, és a Gergely naptár szerint élnek, ünnepelnek . Ő az első világháború után hagyták el a Julián naptárat . -
Szerintem azért,mert minden játszott map ajándék.:D 1 hónap múlva fizetsz érte.:D -
exoterm #21029 Akkor nem értem, h miért nem veszik ki azt a %/!+%"%! komcsi karácsonyfát. -
Mi is dolgozunk 24-én!De mindent egybevetve akkor is vége van Oroszországban a karácsonynak.Lehet a fehér-oroszoknál még tart.:D -
Na ez nem igaz. Vannak orthodoxok, pl. a bolgárok, akik dec. 24-én ünnepelnek, de a ruszkik speckó dolgoznak december 24-én is. Kb. -
Sajnos nem.A Julián naptárt használják a mai napig.
"Az ortodox hívők számára a karácsony kizárólag vallási ünnep, ezért a december 24-i katolikus karácsony számukra nem létezik. Oroszországban az ajándékozás, a díszes karácsonyfa állítása és a Télapó a sztálini idők óta a szilveszter tartozéka. Ezután következik az ortodox karácsony, amely a Julianus-naptár szerint január 7-én következik be. Az ortodox újév – orosz elnevezéssel „a régi újév” – január 13-ra esik, így ezt is sokan megünneplik, nem csak a vallásos emberek." -
Ugyanakkor, mint nálunk . Közel száz éve az Ortodox egyházak is az új Gergely naptárat használják :) -
google szerint az ortodox egyház január 6-án ünnepli a szentestét tehát a mi dec.24-énk.Azaz 13 nap csúszás,de akkor is már késésben vannak.:) -
Anno tanultam izé tanítottak még nekem oroszt, ha jól emlékszem a tanár azt mondotta, hogy dec.31.én ünneplik meg a karácsonyt. -
Ortodox-ot akartam írni.:D -
mondjuk azt nem tudom,hogy az orosz vallásnál mikor van karácsony... :D
Ezt nem kalkuláltuk bele.:D
-
Jah, ez az absolut amatörizmus köszön vissza az egész wargamingból. Néha olyan érzésem van hogy mindenhol "hétköznapi" emberek vannak betéve "utcáról", sőt.. csak itt sgéről összelehetne szedni pár értelmes embert ha kapnánk egy wot motort (vagy bf1942-őt valamilyen szinten lehet modolgatni megkockáztatom hogy még ezzel is élvezetesebbet lehetne csinálni) akkor simán kiütnénk őket az europai piacról. -
Az minden MMO-ban van,karbantartásnak hívják,ilyenkor nézik át a szervereket.Ezzel nincs gond. -
És milyen igaza is van . -
Szerintem éppen nerfelik a PanzerJager I -eket, nehogy a sok újonc sírva meneküljön a játéktól, mikor a veteránok közéjüklönek :D -
TDantes #21016 Az egy dolog...de ma patch sem lesz, csak open beta, ennek ellenére órákra áll a szerver...mi a fenét csinálnak? -
De milyen ciki már,hogy a wowban az összes even végén pikk-pakk kiszednek mindent,le se áll a szeró,itt 1 karácsonyfát hópelyhestül január 27-én open beta indulásakor se sikerül?
Idejön egy új játékos és azt hiszi még karácsony van és nincs gazdája a játéknak. -
Azt majd a patchel együtt veszik ki, most még marad... -
TDantes #21013 És azzal mi nem stimmel? Én a lentebb írtakért kaptam 1600 XP-t, ami prémiummal 2400 xp, ami teljesen korrekt. És ha nálam korrekt, akkor másnál is annak kell lennie, mert a játék nem válogat, hogy neked rendesen ad XP-t, annak a másiknak nem, a harmadiknak meg többet ad. Ilyen nincs.
Neked meg úgy ezer XP járt volna prémiummal. Ez megfelelő. Tudjuk hogy nem a kilövésért számol XP-t, hanem hogy mennyit sebeztél. -
OFF
http://www.sg.hu/cikkek/79691/_a_modern_warfare_2_segithetett_az_orosz_robbantasban
aztán ha valaki tankkal lerohanja európát, akkor meg a WoT lesz a hibás?
-
Faboo #21011 Érdekes nekem csak 100000 cr.
-
Végre kiveszik a karácsonyfát a veres csillaggal! -
Khm. Nem a pénzzel van bajom, az XPvel ... -
Szerver leállt. -
TDantes #21007 Teljesen reális 20 ezret kapni prémium nélkül.
Ez eddig se lett volna több. -
Prem nélkül. Nem keresni akarok, csak XPt. :) 15 milla creditem van. barmit megvehetnek. :) -
TDantes #21005 7 ezer ajavítás, a lőszer...vagy tízezer. -
A mai leállás után lesz véglegesen banolva a ki nem választott szerveren levő account . -
ebből mennyi a javitási és lőszerköltség?
-
TDantes #21002 KV3
T32
Jagdtiger
TigerII
IS3
IS4
győzelem, és 23 936 credit prémium nélkül, vk 45-el. Prémiummal lenne 35 ezer. Nem sok, de...viszonylag kevés %-ról lőttem ki őket. -
Alacsonyabb tier-re nem ad túl sokat, de a győzelem miatt többnek kellene talán lennie. -
TDantes #21000 Prémiummal? -
Szerintem nem állítanak semmit se vissza,ha már az éles beállítások vannak.
Tier 8-al nem fogsz keresni csak ha premiumod van. -
Wlanseraf #20998 KT nekem eddig a játék legnagyobb csalódása:D -
Tiger
T44
SU5
T44 -
A Porsche csinált első ás hátsóágyús verziót is, illetve tervben volt, merthogy sorozatgyártásba nem került egyik se, csak prototípus volt, mint mindegyik VK. Tény, hogy ez sokkal szebb -
Wlanseraf #20995 Lehetséges hogy kicsit megtolják az XP-t, talán még följebb is az open bétásoknak.. De szerintem ez lesz a véglegesben ami most van.. ez a 0.7/0.8-as...