418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #21074 Igen, már kezd unalmassá válni. -
NEm hiszem el, hogy ezt a karácsonyi vacakot nem lehetett volna kivenni. -
Elnézést, itt lehet beíratkozni a Hetzer fanclubba? 
Victory!
Battle: Karelia 2011. január 27. 15:12:30
Vehicle: Hetzer
Received Experience: 1 042 (doubled for the first battle each day), credits: 12 987 -
SZU #21071 Te se sokat játszol codot eredményesen multiban mi?
Csak balklikk és tiszta ideg vagy miért csal mindenki... -
Naja, csak föleg oroszul beszélnek... -
Ez a cáll óf gyúti játékok hátránya. Bal egérgomb only... -
Wlanseraf #21068 Rugó tényleg van benne:) rengetegszer láttam őket a puszta közepén vanishelni:D:D::D :D: :D -
BF2 topik nagy kérdése volt anno, hogy a Sniperrel hogyan lehet zúmolni.
És nem poénból ... Namost a BF2 azért nem Stalker, de képzelhetitek azt a magas színvonalat, ahol a jobbklikkig nem jut el az ember saját erőből, support fórum kell hozzá ...
És nem csak 1 ilyen volt ... ráadásul évekkel ezelőtt ... -
Azzal a gombbal amit a options/controls menüpont alatt beállítottál.
-
Ja arra még én is emlékszem :DD
De komolyan mondom azt nem hittem el, azt hittem csak szórakozik mindenki...aztán meg csodálkozunk hogy egyre egyszerűbbek a játékok... -
Off
Miért, hogy kell? -
nobodyattis #21063 MÁR MEGY LEHET JÁTSZANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
TDantes #21062 Off:
Emlékszem amikor elindult a Stalker. Naponta öten kérdezték meg, hogy az elején hogy kell kijutni az ajtón... -
Lesz itt annyi újjonc, hogy öröm lesz figyelni a kérdéseket:
"Most akkor a bal egér gombbal ha rálövök a zöld tankra, akkor miért nem kapok pontot?" -
Az biza. 15 Arty szegény kis Leopard 2-es ellen! Mekkora szívás
-
TDantes #21059 Állítólag 15 ezer gold de ez azért nem biztos egyáltalán. -
Az az amit csak artyk közé rak be a match making, nem? -
Most nem lehet tankot venni, meg kell várni, hogy mindenkinek elfogyjon az összes tankja. Az utolsó tank ami megmarad azt kisorsolják a játékosok között, és a teljes indulásokar megkapja a szerencsés. -
Nekem meg küldtek 1 e-mailt, mivel jól, és sokat játszottam, ezért kapok prémiumnak 1 Leopard 2-est !!! 

-
peter9228 #21055 Nem tudja valaki, hogy egy Löwe mennyibe fog kerülni? -
Nem voltál egyedül, én láttalak... csak egy bokorban ültem, és mivel ruszki tankkal voltam, még a listában sem láthattál. -
Én elöször rugó akartam lenni, de minden íjjam lepattant a tankokról. Egyedül tigrist tudtam csak átlöni. -
Azt írják update van, de én feltudtam lépni! Mondjuk egyedül voltam az egész játékba..érdekes O.o -
TDantes #21051 Most még nincs benne a paladin, de lesz: http://www.primeportal.net/images/iraq/m109/Palidan%20Tank.jpg -
Renegade #21050 mi van srácok, gyakoroltok? :-) -
S milyen kasztok vannak?
Hogyan csinálok Paladin-t?
Priest van akkor Paladinnak is kell lenni.:) -
WaseK #21048 "Our database collapsed. We decided that there will be a Hard Wipe" -
TDantes #21047 És hogy lehet akkor tankot venni? Vagy mi az? -
Ne etessed már itt az embereket bakker. Mindenki tudja, hogy minden tankoddal addig mehetsz, míg ki nem lövik. Utána már nem tudod majd javítani, hanem elveszik. Ezért kempel most mindenki. -
Én délelőtt beléptem, akkor még megvoltak a tankjaim, de 10.50 körül mire beléptem már töröltek mindent. Még egy csatára volt idő egy loltracktorral, de campinovkán kezdtünk, mindenki kempelt és kivágott a szerver 11.03-kor. -
TDantes #21044 Ja, tényleg és ez a játék ingyenes lesz? És hol kell regisztrálni? -
Én már semmin se csodálkoznék ... -
exoterm #21042 És mikor lesz soft wipe? A véglegesben ugye nem veszik el a tankokat meg a cuccokat????
-
TDantes #21041 Open...gondolom azért Open, hogy csak regisztrálsz , és játszol. -
exoterm #21040 OPEN béta. -
Hogy lehet majd az open betara regelni? Simán, vagy ehhez is kulcs kell? -
TDantes #21038 Azt, tudtommal. Patch most nem lesz még. -
Megvettem a harcjárművek folyóiratot,egy bergepanzer Tiger van benne.Egész massziv modell,bár ez a 311-es jelzést elfelejthetnék... -
Mit is kapunk a mai pöccsel? Open bétát és kész? -
feriboi #21035 teljesen korrekt az xp, prem. nélkül ennyit ad.