418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TDantes #21194 Első három nem lesz. Ezek szerintem még csak nem is igazi német tervek, mint mondjuk az E-50, E-75, E-100-as harckocsi. Csak rajongói eszkábálások -
de ezt a sikert +meg a hirtelen fejlődését köszönheti a három napos grátisznak mivel nem rég regizett -
malystryx #21192 Igen, pont erről vannak képeim, és arról is amint az "egyik" lánctalp el van csúsztatva, és ki van támasztva. Valamint látszik rajta egy kis daru hátul, a lőszer beadagolására. Nem is emlékszem, de vmi épület előtt ki is van állítva. Talán Fort Knox?
Kaptam még melóstársamtól képet, de azon csak project-ek vannak, de ha azok benne lennének a játékban, lenne értelme a nagy artyk ellen. Többek közt ilyen projectek vannak a képen (E-széria):
- Krokodil (Kampfwagenvernichter E90) 175mm KwK
- Jagdtiger II (Panzerjagerwagen E90) 150mm KwK
- JagdPanther II (Panzerjagerwagen E50) 128mm KwK
- Jaguar (Panzerjagerwagen E25) 88mm KwK
- Hetzer II (Panzerjagerwagen E10) 75mm KwK -
Ahogy elnézem, a srácnak mindegy hogy mivel megy, szinte mindegyikkel 50% fölött van. -
Véleményem szerint ezt csak folyamatos platoonozással és tank companyzással tudta elérni. Emellett gondolom azért játszani is tud. -
Renegade #21189 mivel ő a legelső a winrate szerint, így igen, jelenleg ebben a tekintetben ő a legjobb a fél miliós mezőnyben :-) -
akkor mit szólsz a 70%os stathoz?
natural_killer_cell néven check-old ez már ultra pro hard-gémer lenne
zoobjectje meg su51je kemény húzóágazat
-
Múltkor nem ezt mondtad, mikor a Maus -od seggét védtem, amíg egy ellenséges IS-7 -el táncoltatok, meg amikor feltartottam (és kilöttem 100% -ról) vele egy Maus Himmelsdorfon, amíg ti a hegy alatt párbajoztatok 
Igaz utóbbi esetben mákom volt, a szerencsétlen maus pattogott rólam, én meg lebontottam az ágyuján keresztül... asszem a srác akkor nyomot alt+F4 -et, meg uninstall -t
-
Igen, az a T28-as volt. Valamiféle korai prototípusként modellezték le, azért néz ki olyan furán.
Kíváncsi vagyok hogy 1 lövéssel le lehet-e vinni mind a 4 talpát :D
És ha csak 1 esik le akkor tud-e úgy fordulni. (vagyis ha mindkét oldalon van egy sértetlen talpa akkor tud-e fordulni) -
Arty találatól leesik mind a négy 10 perc mire föl rakják :) -
exoterm #21184 Na akkor mégiscsak dupla láncatlpa lesz. Kicsit megrémített az első kép róla (tök nem úgy nézett ki, mint a valóságban...). Kell -
Renegade #21183 kompetitív vagyok, elképzelhetetlen, hogy ne mérjem a saját és mások tudását :-) -
T95, 300mm-es lövegpajzzsal.
Fordulékonysága vetekszik majd a Titanic-éval, de legalább jó SPG célpont lesz. -
És miért kéne megítélni egy játékos tudását?? Ha lekell szidni valamiért akkor ígyis úgyis leszidjuk, vagy előtte kérdezzük meg hogy hanyas vagy te disznó? :D -
Renegade #21180 jaja, nekem arra volt jó, hogy felkészüljek a száguldásra az egérkében :-) -
spiczi91 #21179 Az a Hotchkiss jó kis gép, csak én W helyett R-t használok, úgyse veszem el a gázt sose, olyan rohadt lassú. A KV3ban lobog a hajam ehhez képest. -
Renegade #21178 ja igen, ami még segít megítélni egy játékos tudását, az a lejátszott csaták/plecsnik száma -
Renegade #21177 na gyorsan megnéztem:
gw panther: 55% winrate, sőt a találatim: 41%
nálam ami lehúzza (és legalább 100-at mentem vele):
panther (pedig imádom): 49%
humi: 46% (itt azért érződik, hogy ez volt az első komoly tankom, ekkor még nem volt másom, csak arty)
pzIII: 46%
ami érdekes, hogy a tigris nálam nagyon adta (tudtam vele rodeózni és még birta is a gyűrűdést): 59%
-
Renegade #21176 jópofa ezek a játékstílus beli különbségek :-)
én pl a gw panthert imádtam (gw tiger-rel meg nem tudok játszani)
captured fr meg nálam arra jó, hogy elfelejtsek játszani, mert csak a w-t meg a bal egér gombot nyomom benne és úgy hozza ezeket a statokat:-) -
Renegade #21175 kellően nagy minta esetén pedig szimplán csak azt bizonyítja, hogy ennyivel jobb vagy, bár megértem, hogy sokan a rossz statokat azzal magyarázzák, hogy lutri, szóval törödj bele, hogy jól nyomod :-) -
Tier 10 alatt ott nem nagyon tudsz beleszólni a dolgokba, szokatlan lesz ám a vk-val hátul sunnyogni majd meglátod :-) -
DE azért érdekes hogy nálam mik húzzák le (mert lenne ez 60% is)
- GW Párduc (ezt nem értem, lehet azért mert sokszor S-51 meg busz volt velem szemben, és ők enyhén szólva hatékonyabbak, tehát jobban segítették a csapatukat)
- T20
Ezzel a kettővel nem tudom mi van, papírból vannak és a tűzerő is kicsi....valószínűleg ezért...
- T23
- szar francia prémium gagyi (nem tudom mi ebben az OP, mikor Pz. II-ről pattogok vele, engem meg a hosszú gépágyúval szarrá lő)
Most indított Overlord egy topikot, amiben (megint, sokadjára) leírhatjuk a német tankok kritikus hibáit, talán észhez térnek és nem csak a statisztikai adatok alapján fognak balanszolni a közeljövőben.
Ezért még látok esélyt a német tankokban, de tuti hogy főleg szovjet, francia meg amerikai ágakon leszek aktív és onnan lesz a legtöbb tankom. -
Nalam:
t-54 60%
Maus 62%
Ausf 50%
t-44 59%
Szóval szerintem ez lutri, semmi más. Milyen csapatba kerülsz, mennyire vagy te magad hatással a csatára, sok mindentől függ.
-
Igyekszem odaérni, ha kell egy elite VK45.
Mikorra tervezitek? -
Renegade #21170 csíter ;) -
Renegade #21169 persze, azért írtam tegnap, hogy az egyetlen német op tankkal 69% a winrate, esetedben is szépen látszik, hogy melyik top tank is az op :-)
egyébként, ha megtanulsz táncolni a két német top hvyvel, akkor javulnak majd a statjaid, nálam:
capturedfr: 69%
mini maus: 51%
maus: 54%
ha lenne IS7em vagy t-54em, tuti, hogy 60+% lenne velük a winrate -
Jaj de jó, akkor még pont pro vagyok :DD -
Tanktol is fugg sajnos, nalam:
t-54 58%
Maus 32%
Ausf 42% -
Renegade #21166 szerintem:
mindkettőnk statja azt mutatja, hogy jobbak vagyunk mint az átlag, mert a jelenlegi (a sok draw miatt) átlag, az 47-48%, aminél az 52% (esetedben 54%) fényévekkel jobb (az igazi prok 58+%on vannak). Továbbá jó pár statunk top1000-ben mozog.
és még a játékstílusunk is kiolvasható belőle:
Te megfontoltabban játszol (magas xp, damage, destroy) mig én megyek mint a meszes (magas detect, captured)
Az 50% onnantól borul, ha egyre többet mész top3 tankkal és jól vagy rosszul játszol :-) -
Wlanseraf #21165 Ezt kb hány hónapja basznak javítani??? 3 ?? ha ilyen lett volna a második WH kb 42-ben véget is ér ... majd most jön duma hogy ez arcade játék.... ha meg az akkor mi a faszért vannak ilyen differenciák???
Egy idő után nagy bajban lesznek a fejlesztők, tippem az hogy mint a többi faszfej ruszki fejlesztőcsapat, elkezdik basztatni a premium/sima játékos arányt, mint a Nival aki remekül betolt egy patchat ahol 40% csökkent a damage prémium nélkül:) szerintem itt is lehet majd számítani okosságokra:) mert balancolni büdös, hibákat javítani büdös, és ők nem fognak lemondani a ruszki technika fölényéről ez tuti... -
hagyd már a picsába :) ha nem lennél wot-celeb már rég lelennél baszva. Publik az minden játékban publik. Este csinálunk kompanit ott jobb lesz. -
1000 éve meg volt mondva,hogy a JT,mint egy futótűz az éjszakába ugy árulkodik magáról.Az álcázása xar,ezzel tisztában kell lenni,ha játszol vele.ennyi.S ha 1 lát az összes lát.Ez pedig a játék mechanizmusa. -
Ok, hali! :). - a topicnak is. -
asszem most telt be a pohár, elegem van
cliffen nagy nehezen felmászok 2 km/h-val a hegyre, a semmiből kapok az oldalamba egy lövést, lánctalp le, majd 3-4 másik is elkezd lőni, és 6 másodperc alatt úgy SZARRÁ lőtték a JT-met, hogy köpni-nyelni nem tudtam
és természetesen nem láttam közülük SENKIT ! a FASZOM kivan az egésszel, most törlöm le az egészet a túróba, ELÉG VOLT
ha kempelek akkor is, ha támadok akkor is FOSSÁ LŐNEK LÁTHATATLANUL, az állami csődör tossza szájba azt az idiótát aki ezt kitalálta
leszarom törlöm, elég a hajtépésből -
Én még naiv és lelkes ifjonc vagyok, újabban minden csata elött megpróbálok összeszedni valami támadócsapatot a random emberekböl.
Közlöm velük, hogy vagy jönnek velem támadni, vagy egy VK45 / JT -vel kevesebbel fognak védekezni.
Az esetek többségében hatásos.
Amikor meg nem, akkor "charge", és megyek meghallni.
Aztán egy "good bye campers" -el búcsuzok. -
Adjunktus #21159 punk -
Ok, +20% penetrationt adni egy dolo, de mi alapján dönti el, hogy melyik oldalra kerülsz mondjuk te?
Nekem most 51% a winrate, akkor most folyamatosan veszítenem kellene.
A másik meg az, hogy ugyanaz a játékos aki velem egy csapatban volt, a következöben ellenem van, akkor ö éppen átlendült az 50% -on?
A logikát nem találom csak benne, semmi más bajom nincs :D
Sokkal egyszerübb a matematikára bízni azt az 50% -ot, mint leprogramozni a szelektálást. És pont ennél a fejlesztöcégnél nem tudom elképzelni, hogy erre energiát fordítsanak. -
ez néző pont kérdése. Én úgy gondolom hogy már pedig én nem fogok 12 percig itt egyhelyben kussolni mint disznó a rozsban s nem csinálni semmit, nem azért ültem le a számítógép elé, szal 2 megoldás van:
1- amit te is csinálsz a meccseid 45%-án: kilépés :D (bosszantásnak no1)
2- megindulok és levágatom magam (sokkal sportszerübb szvsz) -
Öregszel
-
Ami egyre inkább valószínűbbé válik ..
20 meccsből 19-et elveszíteni, hát vicc mostmár tényleg ...
Eddigi zsinórban vesztett meccsem 11 volt, ma 17 lett . Egyszerűen nincs már erre szó ..