A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
DE azért érdekes hogy nálam mik húzzák le (mert lenne ez 60% is)
- GW Párduc (ezt nem értem, lehet azért mert sokszor S-51 meg busz volt velem szemben, és ők enyhén szólva hatékonyabbak, tehát jobban segítették a csapatukat)
- T20
Ezzel a kettővel nem tudom mi van, papírból vannak és a tűzerő is kicsi....valószínűleg ezért...
- T23
- szar francia prémium gagyi (nem tudom mi ebben az OP, mikor Pz. II-ről pattogok vele, engem meg a hosszú gépágyúval szarrá lő)
Most indított Overlord egy topikot, amiben (megint, sokadjára) leírhatjuk a német tankok kritikus hibáit, talán észhez térnek és nem csak a statisztikai adatok alapján fognak balanszolni a közeljövőben.
Ezért még látok esélyt a német tankokban, de tuti hogy főleg szovjet, francia meg amerikai ágakon leszek aktív és onnan lesz a legtöbb tankom.