418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Akkor lenne élvezhetőbb a játék a jelenlegi lehúzások és bugok javítása mellett, ha a szovjet ágyúk páncélátütő képessége nem 90°-os hanem 60°-os páncélzatra lenne megadva és persze leprogramozva is. Például a nagyobb ágyúk ilyen átütésekkel rendelkeznének:
    85 mm-es ágyúk: 97-112 mm típustól függően
    107 mm ZiS-6: 111 mm
    122 mm D-25, D-2-5 ágyúk: 162 mm (a jobbik APC lőszerrel, mégis csak tier 7-8-as ágyúk)
    100 mm ágyúk: 140 mm (nagyobb gépeknél lehetne az erősebb APCBC a standard lőszer, 175 mm-es átütéssel)
    122 mm BL-9: 210 mm
    130 mm S-70: 225 mm (a 130 mm S-70 és a 122 mm BL-9 az orosz wiki szerint körülbelül ugyanazt tudta kb 220 mm, de azért legyen egy kicsi különbség)
    152 mm ML-20: 117 mm
    152 mm BL-10: 250 mm (erről nincs információm, csak tipp)

Innentől kezdve jelentősen csökkenne a szovjetek tűzereje. Csak nem értem ez miért esne nehezükre megcsinállni. A magas tierű gépek páncélzata nagyon jó (vastag és jól döntött), még úgy is, hogy játéktechnikai okokból gyengítették a valósághoz képest. Már ez sokszor nagy előny, nem kell nekik erősebb átütés.
  • TDantes
    Szerintem nem is csak egyszerűen gyengébben a németek. Mert ha simán gyengébbek, akkor az egy dolog, az ember elfogadja, próbálja kihasználni a tankja előnyeit, és nem a gyengeségeivel foglalkozni.

De az, hogy a német nehéz tankok és TD-k gyakorlatilag nem álcázhatóak, vagy a híres lövegpajzs ügye, vagy hogy szándékosan lassabbak...

Ezek ilyen direkt szívatásnak tűnnek. Mindezt pusztán azért, hogy Igorkának is legyen sikerélménye, az orosz taligájában ülve?

Érdekes.
  • f24sg
    Meg a másik: aki 4-7 éves óvodaszökevények számára fejleszt FIZETŐS MMO-t, annak gratulálok.
    Annyira látszik ezeken a keleti, zömében diktatúrán nevelkedett népeken, hogy képtelenek a saját fonák hozzáállásukat felismerni.
    "Aki játszani akar, fogadja el, a többi kussoljon, mert kapja a BANt.
    Nem jósolok így nagy jövőt ennek az egésznek, globálisan. Az otthoniak elszórakoznak vele, azt kapu.

És totál egyetértek davidbog #21390-es hsz-ével.
  • Eagle16
    Én nem mondtam hogy az összes szovjet tank OP...

Vannak bizonyos tankok amikkel könnyebb játszani. (T-54, Is-4-7)

Most lehetne sorolni, de végül minden német tanknál az jön ki, hogy nem éri meg velük játszani, mert több a hátrányuk mint az előnyük.

Én csak németekkel játszottam az amcsik érkezéséig, de mikor megvettem a T32-est akkor éreztem igazán hogy a KT-ben nem tudok ennyire hatékonyan harcolni. (ennek több oka van: gyenge torony, lassabb, magasabb, a modulok sérülékenyek, könnyen leég stb.)
  • davidbog
    Na ez igen, ez már nem kicsi pofátlanság. Nem a gyengébb német gépek miatt miatt fogom abbahagyni ezt a játékot, mert az nem zavar. Egyáltalán nem voltak olyan szuper gépek és nagyon túlvannak értékelve egyes típúsaik. Valószínűleg az ilyen undorító hozzáállás miatt fogom abbahagyni ezt a játékot. Ja gyengébb játékos, gyakoroljon többet, vagy tanuljon meg értelmesen játszani.
  • f24sg
    koirrekció, utolsó mondat: "nem értem" helyett REMÉLTEM...
  • f24sg
    Igen, egyrészt élvezünk a hűtőmágnesre, de nem csak ez lényeg, hanem pl. hogy lesznek még egyéb nemzetek is. És irtó módon derogál, hogy elismerten csak a RU ággal lehet vidáman játszani, a többi zömében szopás.
    A másik ezzel kapcs.:
    Eleve milyen koncepció ez, hogy "akiknek nincs annyi ideje, az jáccik az OP T-54-ggyel" ??! Igen? Akinek nincs sok ideje (mint én, de ehhez képest sokat tolja, MÉG az is) megakad valahol tier 6-7 környékén a legtöbb vonalon, mert ott ugye belassul a fejlődés. És akkor legyen neki könnyű a T-54...a tier 9 tank. A faszt, meg az előtte lévő összes is akkor már, ahogy tapasztaljuk.

PONT az a baj, hogy aki nem pro, annak legyen 1-2 jó tank KÖZÉPTÁJon, azt szevasz. A pro-k kedvéért meg talán legyen már kiegyenlítettebb a csúcskategória, ahonnan tovább úgysem mennek.

MÁSIK: miért csak RU oldalon van ilyen könnyű, casual gamer tank?
    Eleve rizsa az, amit okként írnak. Azt nem értem, hogy a ruszki végleges elterjedése után kicsit észhez kapnak, és leáll a BIAS, de az Eagle által linkeltek alapján nem is fog.
  • crossy104
    Szerintem a sorrend. IS3,T29,KT,IS,Tiger
  • crossy104
    Az IS3 simán megeszi a KT-t.
  • noname23
    Jah most olvasom igazi magyar mentalitás erről volt szó
    van szó a te anyádat
  • crossy104
    Sokkal jobb.De a T29 jobb mint az IS.Szerintem a T29 a KT szintjén van.
  • Imation
    Nekem csak egy T29 em van ezért bután kérdezem hogy egy IS egyértelműen jobb mint egy tigris? Azonos képességű játékosoknál 10 ből mondjuk 7x veri a németet? KT és IS3 nál is ua a helyzet?
  • noname23
    Normális válasz meg az lett volna hogy nem mindeki ér rá 1időben stb blabla
    de nem az hogy nem kapok pénzt

Nekem már ami lényeg mindhárom ágból megvan majdnem szvsz nincs miért nagyon gyűjtögetnem
  • noname23
    ne haragudj de amit írtál annak ez az értelme persze durván
    de talán ettől felébredtél nem de?

• Met
    ok, de nem kell rögtön anyázni...
  • TDantes
    Kérdezett valamit, és normálisan válaszoltam. Erre elkezd leugatni. Majd tán megköszönöm neki, hogy méltóztatott leugatni, milyen kedves...a kurva anyját az ilyen hülye kötözködős köcsögnek!
  • V43 1105
    Vegyetek már vissza ..
  • TDantes
    Szerintem meg anyukádat baszogasd, és ne engem.
  • noname23
    Jah aha értem én meg még azt hittem hogy játszani szerettek oké

Akkor te kábé olyan emberke vagy aki kiragaszgatja a hűtőre a dicsőségeket és nézegeti minden reggel aztán arra élvez
    és ezt mondogatja magában "óh milyen szép medálok milyen szép számok áh óh hú"
  • szabii98
    Nagyobb a Maus torony mint a loltraktor xD
  • Wlanseraf
    Egy ilyet szeretnék:))) Loltraktor of Doom :))))))))

• Wlanseraf
    Menüben működik:D

• TDantes
    Mert csak.

Mert az csak gyakorlásra jó legfeljebb, mert credit pocsékolásra, de se XP, se credit nem jár érte, nem jegyzi a játék az eredményt, nem ad medált, ennek a játéknak meg az egyik lényeges eleme az XP és credit és az eredmények gyűjtögetése
  • noname23
    Mindenki itt siránkozik bakker mintha muszály volna játszani azzal a szar matchmakinggel Mi a faszért nem lehet hetente 1x 1időpontot kitalálni hogy összegyűljünk gyakorlószobába játszani 1 jót???
    alapból mindenkinek megvan már mindene kimaxolva van

Mondjuk engem édekelne hogyan lehetne ezzel a játékkal lemodellezni egy akkori csatát orosz vs németek között amiben csak az akkori tankok vehetnének részt: Tiger, KT, PantherI,PanzerIV,JP vs IS, T34-85, T44, KV1S,ISU stb sry ha kihagytam valamit hosszú a lista a lényeg future tank nem lenne benne.
  • TDantes
    És olyan apróságok miatt is el van baszva a német oldal mint a láthatóság. Nem jelentkezik sehol adatokban, de.

Két csata, El Halluf, KT-vel. Mind a kétszer ki lőttek a picsába, mert a KT nem tud elbújni. Az álcázása siralmas. Ha kicsit jobb lenne, talán túl éltem volna, de így esélytelen volt.

És biztos, hogy ez az oka, hisz mellettem orosz meg amerikai gépek, mégis csak rám a német nehéz tankra záporoznak a lövések, mert csak engem láttak, a többit nem.
  • Eagle16
    Más játékokban normálisan meg van csinálva.

A R.U.S.E-ban pl. a KT ellenfele az Is-2, a Maus-é pedig az Is-3.

A Tigriseknek nagyon messzire hord a lövegük, a többi tank 2 lövést kap mire egyáltalán távolságon belülre érnek. Cserébe drágák és a kifejlesztésük is az, lassan gyártódnak stb.
  • TDantes
    Igen, csak most az ilyen hasítás marha ritka. Bezzeg ha kicsit felhoznánk a német tankokat...halálosabb lennék mint a spanyol nátha.

Amúgy nagy szerencse, hogy legalább néha lehet remekelni a németekkel, ez kell az ember lelkének.
  • f24sg
    naneeee, neee NEEEE, ez komoly??! Ez lassan betette.

Uninstall.
  • stork13
    Na akkor csak volt valami az összeesküvés-elméletben ami a "lepattanó-nem lepattanó, kibírja-nem bírja ki- mikor és mennyit bír ki" vonalon merült fel. :D
  • Wlanseraf
  • Wlanseraf
    Persze hogy lehet, csak gondold el hogyha csak ugyan azt tudnák:D mekkora sírás lenne..
  • Eagle16
    Jól írta itt valaki nemrég, hogy a német a hard, az amcsi medium, az orosz meg az easy nehézség :) Én egyszemélyes játékokban sem kínzom magam általában, mindig közepes vagy könnyű nehézséget választok, csak itt ez nem volt kiírva.
  • TDantes
    Azért lehet néha a németekkel is hasítani, 39 ezer credit prémium nélkül vk45-el. Top Gun érem mellé. Néha azért lehet.
  • V43 1105
    Sajnálom hogy ennyire szarul van kitalálva ez az egész, és ilyen fosul is van megvalósitva, régóta szeretem a második világháborút.. kiskoromtól kezdve, papa sokat mesélt, mert ő élt akkor mégha gyerek is volt, de látott pár dolgot.. persze volt felmenőm aki harcolt is.. Don kanyar stb.. aztán olvasgattam a témában, rengeteget, volt hogy anyámék agyára mentem, de csak szivtam magamba a tudást, rengeteg filmet megnéztem a témában, és valahogy mindig is a németeket favorizáltam, bámulatba ejtett a sok remek harci járművük, fegyvereik, öltözékeik stb.. Aztán mikor megláttam ezt a játékot félve ugyan, de letöltöttem s alig vártam hogy Tigrisem lehessen, és kicsit hagyj Wittmannoskodjak, de úgylátszik ez sem jön össze.. mert borzalmas, hogy alig ér valamit szegény kis Tigrincs :(((
  • szabii98
    Ez eddig is így volt...
    Szarok vagyunk, szarnak is ránk :(
  • Wlanseraf
    Én teljes mértékben tisztában vagyok az erőviszonyokkal:) igaz nem TOP Tierben...

5x xp alatt sem mentem TOP Tier tankra, ruszkiból mindenből megvan a Tier VII, Német mindenből Tier VIII , amcsi Tier VIII persze kivéve kurva arty:D abbol csak egy Hummel van.. sajna csak november eleje közepe óta tolom:( accom előbb készült de egy hónapig csak állt:D talán meglenne mindenből a Tier IX ha okt közepe óta nyomnám:) de egyértelmű az ruszki/amcsi fölény..
    Vicces az hogy meglátom a leosztást KT-val már anyázok, mig az egy T kisebb T29-el meg simán írtok..
  • Wlanseraf
    Egyértelmű, sajna raklap szar a Német oldal
  • Eagle16
    Na nembaj, amúgy is már leszokóban vagyok a németekről :D

Teljesben veszek onnan egy Leopárdot meg egy Marder II-est és kész.

Ezek után már az E-szériában sem reménykedem.

Wlanseraf: mégis, 8 Párduc II-t vagy Pershing-et nem látsz egy oldalon.
    VK45-ben sem fogy ki a lőszered a sok kill miatt. (nem úgy Is-4-ben)
    Ezeket a fejlesztők írták, ők így alakítják a játékot.
  • Wlanseraf
    Pont anyáztam a Ferdi miatt:) bementem vele:) 7 kill/TopGun/Wittmann's Medal:) na ez szökő évente egyszer van
  • TDantes
    És egyébként igen, T29-el sokkal élvezetesebb játszani mint KT-vel, pedig van köztük egy tier különbség.

T29-el soha nem fordul elő, hogy a pálya másik végéből is meglát mindenki, nem fordul elő, hogy egyetlen lövéssel szarrá lövik az ágyúmat.

Oké, pontatlanabb egy kicsivel mint a KT. De ez nem nagy probléma.