A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sajnálom hogy ennyire szarul van kitalálva ez az egész, és ilyen fosul is van megvalósitva, régóta szeretem a második világháborút.. kiskoromtól kezdve, papa sokat mesélt, mert ő élt akkor mégha gyerek is volt, de látott pár dolgot.. persze volt felmenőm aki harcolt is.. Don kanyar stb.. aztán olvasgattam a témában, rengeteget, volt hogy anyámék agyára mentem, de csak szivtam magamba a tudást, rengeteg filmet megnéztem a témában, és valahogy mindig is a németeket favorizáltam, bámulatba ejtett a sok remek harci járművük, fegyvereik, öltözékeik stb.. Aztán mikor megláttam ezt a játékot félve ugyan, de letöltöttem s alig vártam hogy Tigrisem lehessen, és kicsit hagyj Wittmannoskodjak, de úgylátszik ez sem jön össze.. mert borzalmas, hogy alig ér valamit szegény kis Tigrincs :(((