418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• zoltang
    Weil du es glaubst.
  • pett3rson
    talán más lenne a világ, ha ezek a dolgok másként alakulnak ;) nem mondom, hogy jobb, mert ezt innen nehéz megállapítani..más lenne.
  • Renegade
    awesome
  • lammaer
    "Sajnos sorozatra már nem kerültek..."

Azt mé' sajnos? :)
  • balika95
    nem tudom, az új peccsben mennyire volt mákom orosz teszt szerón, de egy jpz4-el egy t54-es oldalát puffogtattam alap ágyúval, AP-vel, és 4/3 találat ami át is ütötte, és le is vett a hp ból
  • zoltang
    Igen a Maus is ezt kapta. Az egérnél a motor (DB. MB 509) egy generátort hajt, ami két elektromotort táplál. (Nagy nyomaték a lánctalpra.)

A NITA hajtás a Voith cég terméke. Semmi nem tudok többet róla. Két egybeépített tízhengeres porlasztós motor Typ 101 hajtott a gépet.

Amúgy a Porsche egy 48 literes, 1500 LE, 2500 1/f. dízel motoron is dolgozott (Typ 213), amit próbaképp egy KT megkapott. (Teljesen áttervezett motortér.)

A JS3 kontra 8,8cm kwk 43 L/71 -ről van valami konkrét oldal, doksi?

A KT következő fegyvere a 10,5 cm-es KwK xx L/68 lett volna. JS3 ellen talán jobb eséllyel szemből is. Az Európai harcok átlagtávolsága 1 km alatt volt, tehát a 88-as jól tudott még operálni. (Egy-két kivétel: pl.: 4600m Märzdorf 1945 március KT vs JS2 k.o.)

Azután jött volna a stabilizátor a Párducra és a Tiger II-re. A Tigris II -nek is csináltak egy forgó dobtáras automata adagolószerkezetet (8,8 cm-hez), mint ahogy a tegnap neked említett a Párduc továbbfejlesztve is kapott volna egy másfajta 4-es adagolós félautomatát a 7,5-hez. Éjjellátóval irtottak volna... (a párducok használták is) Sajnos sorozatra már nem kerültek...
  • lammaer
    Azokon az ágyúkon brutál a HE, ahol nincs is AP kehetőség. A 10.5-ös a stugon ilyen :) Annyit sebez mint a Királytigris hasonló ágyúja
  • Imation
    Hát én inkább azt tapasztalom hogy nem sajnálják tőlem azt az egy lövedéket amitől végem is van. :-(
  • HappyHunter
    HE-vel nincs sok jó tapasztalatom, de azért kipróbálom, kösz a tippet :)
  • ximix #21465
    Nem találtatok valami beállítást az üzenetek idejére kicsit ha tovább maradnának olvashatóak annak örülnék a system-re gondoltam
  • pett3rson
    huh, még jó, hogy benéztem gametrailers-re, megláttam, hogy megint open beta van..holnap kigurulok a traktorommal a harcmezőkre Én is :)
  • lammaer
    Ugyanazt használd mint ami Hetzeren volt javasolt - 105-öst, HE-vel. Álcaháló, kukkóló rá, azt hadd ömöljön a lóvé :)

Még a Tier9-eseket is tudod sebezni, csak vigyázz hogy legyen valaki közelebb hozzájuk mint te :)
  • spiczi91
    Lol, pont tegnap vagy azelőtt lőttem ki úgy egy T32-t, hogy mögémentem és le se szart, inkább a szembe lévő KT-re figyelt ami csak a tornyát látta és nem tudta sebezni, én meg kinyírtam. :DSAS:AD:SDSA:D Nyilván ez elég egyedi eset, de ennél több figyelmet nem nagyon szoktak rám fordítani, max. az artik.
  • Szakesz
    Közellenség vagyok KV-ban ülve, ha ott vagyok biztos lehetek benne, hogy mindenki engem céloz...
  • ximix #21460
    Mindenkinek más a játék stílusa nekem a hosszú jött be a StuGIII.-nál
    - Gun 7,5 cm StuK 42 L/70
  • davidbog
    Igen, ezért is kérdeztem. A páncélzatát nem tudtam és a meghajtások működését. Az bentin-elektromos esetén a robbanó motor egy elektromos motort hajt, ami pedig a lánctalpakat? A hidraulikus NITA hajtás milyen?
  • spiczi91
    Én imádom a KV-t, ha a nagyok közé kerülök, akkor sincs gond, mert totál leszarnak, inkább másra lőnek/figyelnek, én meg addig írtok. :D
  • zsupeti
    Pár napja eladtam én is,de azt hiszem nekifekszek még1x.Mire odaérek a csata kellős közepébe,szinte már vége is van.
  • Szakesz
    Megvettem rá a 152mm ágyút, jó volt mert HE-vel IS-4-ből lekapott lazán 20-25% HP-t, meg Vk36 körüli tankokat egy lövéssel öltem. Aztán elkezdett bepakolgatni kicsik közé, így megvettem rá a 107mm cheaterágyút, amivel elkezdett termelődni a zsé, szvsz szerencsésebb körökben 50-60K hasznom volt rajta, egyébként 20-30-40K profitot hozott.

Szerintem béta után, az éles indulásnál pár hétig mindenképp a KV-k fogják uralni a harcmezőt. :)
  • HappyHunter
    Na már csak 300 XP és végre leválthatom a Hetzert. StuG tulajokat kérdezném, hogy melyik ágyút érdemes vele használni?
  • Eagle16
    Ne add fel, mire összeszeded rá az XP-t már nerfelik is a sebességét :DD
  • ximix #21453
    Igen,de a startnál az igazi mikor ott állnak melletted a többiek. :o)
  • Eagle16
    Csak próbáld meg a lánctalpat kigrindelni, meg a 122-as HE-s ágyút. Onnan már kicsivel jobban jön majd az XP, aztán mehet a 152-es, majd a 107-es. Azzal már átlag 600-800-at is kapsz. Én oroszon most tolom a 152-essel, egész élvezhető :)
  • szabii98
    azigen
    kell kell kell :P
  • I.C.ram
    Az oké, csak neked nem is 64k kell :D

Azt nem értem, hogy mi a francért nem megy fel a Ferdire a hosszú 105-ös... Az egy jó átmenet lenne a 128ashoz. Rövid 105 egy rakat szar. 200 pennel alig lövök át valamit, sebzése se túl nagy, cserébe iszonyat drága a lőszer.
  • Wlanseraf
    Szeretnétek ilyen sebességű egeret mi?:D
  • Wlanseraf
    Ilyesmire gondoltál?:)))))))))))))))))))))))
  • szabii98
    az még a jobb eset :/
    én kb 4500 expt tudnék összeszedni a 10 csatával(VK3601)
    KB volt Lammaer, KB!!44 :DDD
  • zoltang
    Na jó, hogy tegnap kerestem meg neked a VK4502 adait.
    1942 ősze.. Két verziója volt egy Typ 180 ami benzin-elektromos hajtóművel rendelkezett, és a Typ 181 hidraulikus NITA hajtással. A torony elhelyezése hátra került.
  • Wlanseraf
    Ne is mond még 20k:(
  • I.C.ram
    Hát én meg kezdem feladni a Ferdivel a nagy ágyút... 10 meccs alatt összeszedek kb 6k xpt...
  • HappyHunter
    Koszosan még tankba se ülök :D
  • ximix #21442
    Lehet Jacuzzi volt azt hitte megjavult a masszázs funkció :))
  • Renegade
    :-))

ma fura vagy
  • Imation
    A fene vigye el, szeretném kipróbálni ezt a nyavalyás orosz heavy-t is és egyszerűen nincs lelki erőm kigrindelni ezt a rohadt KV-t :(
    Hihetetlen hogy mennyire nem jó semmire, lassú ellenben rohadt nagy és szinte semmit nem tudok átlőni vele.
  • Atesz91
    Kincsesbányán is érezni lehetett.(Székesfehérvárhoz közel)
  • Met
    Csak üldögéltél a kádban?
  • HappyHunter
    Szlovákia, Dunaszerdahely szintén. Éppen a fürdőkádban ültem. :D
  • Met
    1-2 másodperccel öcsém idomítsd még mert baszhatod ha nem jelez előbb :D
  • I.C.ram
    Viszont az is bebizonyosodott, hogy a kutyáktényleg előre jelzik :D Kutyám elkezdett énekelni 1-2 másodperccel a rengés előtt.