418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    Ha 70-80% alatt van a HP-d, akkor már nem von le +javítási költségeket. :)
  • Wlanseraf
    12:)
  • crossy104
    Kidobom a turbót a pi.... Megnézem anélkül is lesz-e ilyen.
  • Tuvok #21551
    17 kör a rekordom, amíg nem döntöd meg, nem indítom el a játékot ,)
  • crossy104
    Köszi Urak! Fasza! Akkor a 3000-be kerülő "turbó" amit csak egyszer kell megvenni nem is három, hanem néha 4,5,6 ezerbe kerül.Különben javitást ir ki, a tankon magán nincs sérülés a képen a garázsban, de a hullnál látszik, hogy néha 90 néha 80%-os lett.Belém sem lőttek egyszer sem.Ja, semmi sincs automatára állitva.
  • Wlanseraf
    Jó hogy megjöttél:D 11 kör óta nem tudom kiszedni az Is-ből a duplaXP-t:D jó lenne átvennéd a stafétát:D röhej az hogy tök jó köröket futok 500-700xp vesztesként..
  • Eagle16
    Bizony, az tönkreteheti a motort. És asszem hogy ha egy kicsit is bekapcsolod akkor már fizetni kell utána, de nem biztos, majd valaki megmondja aki jártas ebben.
  • Tuvok #21547
    Igen az, már nem lehet vaktában használni, a túlhajtás kikezdi a hengerperselyeket, cserélni kell a lehúzógyűrűket, újra kell állítani a szelephézagokat, és olajcsere is kell . Sajnos ezek pedig nincsenek ingyen .
  • Eagle16
    Köszi, tudom, de látom azóta már megjavult.

Jeges megint megmondta :D

Még jó hogy mostanában nem tudok játszani, tuti felidegesíteném magam az ilyen csapat leosztásokon. És biztos vagyok benne, hogy csak azért van ennyi T-54-es mert jól néznek ki

Nekem is kellett volna egy mikor még az 5x XP-s időszak volt...de mindegy, majd hard wipe után szépen elindulok a Bt-2-es irányba :D Ahogy már megcsináltam az orosz szerveren is.

© crossy104: automatikus javítás van benyomva? Nem lehet hogy másra megy el az az 5-6k? Pl. a speed governor-ra. Azt írja ki konkrétan hogy Is-7 repaired, X credits spent? És közben a csatában meg se lőttek? Ha igen akkor bug lehet, fórumba kéne berakni (hivatalosba).
  • crossy104
    Bocs hogy hülyén fogalmaztam, de a meccs alatt végig 100%, de a garázsban a javitásnál már csak 80%-ot ir.
  • crossy104
    Amikor kiléptem a meccsből már nem 100%-on volt a hull hanem 80%-on.
  • crossy104
    100%-on 2200 hull-al hagytam abba a csatát, ahogy kezdtem.Kb. egy percig ment a turbo /3000-es /Az a szar tönkrevágja a motort?Mert más ötletem nincs.
  • crossy104
    Valaki segitsen légyszives! Hogy a náthás liba faszába van az, hogy 5000-6000 a javitása az IS7-nek amikor még csak belém sem lőttek?????Ma pl. már háromszor volt ilyen.
  • ximix #21541
    Az amerikai automatákat találtam ha érdekel
    PDF
    http://www.freepatentsonline.com/4388854.pdf
    Ezen az oldalon lehet szemezgetni
    KATT
  • noname23
    használd ezt ez működik http://iaro.3dmax.hu/
  • Adjunktus
    Nos,az ellenfél tankjait,nagy valószínűséggel az "Üsd a vasat elvtárs" napközi otthonos óvoda,csökkent képességű nebulói vezetik.És mivel tudjuk,hogy fejlesztő barátaink,különös figyelmet fordítanak a kisdebil Orosz gyermekek lelki világára,ezért nem csak op tankokat raknak alájuk,hanem még egy csürhét is képeznek belőlük!
    Így garantálva van a közösségi összetartozás érzése és a stabil lelki fejlődési folyamat is.
  • Wlanseraf
    Hmm én meg az előbb találtam a polcon egy könyvet:) Páncélosok Akcióban:)

Nem igazán az jött le belőle hogy mekkora szar a KT.. föleg amikór 11 IS-2 vágott szét az ember meg 17 másik tankot..

Meg a Jagdtigeres részben az van hogy nem nagyon lőttek ki JT a ruszkik...
  • Eagle16
    Ó hogy rohadna meg az imageshack.

LINK
  • Eagle16
    WTF

Na valaki magyarázza már el, hogy itt hol a balansz.
  • Oddball29
    Olvastam egy sztorit valahol régen. A háború után a Prinz Eugen nehézcirkáló legénységének vetítették a szövetségesek berlini díszszemléjéről szóló filmet. Amíg felvonultak a nyugatiak a Shermanekkel meg Cometekkel, addig a német tengerésztisztek füttyögtek, röhécseltek, ment a macskazene. Aztán jöttek az oroszok a IS-3-asokkal. Halálos csend, hamuszürke arcok...Szöviknél ugyanez.
  • zoltang
    A Stark, Herbert - Panzer, Qualität oder Quantität (1982) foglalkozik ezzel (legalábbis a háború utáni korban), de ez nincs meg nekem.
  • zoltang
    A kép S. Nast hamisítványa úgy néz ki.
    A németek foglalkoztak réteges páncél technikájával. A megvalósításról nem sok anyag van kint. Az APDS (főleg a korai) érzékeny volt a rétegekre, eltört stb., de ellenállóbbá vált a hk. az üreges töltetekkel szemben is.
  • Tuvok #21532
    Hát földrengést emlegetnek, pedig csak kiálltam a garázsból a JT-vel .
  • ximix #21531
    Kicsit más megvilágításba került a téma :) a német ifjak fantáziája határtalan .
    a képen bár a t-72 rétegelt páncélja van de a másik oldalon ( ami gyanús volt) egy darabol készült páncél van és az alsóra ültették a felsőt a leírás alapján azt akarták ha jól értem kihozni, hogy 70% vékonyabb rétegelt páncél megfelel a tömörnek pl 100mm rétegelt = 170 tömör
  • zoltang

Saját meglévő könyvemből.

Hilmes, Rolf - Kampfpanzer heute und morgen - Konzepte - Systeme - Technologien (2007)
  • noname23
    a második linkben van egypár photoshop-os kép lol
  • zoltang
    Ez kamu. Egy T-72-e páncél, kis photoshop után.
  • zoltang
    Köszi ismerem a http://www.kotsch88.de oldalt de ez a háború utáni technika.

• ximix #21526
    Itt van egy ábra a rétegelt páncélról

.
    A forrás
    http://www.nexusboard.net/sitemap/6365/e-100-panzer-tiger-iii-t296741/
  • ximix #21525
    Annak idején a WOW-ban is voltak ilyen obégatos emberek kaptak egy ignorét és csönd volt. A végére már törölni kellet a listából, hogy beférjenek az újak :)

Töltő szerkezetről csak az újabbakról találtam
    http://www.kotsch88.de/l_artikel_autolader.htm
    .
    Sok WWII. kép
    http://anonymous-generaltopics.blogspot.com/search/label/Jagdpanzer%20IV
    és itt is
    http://lode.valka.cz/index.php/f/500019
  • zoltang
    A Wiki -n el van írva:
    a 150-es 220mm ütött át
    a tervezett 250-esnek írtak elő 400mm is.
  • spiczi91
    Földrengés volt.
  • DummyBoy
    Lesz ma Tuvok? Ha nem akkor én mondom ...

Hírlevél?
  • szabii98
    ok xd
  • balika95
    lehet vele nyomni 1200-1300-as köröket is
  • szabii98
    VK3601Hval eddig mennyi a rekordotok? Nekem 962exp és 24k credit
  • zoltang
    Igen az APCBC-nél szerintem is nagyon csökken. Azért 15 kg lövedék ennyire vesztené az "erejét"? Az űrméret alattiak ezért vesztik jobban nagy távolságon, mert kicsi a tömegük.

Sebastian Nast -nak is van, gondolom ilyen kalkulált értéke a 12,8 cm-re. Én semmi általa említett könyvben sem találtam róla infót sajnos.

Drchschlagsleistungen der 128mm Pak/KwK 44,
    Mit panzerbrechendem Vollgeschoss (AP)
    auf 1000m bei 90° = 265mm
    auf 2000m bei 90° = 230mm
    auf 3000m bei 90° = 199mm
    Mit panzerbrechendem Hartkern-Geschoss (APCR)
    auf 1000m bei 90° = 357mm
    auf 2000m bei 90° = 310mm
    auf 3000m bei 90° = 268mm
    Mit panzerbrechendem Hartkern-Geschoß mit abwerfbarem Treibspiegel (APDS)
    auf 1000m bei 90° = 411mm
    auf 2000m bei 90° = 359mm
    auf 3000m bei 90° = 308mm

A németek már a háborúban is alkalmaztak rétegelt páncélt (ha jól emlékszem PzKpfw III torony eleje), de ezt nem fejlesztették tovább, vagy csak én nem tudok róla.
    Az angol APDS amúgy a sivatagban zsákmányolt német Panzerbüchse alapján született. Ekkor eszméltek rá erre a módszerre és fejlesztették rohamosan...
    Az orosz infra meg ki tudja mikor készült volna el. A háború után még a németek dízelmotorját (Junkers Jumo 205) is jobbnak találták a sajátjukénál (az angolok is lemásolták).
    A szovjet JS "problémára" a németeknek esetleg volt egy X-7 'Rotkäppchen' nevű levegő föld rakéta is (drótvezérlés). 2,5kg üreges töltet, 300 db. legyártott mennyiség.
    Vagy városi, közelharcban Panzerfaust 150:
    280–320 mm átütés, hatótáv 150m.
    http://de.wikipedia.org/wiki/Panzerfaust
    Kezdő lökés az orosz RPG-nek... :)
  • spiczi91
    PEdig az iskolabuszt a mobilitása és az álcázhatósága tökéletessé teszi a scout munkára.
  • noname23
    Az mondjuk lehet vész jel is arra nem gondoltál?
    egy T44 volt az akkor?
  • noname23
    Azaz az nagyon gyökér omfg detto ez a szitu volt el hallufon.