418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #21754 Időhurokba került, pár 100 hozzászólással ezelőtt volt ez a meccs sztaff dolog :) -
Wlanseraf #21753 ? kifejtheted.. -
exoterm #21752 Néha elcsodálkozom, hogy lehet ilyeneket írkálni.
Meccs sztaff... -
Wlanseraf #21751 10.5-ös agyúval elég komoly a HEAT lőszer:P kicsit ellen meg főleg.. -
Wlanseraf #21750 Hercivel osztottam premium lőszerrel, szerintem ott azt sem tudták mi a retek van:D repültek a oneshotok:D -
Wlanseraf #21749 Az milyen hogy kilövök egy KT-t, bemondja hogy "enemy vechile destroy" kilövök egy T44-et megint bemondja:) fél perc múlva kilőnek nézem 1 kill:D :D :D :D mindig tud újat mutatni a game:D -
lammaer #21748 Most hogy mondod, nekem is van egy, felszrelve egy valentinevel :)
-
Wlanseraf #21747 Na persze:)
-
lammaer #21746 De hát ez teljesen értelmetlen :)
Olyan mintha nem akarna levegőt venni. Vagy nem akarna inni... megteheti, de minek? :) -
Wlanseraf #21745 Kicsit untam magam:) van egy accom amin van vagy 10k arany, mentem kínozni az open betásokat:) csak aranyért vehető lőszer:) így egész jó:P -
Wlanseraf #21744 Nem érted? nem akar veled játszani:D -
lammaer #21743 Mondjuk ésszerűbb lenne letöltenie az EU klienst azt velünk játszani... :) -
Tényleg, félreolvastam. Ideje csicsikálni :) -
lammaer #21741 Azt irta amerikain akar játszani és a játékban EUt választtt azóa nem engedi be.... -
Öhh, nem inkább eu szervert kérjen, ha már us-t választott?:) -
CaRiuS #21739 Köszönööm :D és végezetül
Feel the Tiger power :)
na joccakát -
lammaer #21738 Dear Support,
I accidentally selected the EU server, but I want to play on the US. Can you please move my account to the US server? My username is XXXXX.
Sincerely,
XXXX
-
CaRiuS #21737 ezzel tudnak visszavágni a háborúban történt alázásért, ennyi az egész de ami történt, megtörtént hiába manipulálják a játékot :D -
pett3rson #21736 Elég érdekesen van megoldva ez a találati rendszer, az már biztos. Valahogy mindig engem lőnek ki hamarabb és néha 1-2 lövésből, Én meg adagolhatom tucatjával mire kilövöm valamelyiket.
Nem tudom a többiek akik ellenem vannak ugyanazon Tier-en belül milyen legénységgel rendelkeznek, de ha ez is számít, akkor Michael Wittman ül mindegyikben... -
CaRiuS #21735 Mondjuk énse lennék hülye ha orosz lennék mert hát ugye annak mi értelme lenne h 1 tigris kiáll a domb tetejére és jóformán lemészárol mindenkit a pálya végéről? de ha ez így van akkor ne hangoztassák már h mennyire hiteles... -
CaRiuS #21734 és mégis mit tudnék bele írni ? segíts már 1 kicsit :D -
lammaer #21733 Valószinüleg ez játéktechnikai okokból van igy, kicsik a térképek és a max látótávolság. -
CaRiuS #21732 jah igen valószínű h a Tigris 88-asa 100 m.enként 30 centit tévedett tehát 1 km-en már nemtalált el 1 tankot 2 km en pedig már egy kisebb házat sem, elvégre mekkora szerencse kell ahhoz h 2-3 km ről halomra lőjjék a ruszkikat,és h 3900!!! m ről is leküldjenek egy t 34-es (jelzem ez 11,7 m-es szórásképet jelentene ekkora távon a készítők szerint) -
lammaer #21731 töltsd le az eu klienst.
Vagy irjá a supportnak.
-
CaRiuS #21730 Heló!
Kellene nekem 1 kis segítség. Beregisztráltam az amerikai szerverre toltam szépen végig csak jött v mi kis frissítés és a játékban meg az e.u-t választottam és most nem enged be:S Mit lehet tenni ?
Kérlek segítsetek, köszönöm. -
Wlanseraf #21729 Egyébként én nem vágom de Panther meg úgy néz ki mintha pumpával fölfújták volna:D -
Wlanseraf #21728 Így vágnak vissza az 1/3, 1/4 arányban kilőtt tankokért:) -
lammaer #21727 Az egyetlen nerf amit a t54 kap, hogy 10%al lassabban fogja visszarakni a lánctalpát és hogy egy icipicit magasabb lesz.
Minden más történelmileg hiteles és úgy jó ahogy van (idézet a WoT fejlesztőktől).
Még az 1980-as motor is. -
faber #21726 Mondjuk volt ma egy jó mecs, ahol örültem, hogy van egy velünk...Malinovka(Campin'ovka) térképen egy bátor t54 (meg még valamai másik gyorsabb) átvágtatott, megált a másik tábor házai mellett, mi meg szétszedtük az egész bagázst....15:2 lett a vége....de akkor is dögöljön meg az összes t54es...remélem, mire kijön a végleges, vagy leveszik a turetarmort, vagy faragnak kicsit a sebességből...vagy legalább tegyenek rá egy vizipuskát, ne olyat, amivel szemből átlövi röhögve a 220 mm-es Ruhr-vidéki német acélt :P -
Nincs mit én a Seliv 2.15 contourt használom ez egy régebbi verzió, de te is csinálhatsz free rajzolós progival http://www.getpaint.net/ -
pett3rson #21724 köszönöm, működik. kicsit kitakarja a neveket ugyan, de ez még mindig jobb megoldás. -
lammaer #21723 Nem hurrog le senki, mindenki utálja. Még azok is akiknek van, mert ők szeretnének élvezkedni de állandóan a másik oldalra is kerül T54 :) -
faber #21722 Én nem vagyok olyan nagy tankszakértő, és biztos lesz, aki lehurrog...de engem nem is az IS-4 vagy IS-7 bosszant annyira (jó, egy kicsit ezek is, mert vicces, hogy tényleg alig van különbségéletben, ami előnyöm meg van VK-val a vastagabb páncél miatt, azt kb. mind bőven kompenzálja az, hogy 1. gyorsabbak 2. nagyobb az ágyújuk 3. SOKKAL kisebb a felületük, főleg szemből, és a turetről vidáman lepattan a 12 cm-es löveg)...de az azért már nevetséges, hogy a t-54-esek mik....kis semmi vacak, de azért 200 mm armor a tornyon, olyan ágyú, ami simán átlő, és: 55 km/h???!!! Rosssz vicc. Körberohangászik, esélyem sincs rácélozni, ő meg vidáman szétlő, ha véletlen eltalálom, tornyáról lepattan a lövedék...Panthert/Panther II-t legalább egy-két lövés után lehet felvakarni a fűről...de ezek...és a csúcs, mikor egyik oldalra berak 5-őt, másik oldalt meg telepakolja TD-kel meg szemetekkel...
Mindegy, ha meglátom őket, különös élvezettel lövöm őket agyon
, had kerüljenek Sztálin apjuk oldalára a bolsevik menyországba....
-
lammaer #21721 Ja, be vok rúgva, ne is foglalkozz velem... -
Wlanseraf #21720 Winfos is lehet mert nagyon haldoklik mér szegény:) -
Wlanseraf #21719 Legközelebb ne vágd szét ilyen csúnyán a KV-3-om tankomat:D -
Alul a jobb sarokban a töltő képernyőre bejön már a minimap ahol látni hogy mozgatja a zöld látószögét, de nem megy tovább itt meg áll dolog
-
Wlanseraf #21717 heh?:) 42 másodperc:) -
Wlanseraf #21716 Akkor szokta, de ez egy szűz install:) de viszont fölraktam a cat.11.01-et valamelyik nap.. vissza rakom a régit hátha. -
lammaer #21715 Érdekes, nekem csak a töltésig tart a videjó.