A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
faber #21722 Én nem vagyok olyan nagy tankszakértő, és biztos lesz, aki lehurrog...de engem nem is az IS-4 vagy IS-7 bosszant annyira (jó, egy kicsit ezek is, mert vicces, hogy tényleg alig van különbségéletben, ami előnyöm meg van VK-val a vastagabb páncél miatt, azt kb. mind bőven kompenzálja az, hogy 1. gyorsabbak 2. nagyobb az ágyújuk 3. SOKKAL kisebb a felületük, főleg szemből, és a turetről vidáman lepattan a 12 cm-es löveg)...de az azért már nevetséges, hogy a t-54-esek mik....kis semmi vacak, de azért 200 mm armor a tornyon, olyan ágyú, ami simán átlő, és: 55 km/h???!!! Rosssz vicc. Körberohangászik, esélyem sincs rácélozni, ő meg vidáman szétlő, ha véletlen eltalálom, tornyáról lepattan a lövedék...Panthert/Panther II-t legalább egy-két lövés után lehet felvakarni a fűről...de ezek...és a csúcs, mikor egyik oldalra berak 5-őt, másik oldalt meg telepakolja TD-kel meg szemetekkel...
Mindegy, ha meglátom őket, különös élvezettel lövöm őket agyon
, had kerüljenek Sztálin apjuk oldalára a bolsevik menyországba....