418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    én pedig ha csilingelek és májgyulladásom van, akár villamos is lehetek
  • noname23
    három a Magyar igazság

• spiczi91
    ?
  • noname23
  • Tono34
    Ma miután elite lett a KV-m megvettem az S-51-et :) Kíváncsi leszek, hogy szuperál.
  • noname23
    0:32-nél csak nem egy Zrínyi tank?
  • yossarianHUN
    Hát ha sikerül hull-downba állni a T30-nak akkor lazán ronggyá tép bármilyen IS7-et.
  • Renegade
    azt hogy?

figyelembevéve, hogy a t30 másodpercek alatt kilőhető, míg az IS7 percek alatt sem
  • Renegade
    azt tudtátok, hogy az is7es scoutnak sem utolsó (itt nem a sebességére gondolok)? Hanem arra, hogy jobban spottol mint egy med?

• garaib
    Ha jól tudom, akkor a T30 kikerül a Tier 10 Nehéz tankok közül?
    Több pénz tudok farmolni a T30-al, mint az IS7-el, nyilván a magas dmg miatt.
  • Eagle16
    Én is így vagyok vele, először az szovjet ág, meg az amcsi, aztán majd a német...(de még az is lehet hogy a francia is a német elé kerül...)
  • Eagle16
    Aham. Akkor ez így hülyeség, Pz. II-től megcsináltak mindent a Mausig egy ágon, aztán berakják a VK-t egy teljesen másikról?

Akkor lehet, hogy ha berakják a P2-est is, akkor majd megváltoztatják a P1 adatait, hogy Tier 8-as lehessen.

Amúgy sokkal értelmesebb a P2-t berakni Tier 9-nek, mert a torony elhelyezése nagy hátrány a P1-nél.
  • exoterm
    P1

P2

• Ulvar
    Végül is tök mindegy mert Orosz ágon kezdem, hiába szeretem a német tankokat a legjobban, ha nem idegrohamot akarok kapni akkor muszáj lesz a szovjet ág :(((.
  • Eagle16
    A mostani Tier 9-es VK szerintem a P2-es verzió. Szóval marad minden ahogy van. A tier 8-ason elöl lesz a torony és gondolom a páncélzata hasonló lesz mint a KT-é. (ez lesz a P1)
  • Ulvar
    Az a vicc, hogy ha teljes német tech fa lesz a mostani Tier 9es VK Tier 8as lesz mivel amúgy az egy "Királytigris" prototípus volt akárcsak a valódi KT...és a Tier 9 lesz a Vk 4502 P2...vazz....
  • Eagle16
  • Metontour
    Ez a Pz VI Tiger P micsoda egyébként?
  • Ulvar
    Meg a Rattét...
  • nobodyattis
    akkor a gw E miért van benne? az se létezett még tervasztalon se
  • exoterm
    Nem akarják.
  • nobodyattis
    amúgy meg ha akarják úgyis beleteszik én csak örülnék neki
  • Eagle16
    Ezeken kívül az összes többi E tank csak fikció: link
  • Eagle16
    Azért szerintem nem kéne olyan tankokat berakni, amiket nem is a németek terveztek meg a háború idején...

Az E-100-ból és a G-E szériából már épült egy prototípus, mikor 1945-ben a szövetségesek elfoglalták a gyárat, szóval az oké. (és tervrajzok voltak az E-5, E-10, E-25, E-50, E-75 típusokról)

De az ilyen Krododil meg hasonlókat csak Sebastian Nast találta ki, aki egy német modellező. Ennyi erővel belerakhatnánk egy Pershing III-at is, 200mm+ páncéllal, 2 ezer lóerős motorral meg 150mm-es ágyúval...
  • TDantes
    Mert ezek nem léteztek. Tervező asztalon sem.
  • Metwork
    Ha TK-ért valaki felnyom és bannolnak 3 napra akkor arra a 3 napra megkapom az aranyat?

Tegnap egy csávó lőtte az arty-t, szóltam neki, hogy nyugi de tovább lőtte, a másik arty rálőtt és én is.

Aztán mondta, hogy haverja az arty és az előző meccsen kilőtte őt és azért lőtte most. Megbeszéltük, hogy ezt ne csinálja mert senkinek sem jó.
  • nobodyattis
    hogy miért maradt ki a két utolsó TD az E seriesből pont a két krokodil
    E 90 TD KROKODIL B
    E 100 TD KROKODIL A

érdekes
    ha már arról volt szó hogy azok is bekerülnek amik csak tervasztalon léteztek
  • nobodyattis
    E-10/25/90?/100? (Tier x) - Tank destroyers
    E-50/75/90?/100 - Tank classes
    Geschutzwagen E - SPG, firing small minibusses on the enemy
  • nobodyattis
    érdekes dolgok vannak a forumon
  • noname23
    Hirességgé vált a hülyeségben
    detto ugyen ezt csinálta veszítettünk is miatta hogy rohadna meg
    ki kéne bannoltatni a retardáltat
  • yossarianHUN
    xD bocs igazából nem is vettem észre hogy te vagy csak valami KV3 robog előre gondoltam odapörkölök :DD
  • faber
    Hm....nem, miért kén? Csak szerver oldalon van tárolva az infó, név/pass kell csak
  • maniac78
    Srácok, újra kéne raknom a rendszert, kérdés: újra kell a klienst is telepíteni vagy nem kell hozzá a registry bejegyzése?
  • faber
    Balance fail owned

• f24sg
    Chillin1248
    Nem hiszem, hogy debil TD-artis lenne, de az látszik, hogy "szeresse" a SU-14-et
  • Tono34
    Esetleg nem tudja, hogyan működik az arti? Akkor viszont nagy kitartás kellett addig eljutni :)
  • killerwatt
    Nekem is sikerült párszor összefutnom vele de nekem szerencsém volt és mindig a túloldalra tette! :-) Kétszer sikerült is kilőnöm a bázisunk környékén. Szerintem egy kicsit rozzant lehet agyilag az illető.
  • I.C.ram
    Ki a franc ez a Chillin??? ismeri valaki? Megint összehozott vele a sors. Nyomta a szokásos dumáját: "GG, We lose" aztán elindul scoutolni az iskolabusszal, vagy inkább öngyilkos akcióba kezd. Tököm ki van már vele. Mindig összekerülök vele, és miatta szívunk, mert már az elején elveszítjük az artynkat.
  • Czdano
    Nemazért, de ti ha kilőttök valakit hol találjátok el? Én akármijét lövöm szerencsétlen enemynek, ugyanannyi HPja marad :D
  • stork13
    Kerül az biztos, de miért mindig a másik oldalon van a több belőle? :D