418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• noname23
    *KV 152mm-es
  • noname23
    azért hibátlannak nem mondanám igen a legjobb közepes tank a játékban
    urban legend meg rengeted született róla pl:sebezhetetlen a tornya
    már jópárszor kaptam gunner meg ammoracket toronylövés miatt
    +GW Tiger tegnap 2x is kiszedett 1 lövésből mert annyira pontatlan
    pro játékos kézben nincs ilyen mert egy KV 122-es lövegével is lehet szépen pontosan lőni a HE-t
  • lammaer
    Egyetértek. De akkor visszatérve az eredeti kérdésre: ezek után mi urban legend azon, hogy a T-54 egy hibátlan "nem fos" tank?
  • lammaer
    Mint tudjuk, ebben a játékban minden bugos. A láthatósági adatokból nyilvánvaló, hogy szergejék világitótoronynak tervezték a JT-t, csak sajnos néha még EZ SEM működik megbizhatóan.

Eredetileg úgy tudom a cliff mapon is a hegy tetején egy hátuljára állított JT-t tettek, de aztán valamiért mégiscsak egy világítotoronyra cserélték...
  • Imation
    Brilliáns összefoglaló az egyes harckocsi fák fő tulajdonságairól! :)))

Más:
    Még hogy a JT világít a csatatéren!! Az előbb szitává lőttek minket és az ég világon semmit nem láttam a bokrok között, az ellenséges JT nek három killje volt.
  • noname23
    egyszerű amit legtöbben látnak az hogy jön nem ilyed be és mivel általában nem egyedül így érvényesül a csapatmunka az össztűz+detect-ál és ha van arty akkor pff
    +nem álló nem könnyű célpont

volt szerencsém traning battléban f2f-ben 1mause-al játszani majdnem nyertem is de nem fejlesztett ágyúm volt így elfogyott a HE
    +szívás közvetlen közelről bele ereszteni mert te is sérülsz
  • lammaer
    Óh, igazán kedves , de inkább a T-54 érdeme, mint az enyém.

Tényleg nagyon hülyének kell lenni benne hogy az embernek ne legyen sikerélménye vele.
    Hála az égnek, van is jó sok T-54es "pilóta" aki síkhülye és A-20/Leo módjára mondjuk berongyol EGYEDÜL kb 15 (!!!) másodperccel a csata kezdete után az ellenfél zászlójához, ahol körülbelül 5 másodperc alatt szitává is lövik.
  • Renegade
    sajnos egyre többen tudják, hogy közvetlenül mellé állva az egér nem tud visszalőni és ugye, elég nehéz kitáncolni mellőle :-)

ha meg rólad van szó, már az elején logoutolnék :-)

többieknek: komolyan mondom, multkor Lakeville-en még Chuck Noris is elszaladt előle, pedig, hát ugye
  • lammaer
    Egyébként furcsa, én T-54ben el szoktam kerülni az egeret vagy legalábbis avégére hagyom (nem nehéz, tekintve a sebességkülönbséget :) ), mert a legjobb T-54-es ágyú is nagyon pattog róla.

Azt meghagyom azoknak, akik utánam jönnek, sokkal finomabb egy JT-t vagy egy zojjektet lőni, esetleg meggyalázni a front mögött lebzselő asszonyo... akarom mondani artykat.
  • lammaer
    Tapaszalat :)

Van is, és harcoltam is már ellene :D
    A T-54-re még senki aki benne ül nem panaszkodott, csak azok akik ellene vannak.
    Tény, packban (de már párban is) még durvábban üt, de ez igaz minden tankra.
  • Renegade
    azt azért nehéz feldolgozni, hogy 1 másodperc alatt beparkol az egér mellé, te nem tudod lőni, neki meg mind át megy, továbbá kell két ügyes p2, hogy ki tudjon szedni egy ügyes UFO-t :-)
  • Renegade
    hát így tipre így kéne játszani:

szovjetekkel: megyek mint a hülye, lehetőleg mindenkire ráállok, mert a testre nőt pattanásról sok minden megijed és lepattan, bar lassan fokuszál Iván a sok vodkától, de kit érdekel, ha belemászok a másik szájába?
    ami: körbe rakom magam hullákkal és én vagyok a kilőhetetlen bunker, megfontolt kempereknek és családapáknak javasolt
    német: látótáv határán, a testet 45%-ba beforgatva sniperkedek + sokat mozgok, általában hátrafelé
  • noname23
    persze megint a városi legenda
    ez onnan jön hogy általában képesek csapatban támadni
  • Renegade
    de az régen volt nem? (talán javítva lett)

most a sláger (mause-t, minit leszámítva) a p2-jp felgyújtása szemből
  • noname23
    szerintem egyértelmű nincs olyan tank ami 1lövésből eltudna intézni egy tier9-es médiumot vagy tier8-as heavy-t csak az arty kell ennél több+
    mindezt úgy teheti hogy te nem is látod nem is tudsz mire visszalőni
  • lammaer
    Hogyne lenne... a T-54 :)
  • Tono34
    Nekem a tigrisemben lőtték ki folyamatosan szemből a motort. KT-n is volt már rá példa.
  • Imation
    Úgy látom teljesen értelmetlen arról beszélni hogy melyik tank a jobb, egyszerűen mindenkinek más a stílusa és mást érez fontosnak. Jobban érzem magam a KV-3 ban a D10 es ágyúval a kb 95% os legénységgel, mint a fullos T29 ben amiben 105 ös ágyú van és 175% os legénység. Valamiért az én játék stílusomhoz ez jobban tetszik. Ebből következik hogy kénytelen leszek mind a három ágon kipróbálni mindegyik heavy gépet hogy magam eltudjam dönteni nekem mi a jó és nem arra figyelni hogy a fórumon éppen ki melyiket szidja.
  • noname23
    amikor átültem IS-ből IS3ba legtöbbször szinte ugyan azokba a csatákba pakolt be a balnce mint simsa IS-el
    IS3-al legalább jobb front meg torony járt nekem anno ez volt a tapasztalatom
    hát érdekes lehet még nem maxoltad ki aztán ezért mondod

ximix:a logoutos cikk egy kóklerség semmi szaktudással de nem akarok itt vitázni offolni aki hiszi higgye
  • Renegade
    ebben a játékban mindenkép, jp, p2 bizony lángrakap szemből (szemből nézve a bal elejét kell lőni, vagy oldalról az 1-3 görgő közé), ez is csak egy feature, hogy op tankból még élvezetesebb legyen kevésbé op tankra vadászni ;)
  • ximix #22134
    Hmm a Jagedpanthernál most lövik ki másodszor a motort szemből vagy a motor ikonban benne foglaltatik a váltómű is ?
    Értem ezalatt ezt(bár ez egy Tiger,de hasonló elrendezés a Pantherban is)
  • ximix #22133
    Itt van két jó cikk a CPUés VGA dologról ahol kiderül, hogy a játék fejlesztők általában ludasak a dologban.
    http://androbit.org/readarticle.php?article_id=47

http://logout.hu/cikk/cpu-limit_a_nagy_tevedes/teljes.html
  • Renegade
  • erdos
    Szerintem meg a német heavy ág az op és kész
  • Tono34
    KT és T32 kimondottam jó játékélményt nyújt számomra, van néhány hiba, de miben nincs.
  • Tono34
    Az IS legénysége van rajta. Jelenleg 93%. Nincsen teljesen kifejlesztve, amit az IS-el ki lehetett az ki van.

Nem akarom abbahagyni, mert a végleges előtt amit lehet azt szeretnék kipróbálni, hogy a végleges játékban tudjam mit is szeretnék.

Még kell 4k xp az új futóműhöz utána jöhet a torony + ágyú. Csak kicsit bosszantó ez a 150-500 xp / kör arány, néha nyerünk akkor egy kicsit több is.
  • davidbog
    Egyáltalán teljesen ki van fejlesztve az IS-3-asod és 100%-os a legénység? Mert, ha ezek nincsenek meg akkor jelentősen kisebb a harcértéke. A 122 mm BL-9-ig jó átütő képességű ágyúja nincs, ráadásul pontatlanabbak is mint a BL-9. Ha számodra jobban használhatóak a felsorolt gépek akkor azokkal játsz. Felesleges szenvedni olyannal amit nem szeretsz és nem tudod olyan jól használni. (Én is abbahagyom a szovjet TD-ket, mert nem nekemvalóak a TD-k.)
    Ha IS-4-re vagy IS-7-re hajtasz akkor muszáj lesz erőltetni az IS-3-ast. Az IS-4 nagy ugrás lesz a 3-ashoz képest. De annál is az első 25-30 csata nagyon lestrapálja az mert, mert még nincs meg a fejlesztett futómű.
  • Met
    Az M2 Medium nekem kifejezetten tetszik és az PzIV-is.
    A többi mind fos
  • Tono34
    KT és T29, T32 sokkal jobban használható számomra mint az IS-3. Úgy érzem magam az IS-3-ban mint anno PzIII-al mikor berakott a nagyok közé, megyek 20m majd kilőnek. Elenyésző számban nyerek csak IS-3-al. Az IS után azt gondolná az ember, hogy na majd most még jobb lesz, de én csak visszalépésnek érzem ezt.
  • davidbog
    A homlokpáncélja lehetne erősebb is, ezt leszámítva jó gép. A KT-hez képest elég rossz a célzási ideje és a pontossága, de ebben a T32 se sokkal jobb mint az IS-3. Nekem a KT-vel jobban ment a játék.

Én is furcsálltam az elején, de a KT-vel sokkal jobb a statisztikám mint az IS-3-al. Azt vártam hogy majd az IS-3-al minden téren jobb leszek mint KT-vel. Majd dupla annyi csatám van a Királytigrissel, ha az IS-3-nál lévő stastisztikát megdupláznám akkor nagyon elmaradna a KT-től (triplázni kéne, hogy jobb legyen).
    Mindkét harckocsinak megvannak a gyenge pontjai. Nekem a KT hiányosságai kevésbé zavaróak. A 100 mm-es lövegpajzsa, esetemben nem nagyon számít mert nem ott találják el. Auto célzást nem nagyon használnak az ellenfelek. 30 csatából jó ha egyszer ütik át. Amúgy is vagy nagy gépek közé kerülök, akik ellen mindegy hogy a tornyon 100 mm-es vagy a 180 mm-es részét találják el, mert a 150 mm-es homlokpáncélt is átütik. Vagy kicsik közé kerülök ahol pedig nem nagyon számít az a 100-200 HP amit a lövegpajzson nyelek be. Másokkal ellentétben nekem nem szokott kigyulladni a KT. 690 csata alatt kb 5-ször gyulladt ki abból 2-szer égett ki teljesen. Ami nagyon zavar a KT-nél hogy a torony oldaláról akkor se pattanle a lövedék ha szemből érkezik. Pedig az 20-25°-nak megfelelő íveltségű.
    Az IS-3-nál valóban zavaró a kisebb HP. Nagyok közt eggyel kevesebb találatot bír mint a KT. De főleg kicsiknél jönne jól az a +200 HP. De ettől még messze nem használhatatlan. Szerintem elég jól ki vannak egyensúlyozva a tier 8-as nehéz tankok.
  • Renegade
    szerintem arra érdemes figyelni, hogy ha -konfigod tudását figyelembe véve- indokolatlan teljesítmény vesztés történik.
    Pl: első betöltés aránytalanul lassú, más hasonló játék stabilan fut 60-al, ez meg csak 20-al, vagy amit exoterm írt, hogy bizonyos efektek már meghaladják az adott kártya képességeit (nálam a füst az lowra van véve)
    És persze nem kizárt, hogy az event viewer-ban ott lesz jó pár warning, teszam azt egy bagatel irq akadással, ami lasítja a rendszert
  • Adjunktus
    Fos a KT,fos a IS-3,fos a T-32,fos az arty,fosok a TD-k,fos még a fos is!
    Mást se olvasok oldalakon keresztül!
    Van olyan tank ebben a játékban ami jó??
  • noname23
    akkor vmit gyorsan kezdek ezzel thx
  • exoterm
    Nekem a füsteffekt miatt szokott szaggatni amikor be vagyok zúmolva sznájper nézetbe, de amúgy frankó a dolog (8600gts )
  • Tono34
    Döbbenet, hogy ez az IS-3 mennyire egy semmirevaló tank, jóformán akkor veszít HP-t ha rászáll egy légy.
    Érdemi harcot nem tudok vele folytatni mert a 3. találatba már belehalok.

• Renegade
    figyelembe véve, hogy 50 fölé nem megy, ilyen problémám nincs :-)

nálam amit nem bír, ha tempóból átmegyek a vájogházakon a sivatagos pályákon, ot már nagyon kijön, hogy öreg a konfig :-)
  • noname23
    nincs olyan problem-ed hogy néha 1-1 lövésnél leesik az fps-ed a béka feneke alá? pl:nekem minden lövés felezi 110ből csinál 60-at egypillantra
  • Renegade
    Hát srácok nézzétek át az Event Viewert, mert valami nálatok nem gömbölyű, nekem elég öregecske konfigom van (2,5 Dual Pentium, 2 csiga ram, 8600 GTS) és med+pár high elem beállításokkal teljesen jól játszható, nem szivat első betöltésnél sem
  • spiczi91
    20-30ra beáll és ottmarad, ami botrányos az a betöltési idő. Nem egyszer 10-15 mp-vel a meccs indulása után érkezek be.
  • Renegade
    Lemil cikk a II. vh-s harckocsik kutatásáról-gyűjtéséről