418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
exoterm #22234 én vagyok béna, de duelben csak akkor szedtem ki maust, ha:
soha nem szedtem ki 1v1 maust is7-el
-
Amúgy komálnám a maust, 59 %-os a nyerési arány a stat szerint, de ez már fura, hogy hányszor kaszálják el a löveget. Nyomom rá a repair kitet, durr újból sérült. Mintha valami aimbot lenne hozzá :) (vagy csak Lukasenko parancsolta, hogy a német tankok okvetlen szarok legyenek). -
Renegade #22232 ne már, szvsz ritka béna IS7-es pilótának kell lenni ahhoz, hogy egy maus elverje
persze lehet, hogy én vagyok béna, de duelben csak akkor szedtem ki IS7-et, ha:
távol volt és ást lőtt
távol volt és az oldalát mutatta
de már mondtam, kéne egyszer egy duel a mezőn :-) -
exoterm #22231 maus vs is7? maus -
Renegade #22230 hát, egérkével (arty találat nélkül) 2-3 modul/csata szinte biztos, hogy sérül -
exoterm #22229 Am az Is7-nek is RENGETEG modul sérülése van és nagyon gyúlékony. Szvsz nagyon gyenge egy maussal összehasonlítva. -
Renegade #22228 persze, vegyél IS7-et :-)
sajnos jelenleg igencsak furák a német top tankok, én pár perce sírtam tele a hivatalos fórumot se nem túl úriember módjára, se nem túl jó angolsággal (figyelembe véve, hogy itt már biztos sokan unják a rinyámat) :-)
a fene sem érti, lehet valamelyik dev nagypapájának rossz emlékei vannak, de a fene vigye el (ide sokkal cifrábbat gondoltam), ez mégis csak egy mmo, ahol némi balancenak illene lennie így open beta közepén. :-(
szuma-szumárum: köv patchben erősebb lesz az ágyú, aztán valamikor javítják a lyukakat is a páncélján, hova tovább talán még a rendes 450mm-s pajzs is felkerül rá, a mostani 200-as helyett (lol).
-
lammaer #22227 A kiszúrásért kapsz vmennyit, de a megölésért nem, mivel már nem te mutatod a célpontot. Én igy tudom. -
pett3rson #22226 ha 3-at kiszúrok kiszúrok, de később kilőnek, azokat viszont utána tudják csak megölni, akkor kapok pontot vagy csak azért amit "élve" csináltam? -
pett3rson #22225 jaja, van taktika is és tényleg csoportban van a hatékonyság, persze nem túl közel - már ahol van hely persze. tök jó mikor felállunk 3-4-en és egymás után adunk a kiccsávóknak :) -
lammaer #22224 Vagy legalább minimum várja meg amig a saját artyk és csapattársak elhelyezkednek és betöltenek :D -
Kösz akkor a skoutnak max azért éri meg pityegni hogy azt lője valaki amit ö látott meg.
Amikor valaki berohan kis tankal lehet csak vár a másik csata végére. -
lammaer #22222 Sokáig azt hiszik az emberek, mivel a spottolás van ugye a csata végén kiirva, hogy az a nyerő ha berongyol az ellen zászlójához, meglát jó sok piros pontot és akkor kész is.
Pedig nem, a lóvé abban van, hogy amit meglátsz azt vki löje is. -
pett3rson #22221 látom Neked is ami 2.vh-s az kedvenc játék :) -
Kurva mause-nak egyre többször lövik el az ágyúját. Egy csatában most négyszer. Van valami trükkje? -
pett3rson #22219 akkor ezért olyan hektikus az xp pontszerzésem. mondjuk azokat a scoutokat sosem értettem akik elrohannak előre, akár egészen enemy zászlóig és ott - vagy már félúton - szétlövik őket.
mostanában már tudom magam türtőztetni és várok egy kicsit kezdésnél, figyelem merre mennek a nagyok és megyek utánuk én is. -
lammaer #22218 Nem, semmit. Az csak egy infó a többieknek, hogy te kit lősz, igy pl egy platoon könnyen tudja fókuszálni a tüzet. -
Imation #22217 Amikor muszáj volt vele menni akkor utáltam most hogy azzal egészítem ki a creditemet rájöttem hogy tényleg az az egyik legélvezetesebb tank amivel eddig mentem. Valóban gyorsan lő és pontos elég gyors egy lerohanáshoz is. Bizonyos távon belül roham közben sem ördögösség eltalálni az áldozatot. -
+ még ha T-vel targetnek kijelöli asszem az is add valamit ?? -
A PZIV. az egyik legjobb élvezeti faktorral játszható tank a hetzer mellett :-)
A hosszú csövű 75-öse olyan mint a sebész szikéje és még ráadásul 15-öt lő percenként. Ha te vagy a tpo tank akkor azért jó ha meg nem akkor azért. Nekem is van pedig áll a garázsban egykét csoda mellette... :-) -
lammaer #22214 Ha sokat nyomogatod, előbb utóbb vki nagyon le fog hordani, hogy miért zörögsz annyit.
A nyomogatásra nincs szükség ahhoz hogy scoutolj. Felderítésnek csak az első meglátás számít, tehát ha az ellenséges Csapatból vki megláta Janit, majd Jani eltűnik és vki más meglátja megint, a másodiknak már nem jár detected pont.
Viszont: az igazi XP és lóvé nem ebben van, hanem abban, hogyha te felderitesz egy célpontot, és a többiek sebzik esetleg megölik, a jutalom fele téged illet (kb olyan, mintha a felét te lőtted volna le a célpontnak). De ez csak akkor, ha az aki lövi egyébként nem látná mert túl távol van.
Ezért fontos, hogy a scout ne őrült módon rohanjon, hanem okosan acsapat előtt haladva kukkoljon.
-
pett3rson #22213 Ha látok egy tankot és bőszen jelölgetem a többieknek azt csak egyszer számolja vagy ahányszor feltűnik és én rányomok? házak között meg egyéb úton is el tudnak ugye tűnni. -
pett3rson #22212 az szép lehetett :) -
Renegade #22211 na, ma futottam bele az első tier10-es tankba, ami 4 másodpercenként lőt :-) -
pett3rson #22210 tegyük hozzá, hogy egyiket sem érdemes azért kitenni nagyon nagy "nyílt" tűznek. sok tényező van ami miatt bújkálni érdemesebb. az a legszarabb amikor nagy csatában vagy egy hozzád mérhető vagy egy tier-el nagyobb tank-al, erre a semmiből kapsz egy gránátot...igen, egy SPG -től. -
Sima alap lőszerrel :) Btw most jöttem rá hogy light tankot NYÍLT pályán nem érdemes használni (max akkor ha megy 60al minimum....) városi harcra tökéletesek, de máshol nem érnek semmit. Alig várom már a Panzer 4et :) -
Ha a déli csapatba spawn-olok, akkor kempelek, és be is szokott jönni...
Most pl. úgy nyertünk, hogy eredetileg vesztésre álltunk (pl. kezdésnek a JT-nk végigrongyolt középen...), de megakasztottam a cap-jukat :) -
pett3rson #22207 Nah pont erre gondoltam és látom más is használja, mert ugye nem csak a lánctalpat lövi le, hanem utána sebez ott az rendesen, bár arról fogalmam sincs, hogy ott mekkora lehet az oldalpáncélzat.
Czdano: tornyot mivel lövöd, AP vagy HE? gondolom utóbbi és ha nem is megy át a páncélon akkor is tönkreteheti a forgató-mechanizmust. -
Imation #22206 Érdekes leosztás volt az előbb kempinovkán! :)
9 darab t54 volt a másik oldalon, elég simán nyertük a meccset. Arty nem volt és nálunk a T29 el én voltam az utolsó az erősorrendben.
-
Felesleges. Napi 250 jön, így ha lejár és kell, akkor belövöd a 250 aranyat és veszel belőle 1 napi prémiumot. :) -
Szerintem meg az noob, aki ezen a pályán zászlónál campel :/ -
Immmmmmmmmádom a KT-met!
A bázison maradtam kempelni, és a végén kinyírtam egy rakás n00bot, mikor a bázisra támadtak :) -
Renegade #22202 Na, gondoltam kipróbálom a tank companyt, nos német tankkal nem ajánlom senkinek :-)
tény, hogy random csapattal, az is tény, hogy Cliff pályán, olyan mintha itt láthatatlanok lennének az is7-esek, lőni nem igazán tudtam, csak vakon, mindkét lejátszott parti 10:0, de legalább elmondhatom, hogy kipróbáltam :-) -
Renegade #22201 jaja :-) -
lammaer #22200 Lánctalp lövés érdekes dolog:
- Tank Destroyereknél mindenképpen hasznos, mert azzal mnegbénítod, és mivel nincs tornya, szépen mellé/mögékocogsz és szétlövöd. Hála az égnek, a TDk iszonyatosan lassan javitják a lánctalpukat, igy akár elég ha ezekután csak minden 3. lövést adod le a lánctalpra hogy ne mozogjon.
- Gyors mediumoknál is előnyös lehet a lánctalp levétel, de ez lutri - ugyanis sokszor a lánctalp ugyan leesik, de 0% a sebzés, igy meg nem tudod megölni.
Mondjuk most ferdiben Himmelen az előbb kivégeztem 1vs1 egy T43-at úgy, hogy csak a lánctalpát lőttem, és megmozdulni nem tudott viszont mind az 5 lövés amellett hogy a helyén tartotta sebzett rajta 20%okat. Amig meg nem halt :) És utána egy Vk3002DBvel is eljátszottam ugyanezt.
- akkor is érdemes a lánctalpat lőni, ha a célpont mondjuk csikicsukizik veled egy ház mögül, és éppen jönne ki/menne visza. Ha lekapod a lánctalpátt és ügyes vagy, a tornya már a ház mögött van (egy nem tud rádlőni), te pedig folyamatosan a tudod lőni a láncát és - remélhetőleg - közben sebzed is.
A fenti módszer alkalmazható vonatos pályákon is (pl Himmelsdorf), amikor a célpont a vagonok mögött bújkál. A vagonok alatt ugyanis általában át lehet lőni, és a delikvens csak néz ki a fejéből (sokan még mindig nem jöttek rá, hogy a vagonok maguk is szétlőhetők, ezért csak tehetetlenül bámulnak amig sztéforgácsolod őket a vagon alatt átlőve :) )
-
Nemtudom..nekem lövegtorony szokott bejönni..az egy dolog hogy nem mozog, de mivan ha visszalő? :D -
pett3rson #22198 Na meg azok, hogy hova érdemes célozni?
Szemből is, de oldalról főleg a lánctalp magasságában szoktam lőni, már ha ződet mutat ugye, legalább mozgásában korlátozódik :) -
pett3rson #22197 Ti egyébként fejből nyomjátok már az egyes tankok páncélozottsági adatait, tehát mikor érdemes szemből ráküldeni egy AP-t vagy már inkább egyből HE-t, meg ilyesmi?
Személy szerint próbálom betartani amit olvastam FAQ-ban meg máshol, nagyjából működnek is, de van amikor meglepődök egyes ágyúk erején, na meg ahogy engem szarrá lőnek egy lövéssel, a kicsik is néha. Most PIV-el már vannak ricochet-es effektek, azok tetszenek :)
De legjobb a 75-ös ágyú hangja nála, az iszonyat milyet dörren :) -
Tudom hogy nem nagy szám, meg biztos előfordult itt már mindenkivel, de ilyen kis playtimeal büszke vagyok erre :D
-
Óh... XD he-vel igaz? :P