banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Lánctalp lövés érdekes dolog:

- Tank Destroyereknél mindenképpen hasznos, mert azzal mnegbénítod, és mivel nincs tornya, szépen mellé/mögékocogsz és szétlövöd. Hála az égnek, a TDk iszonyatosan lassan javitják a lánctalpukat, igy akár elég ha ezekután csak minden 3. lövést adod le a lánctalpra hogy ne mozogjon.

- Gyors mediumoknál is előnyös lehet a lánctalp levétel, de ez lutri - ugyanis sokszor a lánctalp ugyan leesik, de 0% a sebzés, igy meg nem tudod megölni.
    Mondjuk most ferdiben Himmelen az előbb kivégeztem 1vs1 egy T43-at úgy, hogy csak a lánctalpát lőttem, és megmozdulni nem tudott viszont mind az 5 lövés amellett hogy a helyén tartotta sebzett rajta 20%okat. Amig meg nem halt :) És utána egy Vk3002DBvel is eljátszottam ugyanezt.

- akkor is érdemes a lánctalpat lőni, ha a célpont mondjuk csikicsukizik veled egy ház mögül, és éppen jönne ki/menne visza. Ha lekapod a lánctalpátt és ügyes vagy, a tornya már a ház mögött van (egy nem tud rádlőni), te pedig folyamatosan a tudod lőni a láncát és - remélhetőleg - közben sebzed is.

A fenti módszer alkalmazható vonatos pályákon is (pl Himmelsdorf), amikor a célpont a vagonok mögött bújkál. A vagonok alatt ugyanis általában át lehet lőni, és a delikvens csak néz ki a fejéből (sokan még mindig nem jöttek rá, hogy a vagonok maguk is szétlőhetők, ezért csak tehetetlenül bámulnak amig sztéforgácsolod őket a vagon alatt átlőve :) )