418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    jaj de türelmetlen vagy

így tippre ahogy a többi angol nyelvű játéknál: páran magyarították, valahova feltöltötték, ő meg letöltötte, jó mi? :-)
  • Plata
    Hogyan lehet magyar nyelvű a játék?
  • Renegade
    jaj, most nézem, hogy csak beszenvedtem magamat a top1000-be, azt hiszem ideje orvoshoz fordulnom
  • Renegade
    jaja, olyan mintha levették volna a pajzsot és elosztották volna a testen
  • Plata
    Hogy hogy neked magyar nyelvű?
  • lammaer
    Nos, félreérted az üzenetet, az üzenet azt mondja, mivel nem az EU-t választottad, ezért az EU szerveren (ez a non-selected, azaz a nem válaszottt) zárolva vagy.
    Irj a supportnak.
  • Renegade
    nagy duzzogva elfogadnám :-)
  • zola575
    Hello srácok! Van egy kis problémám lehet másnak is volt nem lapoztam sokat vissza, ezért leírom: Miután megjelent ez az USA/európai szerverválasztás, kiválasztottam hogy európai szervereken szeretnék játszani, igenám, de a játék nem enged be:( Kiírja, hogy az accountomat zárolták, mivel nem választottam ki, hogy melyik szervereken szeretnék játszani...(Your account has been suspended. Reason: This account has been locked on the non-selected server due to your selection during the split into USA/Europe servers.) Letötltöttem a honlapról az EU-s telepitő-t és felraktam a gammát újra, de semmi változás... Aki tud segítsen pls..
  • peter9228
    Ha mindenki halott, ki vezetné a tankot?:)
  • peter9228
    Tud valaki valami jó skint T-54hez?
  • lammaer
    A 68 tonnás KirályTigrissel sem nagyon lehetett már a legtöbb akkori európai hidakon átkelni.
  • davidbog
    Két prototípus épült. Az oroszok elfogták őket, tesztelték a páncélzatát és a kettőből összeraktak egyet. Kubinkában megtekinthető.
    "de oroszba tuti elsüllyedt volna". Máshol is elsüllyedt volna.
    Oroszország egyes területein az esős évszakokban elsüllyedt volna, de azért az egész ország nem egy nagy mocsár. :)

Érdekes az SU-152-es képed. Ezek szerint ha megsérül a teljes legénység, akkor vége a tanknak. Nekem még soha nem volt ilyen.
  • zoltang
    Nem a hídon való átkelésre tervezték, hanem a "víz alattira"... :)
    2db példány teljesen kész lett (Kummersdorf tesztpálya).
  • lammaer
    Aha, 2 darab prototipus.
  • davidbog
    Valóban ostobaságot írtam, a WoT tankopédiáján benéztem a test és a torony páncélzatát, felcseréltem. Akkot a jelenlegi WoT-os Maus szinte minden oldalról erősebb 5-10 mm-el, egyedül a torony eleje gyengébb.
  • Achmed927
    Mi lett a meccs végeredménye ?
  • pett3rson
    188 tonna a harci körülmények között? az hídon sosem megy át szerintem, már az akkori hidakat nézve, de oroszba tuti elsüllyedt volna. Ez a tank meg lett építve egyáltalán?
  • Eagle16
    Szerintem ezek a jó értékek, a hátulja soha nem volt 100mm, ahogy a torony hátulja sem 260mm...
  • exoterm
    =kilőhetetlen maust akar
  • Renegade
    Gun 7,5 cm KwK 41 L/58 konisch:

hehe, ez mondjuk tényleg vicces, kiegészítőkkel, optimális esetben a két ágyú 25 lövést adna le percenként :-)

167/65 nem olyan vészes (bár tuti megvariálják elvégre a két ágyú között van 3 év)
  • zoltang

Panzer Tracts 6-3 - Schwere-Panzerkampfwagen Maus and E 100
  • Eagle16
    Ilyen kis kaliberű löveg még általában HE-vel se sebez nagyobb tankokat, van E8-as Sörmenem onnan tudom...Tier 9-10-es tankokról lepattan a 76mm-es HE. (sőt, 88mm-es L/71-es löveg HE-je is sokszor lepattan egy Mausról)
  • davidbog
    A kónikussal az lenne a baj, hogy valószínűleg az is annyit sebezne majd mint a VK3601H kónikus lövege: 65. De legalább lenne átütő képessége. Ha mégse ilyen löveg lesz, akkor marad a HE lőszer és a remény hogy modul/legénység sérülést szenved a célpontunk, netán kigyullad.
  • Renegade
    igazad van, átfutottam az achtungpanzert, hitelesebbnek tűnik :-)

akkor végül is, csak a pajzs hiányzik :-)

75-ös ágyú: remélem kónikus lesz, mert az általad szvsz jól betippelt értékekkel, az egér mezőnyében, csak ijesztegetésre lesz jó :-)
  • davidbog
    Csak annyit néztél el, hogy az angol wikit nézted. Megnéztem az angol wikit: nem jók az értékek. A legszebb az egészben, hogy amit alul megadnak forrásnak (achtungpanzer.com) abban a jó értékek szerepelnek. Lehet hogy kicsit kevesellte a valós értékeket és erősített rajta az író. :)

A legtöbb wikipédiával az a baj a páncélzatok szempontjából, hogy sokszor nem részletez. De ha részletez is a dőlést nagyon ritkán adja meg. A legjobb ilyen szempontból az orosz wikipédia. A legjobb az ha rajzokat nézel a páncélelrendezésről és páncélvastagságról. Persze ezek is lehetnek hibásak.
  • gertitorpe
    Na ilyen még nem volt. TD-ző Humi lőtt pofán és egy lövésből kilőtte az összes személyzetet. Nézzétek csak meg, van még 320 hp-m, de a listában már mint halott szereplek, az emberek meg mind kiütve :D

• Renegade
    elnéztem volna valamit?

játékban:

torony: 220(pajzs:nincs)/210/210
    test: 200/185/160

"valóság":
    torony: előlről 3 érték szerepel: front:240, nagypajzs:250, kis pajzs: 450 oldalról-hátulról:/220
    test: 220/190/190

ha a wiki nem hazudik, akkor ezek a számok köszönő viszonyban sincsenek egymással
  • davidbog
    Még +10% páncélt akarsz? Már így is baromi erős. Egyedül a torony hátuljának a páncélzata gyengébb mint a valóságban. Ott 50 mm-el vastagabnak kéne lennie. De ezért cserébe a test hátulja 60 mm-el, az oldalai 5 mm-el vastagabbak. Ha kijívítják a bugos részeit jóval nehézebb lesz sebezni.

A 7,5 cm KwK44 L/36,5 típúsú ágyúról nem találtam semmit. Ha nem kónikus ágyú illetve ha az alap lőszere nem APCR vagy APDS lőszer akkor semmire nem lesz jó. Kicsit erősebb lehet mint a Panzer IV-es 7,5 cm KwK40 L/43 ágyúja: 120 mm átütés 120 sebzés.
  • Renegade
    gondolom mindkét top tank sok modul sérülést szenved elvégre sok lövést kapnak be.

a fene se tudja, mi lenne a jó koncepció a sok bug javítása után.

oldalról biztosan sebzi az összes t9 med, de ez nem baj, és hát persze, ha lövök, akkor kicsit sréhen lefelé nézek, hogy az torony-test találkozás is védve legyen.

Még a gagyi ágyú sem nagy baj, pláne ha ez is 5/percet fog tudni, mint az IS. Van egy olyan érzésem, hogy nagyon fel lesz buffolva, már csak azért is, mert már mindenki tudja, hogy gyenge, tehát inkább a másik két ágat grindelik ki a népek, aztán majd ha bele szaladnak pár márkahű felbuffolt egérbe, akkor majd nekik is kell, konklúzió: több játékóra, több pénz a fejlesztőknek.

Egy ilyen koncepció szvsz még bele is férne, és lenne belőle egy elég erős support tank:

+10% armour (az már közelítené a papírformát)
    -10% HP
    -10% speed
    L75/36,5: pontatlan, gyorsan lövő, átlag pen, dam: önvédelmi fegyver
  • stork13
    Keress rá: Large Address Aware, töltsd le, telepítsd és használd. Nekem azóta megszűnt a hiba.
  • pett3rson
    Nektek szokott olyat írni a progi, hogy nincs elég memória és leveszi mediumra a grafikát?
  • Renegade
    ok :-)

majd nézem mikor vagy online, aztán rádírok, meg ott a teló is :-)
  • noname23
    T44el frontból IS7-et nem egyszer tudtam már sebezni (hátból meg ölni)
    még egy mausot csak HE-vel szvsz kinek is nagyobb az esélye mikor 15emberből átlag 7-8 csak HE-vel képes küzdeni 1-2%ért még oldalról hátúlról is azzal a kazánházzal
  • crossy104
    Én már sokat.Kaptam karszalagot is Maus-ok kilövéséért.Bár engem is szétkapott jópár.Csak marhára kell figyelni hová lősz.Szerintem egy szinten van az IS7-el.
  • Barrett 50 Cal
    Én a 1v1be a Maus-ra szavaznék.Nekem legalábbis 1v1be nem okozott gondot az is7,csak tudni kell hova célozz.Ha szemből van,akk torony alá szoktam belőni,azon a kis résen,mikor ezt kipróbáltam 2 is7-nél 10ből 9szer talált és sebződött.Ha a frontját picit oldalasan fordítja akk meg a frontot kell lőni,ha rád nézve merőleges,mert akk nem jön ki a döntöttsége és simán át lehet vinni.Ja és még a torony oldalát is át lehet ütni simán,sőt volt amikor is7em tornyát szemből simán átvitték. Összességében sztem a Maus-al a nagyobb HP miatt meglehet oldani,legalábbis nekem eddig és sztem másnak sem okozhat gondot.Amúgy is + merő páncél az a gép,még ha vannak is gyenge pontjai.
  • crossy104
    Kipróbálhatjuk ha gondolod.
  • Mordak
    Maus:

A gyenge pontjai
    1. Lövegpajzs, és az, hogy sokszor lövik ki csak azt jelenti, hogy lassan mindenki tudja. Amit tehetsz, hogy miután lőttél fordítod a tornyot.
    2. A front páncél összetétele. (alsó és felső rész találkozásánál.) Még egy 88-as ágyú is sebzi (húha remélem itt nem bannolnak a 88 miatt XD )

IS7 vs Maus
    Nem tudnám megmondani ki kerül ki győztesen, hiszen nincs két egyforma játékos. A lövés számot tekintve az IS7 jobb. Erősebb ágyú, gyorsabb töltés. Ha a maus-n használsz töltés gyorsítót, akkor picit jobb lövésarány elérhető.
    az IS-7-et ha oldalról nem tudod meglőni, lődd szemből. DE ne auto célzással! Elől van két oldalt van egy-egy kis nyílás (ha kell majd rakok fel képet róla) picit nehéz belőni, de nem lehetettlen! És piszok nagyot sebez ha betalálsz.
    Harcban kis esélyel fordul elő 1vs1. 1x volt, akkor győztem a maus-al de tényleg béna volt a srác az IS7-el. Az oldalát mutatta végig, én modul sebzéssel és minimális HP vesztéssel éltem túl.
  • malystryx
    Ez igen szép kör volt, gratu.
  • Renegade
    miért jó a platon?

mert, ha az artyk szart sem csinálnak, és a kistársak halomra lövetik megakukat, és 0, azaz nulla killt szednek össze, akkor is van esély nyerni :-)

• Renegade
    na látod, ugyanaz a bajunk, nem tudjuk kiszedni az "arch enemyt" muszáj gyakorolni :-)