banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mordak
    Maus:

A gyenge pontjai
    1. Lövegpajzs, és az, hogy sokszor lövik ki csak azt jelenti, hogy lassan mindenki tudja. Amit tehetsz, hogy miután lőttél fordítod a tornyot.
    2. A front páncél összetétele. (alsó és felső rész találkozásánál.) Még egy 88-as ágyú is sebzi (húha remélem itt nem bannolnak a 88 miatt XD )

IS7 vs Maus
    Nem tudnám megmondani ki kerül ki győztesen, hiszen nincs két egyforma játékos. A lövés számot tekintve az IS7 jobb. Erősebb ágyú, gyorsabb töltés. Ha a maus-n használsz töltés gyorsítót, akkor picit jobb lövésarány elérhető.
    az IS-7-et ha oldalról nem tudod meglőni, lődd szemből. DE ne auto célzással! Elől van két oldalt van egy-egy kis nyílás (ha kell majd rakok fel képet róla) picit nehéz belőni, de nem lehetettlen! És piszok nagyot sebez ha betalálsz.
    Harcban kis esélyel fordul elő 1vs1. 1x volt, akkor győztem a maus-al de tényleg béna volt a srác az IS7-el. Az oldalát mutatta végig, én modul sebzéssel és minimális HP vesztéssel éltem túl.