418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ja, látom már! :D Vicces. Már vagy 4 éve ez a logóm. Szóval bekaphatja :P -
lammaer #22513 Mer náci a logód, és már fel is jelentettek. Errő dumcsizunk már vagy 20hsz óta :) -
Én itt vagyok. Miért töröltek volna? :) -
lammaer #22511 Há' eddig nem is tudtam hogy van ilyen jelentgetős topik :) Oda még soha nem irtam... -
Hmm és hova lett ICram ennyi törölték minden hsz-ével vagy mi? Amúgy én egy angol barett sapkás macseknak néztem semmilyen náci jelképet nem láttam rajt se hornyoltkereszt azt hittem tiszteleg. De hát mindenki magából indul ki most es tanultam valamit
-
Renegade #22509 látom pezsegsz mindkét modorosban :-) -
Renegade #22508 
nem is értettem, állítólag 25-30, és hogy a picsába jöhet ilyen átlátszó dumával -
balika95 #22507 majd jó sokszor bedobjuk, egyszer csak áttöri azt a fránya jeget -
spiczi91 #22506 A befagyott Dunába. :D -
lammaer #22505 Hehe, megtaláltuk hol van Cifu... :) -
Szakesz #22504 Eddig fel se tűnt, de most észrevettem, nem is zavar..., ettől függetlenül égjen a pokol tüzén, feszítsük keresztre, tekerjük bele a mocskos náci zászlójába, kötözzük meg rendesen, öntsünk rá benzint, gyújtsuk fel és dobjuk a Dunába! 

-
lammaer #22503 Ilyen egy buzigyereket... "engem nem zavar, csak úgy észrevettem."
Beletűrnék egy billentyűzetet a szájába, hogy tátogással is tudjon jelentgetni... -
Renegade #22502 hehe, ez a két szót "besúgtak, spicliskedtek" én is beleírtam a kommentemben, de aztán kozmetikáztam :-) -
Az ilyennek azért lecsavarnék 1-2 taslit csak a miheztartás végett :D -
Ja még valami. Az ilyen kis patkányok voltak régen akik feljelentgették a szomszédjaikat meg besúgtak, spicliskedtek. Meg mondjuk most is eltudom képzelni a faszkalapról, hogy nézegeti a szomszédokat és máris szalad az önkormihoz ha valami rendelleneset tapasztal! -
Renegade #22499 átfutottam pár oldalt, a srác az utóbbi időben elég aktívan igyekszik segíteni a modik munkáját, úgyfest így a végére finoman fogalmazva s túlbuzgó -
Ja bocsánat azthittem valahol a játék topicjában! -
ÖÖÖ enyém captured izé
-
lammaer #22496 Sztem nem fog kaszát kapni, ruszkiban tejel rendesen. El tudom képzelni, hogy nincs elég emberük hogy beinditsák az EU-t, esetleg a payment system nincs még lezsírozva...
Akkor még sokáig játszunk ingyen, hurrá :) -
Renegade #22495 hitler kitty
persze a legjobbak a reakciók,
csak jelentkezik, ez egy helló kitty, stb :-) -
Akkor mindenki náci aki német tankal megy? A hülye parasztja! -
TDantes #22493 Elhalasztották...aztán majd elhalasztják a kiadást áprilisra, majd májusra, majd kap egy kaszát a játék... -
lammaer #22492 Linket, linket :) -
jól gondolod
Rugóacél tengely melynek egyik fele a karosszériához van rögzítve itt állítható a másik fele meg a lengőkarra Pl Barkasz, személy autók hátsó futóműve, katonai járgányok stb
Berlingo,Partner ,Picasso
-
Renegade #22490 csak érdekességként:
egy élmunkás panaszkodik rád moderátor topikban, hogy náci vagy :-) -
Renegade #22489 jaj de nem tudok ma helyesen írni :-( -
itt a kép
valamiért nem engedi beszúrni -
Okosaknak kérdés:
A torsion bar felfüggesztés lényegével nem vagyok teljesen tisztában. Hasonlóan működik mint az autóknál a mcpherson féle felfüggesztésben a stabilizátor rúd? Ami ugye összeköti a két független rugóstagot, hogy ne tudjon túlságosan oldalra dőlni az autó, tehát összeköti, de mégis engedi, hogy valamennyire külön mozogjanak, a csavarási alakváltozásából (rugalmasságából) adódóan. Tank esetében, ez a csavarodás adja a rugózást? Szóval a görgők tengelye egy x cm-es erőkarral nyomatékot fejt ki a torsion bar (torziós rúd?)-ra, ami így engedi a görgők rugalmas föl-le mozgását? Én így tudom elképzelni, de lehet, hogy tök hülyeséget mondok, úgyhogy ha valaki tudja, az javítson már ki :)
Itt egy kép a panther felfüggesztéséről:
-
DarkBlade #22486 Most gondolj bele, hogy ruszkiknál ez már fizetős. -
Renegade #22485 ebben csak az ilyesztő, hogy egyáltalán elgondolkodtak azon, hogy félkészen kiadják -
A patchet eltolták a jövőhétre, és a kiadást is márciusra, most már biztosan nem adják ki február végén.
:) -
egonn #22483 vettem 1 H735-öt,hát félelmetes a sebessége:)Szegénynél még a ferdi is gyorsabb!Viszont sok a lepattanó!Két ien, mögöttül egy TD ,és lehet aratni! -
yossarianHUN #22482 Hé gyerekek én el is felejtettem micsoda egy pénzeszsák ez a KV. Még prémium nélkül is szinte lehetetlen vele minuszos kört kihozni pedig elég borsos a lőszer a nagyobb ágyúiba. -
egonn #22481 Soft wipe a hard wipe előtt van ( de majd páran elmagyarázzák):))))) És mivel a soft megvolt mostmár a hard jön febr végén kb! -
Inkább BHN nem?
Amúgy persze erősebb, mert keményebb, de akkor ridegebb is. A Tigris I frontpáncélzata pl. eléggé repedezett az ismétlődő találatok után, a Királytigrisnél ezért használtak már szívósabb ötvözetet, ami nem volt ennyire kemény.
A választ amúgy nem tudom
-
Renegade #22479 szerintem:
jelenleg nincs olyan, hogy transmission critical, csak engine
ez egy "véletlenül" bennehagyott feature, amely azt teszi lehetővé, hogy az összes "elsőkerekes" német tank 2*10-20% eséllyel égjen le vagy lassúljon be
én értem, hogy van olyan nézőpont, amely szerint ez egy logikus érv (lásd amit írtál), de kevés jármű ég le attól, ha meghibásodik a váltója, cserébe, egy értelmetlenül (rosszindulatúan) definiált játéktechnikai szabály -
Amennyiben valaki még most gyorsan létrehoz egy profilt, az kap bónusz tankot, vagy csak a closed beta alatt létrehozott profil a nyerö?
U.I.
mikor lesz hardvájp, és elötte mikor lesz szoftvájp, vagy az utána lesz, és akkor mindent elvesznek, vagy csak a német tankokat? ... bocs
-
Armisael #22477 Sziasztok azt szeretném megkérdezni, hogy amikor a németek a páncéltörő ágyúik páncéltörő képességét adták meg a tesztjeiket ha jól láttam mindig ~250BNH páncélokon végezték el. Tehát:
- Az oroszok milyen páncélokon teszteltek
- Minél nagyobb a BNH érték annál erősebb/ellenállóbb a páncél.
PL 264BNH < 280BNH -
Ez igaz:) De engem spec nem érdekel,ami kell azt majd úgyis megszerzem. Bár kezdő összegnek jó lett volna, na mind1:) -
Pl vegyünk egy T-34 -et ami hátsólánckerék hajtású ezért hátul van a váltó és a motor is előre csak rudazat bovdenek mennek
T-34 makett
A Panther-nél meg elöl van a váltó hátul a motor
A motor és a váltó bizonyos szinten egységet képez bármelyik sérül nem megy a tank .
Frontális találatnál
T-34-nél kilövöd a sofőrt vagy mellette a rádióst
Panther-nél kilövöd a sofőrt vagy mellette a rádióst vagy a váltóművet