banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AirborneRanger
    Okosaknak kérdés:
    A torsion bar felfüggesztés lényegével nem vagyok teljesen tisztában. Hasonlóan működik mint az autóknál a mcpherson féle felfüggesztésben a stabilizátor rúd? Ami ugye összeköti a két független rugóstagot, hogy ne tudjon túlságosan oldalra dőlni az autó, tehát összeköti, de mégis engedi, hogy valamennyire külön mozogjanak, a csavarási alakváltozásából (rugalmasságából) adódóan. Tank esetében, ez a csavarodás adja a rugózást? Szóval a görgők tengelye egy x cm-es erőkarral nyomatékot fejt ki a torsion bar (torziós rúd?)-ra, ami így engedi a görgők rugalmas föl-le mozgását? Én így tudom elképzelni, de lehet, hogy tök hülyeséget mondok, úgyhogy ha valaki tudja, az javítson már ki :)
    Itt egy kép a panther felfüggesztéséről: