418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Mellesleg utálom a sivatagos pályákat,
  • Plata
    Jaa,azt hittem offok,voltam olyan csatába hogy 5 arty nekik nekünk 2.
  • Plata
    Ja meg az előbb kiírta hogy a grafikát levette mediumra mert elfogyott a memória.Auto detectel majdnem minden fullon volt.Dual 3.2 procim van 2 giga ram 512 mb vidkari,valami 9800 vagy 9600 gt.Pontosan sose tudom.
  • Neutralpoint
    Számoldd meg a TD-ket odaát. Az elmúlt héte csak ilyennel találkoztam, nálunk van 1-2-3, náluk 5-6
  • Plata
    Én még csak olyat láttam amin 3 csapattárs volt off meg 2 ellenség.
  • Plata
    Az előbb M7-el szembe találtam magam egy IS7 Maus párossal.3 heavy ment egyenes a mi bázisunkra 1 Is7 egy Maus meg a fene tudja mi,kinyírtak simán.De vesztettek mert a többiek elfoglalták az ő bázisukat.
  • Plata
    Most vettem rá új ágyút 40k kredit volt.T14-el szedtem xp-t.
  • Neutralpoint
    Engem mostanság a hasonló képek lomboznak le.

• exoterm
    Ez a legjobb tanktika a világon! asd
  • exoterm
    Ámen.
  • Wlanseraf
    Lehet hogy a ruszkiknál ez bejön ez a game ebben az állapotban, néztem 50-80k player online.
    De itt valahogy nem termelődik a nép:) én pár héttel ezelőtt még azt gondoltam simán betolok egy éves előfizetést.. hát egy lófaszt! idiótábbnál, idiótább javítások tömkelege... csak ami híg fos azt nem javítják!! Bent állok a Ferdivel áll mellettem egy T-54, nézegetem és azon gondolkozom ebben fekszenek az emberek?? vagy mi a faszom...

210 az IS7 tornya 5-ből 5x mért nem lövi át a 246-os pennel rendelkező agyú??? T30 rám lő, 1200 HP-ból marad 346:D ez aztán a következetes szarkupac...

Ha ez livera megy, maradok max T VI, premium nélkül hetente pár óra játék..... bekaphatják a faszomat remélem mennek a kukába
  • nickwaren
    M7-en milyen ágyú van fent neked? Én is használom, az alap 10,5-ös ágyú egy borzalom volt, de a második 10,5-ös nagyon jól használható. A legtöbb pályát gyakorlatilag egyik saroktól a másikig átlövöd vele. Ezzel az ágyúval az első csatában 6 killt szereztem. Egyszer viszont TD üzemmódban is kellett használni 1 Hetzi majd 1 Stug ellen, nem élték túl.:)
  • zalkad
    Látod, elöbb kellett volna velünk összeakadnod :)
    Az mondjuk nem volt semmi, ahogy a maust "betoltam" a bázisunkra, ti meg rongyá löttétek
  • a.carkey
    Ha visszasorolják a köv. patchben Tier IIIba, akkor a jelenleg IVes captured német bis qurva jó lesz.
  • spiczi91
    Az M7 egy hulladék, az arany tankok közül az amcsik egész használhatóak. A T14et érzem a legjobbnak a 3 hevi közül.
  • Plata
    Wow,Hill nevezetű pálya volt épp,T1 hegyről lőtt,és kilőttem.Aranyért vehető heavy tankok közül melyik a legjobb?Bár gondolom egyik sem olyan jó mint egy alap heavy.De a T1 még 2 szint és vagy 1 milla pénz.Fura hogy M7-el annyi pénzt keresek mint M37-el.Nem kellene többnek lennie?
  • spiczi91
    Arra gondolt, hogy perpill nem akar fizeti prémiumot. Prémium nélkül Tier7-8 után elég nehézkes lesz a fenntartás.
  • Plata
    Akkor ne ijesztgessétek a népet.
  • spiczi91
    Free lesz, csak lehet venni premiumot és cuccokat pénzért. :D
  • Plata
    Azt hittem free game lesz,csak lehet venni premium cuccokat pénzért.
    Pedig már a WoWot is otthagytam miatta.
  • TDantes
    Ja, tudom az orosz szerver is élesben megy, de azok oroszok, jó az nekik.

De nekünk is így akarják lenyomni? Élesben indul és lehet fizetni egy fél(ig sem) kész játékért?

Tegnap is beszéltünk ,hogy megéri-e fizetni , hát az ilyen húzások a nem felé billentenek. De majd meglátjuk
  • Plata
    Nagyon meg szerettem a T14 tankot,hoz annyi pénzt mint M7 még többet is néha,és jól szórakozom.
  • spiczi91
    A Free XP nem az, amit a tanknál látsz, azt a credit alatt látod.
  • Plata
    jaaaaaa
    nem tok angolul
  • Plata
    255 arany 2223 xp-m volt,talán?Végén 127 arany és 23 xp maradt.
  • gvarga12
    ja ezt a forditasban is nehez volt lehozni
    ha eloszor csinalod konnyu felreerteni ...
  • spiczi91
    AranyÉRT és nem aranyRA.

Free XP-t lehet konvertálni aranyÉRT és ezt bármelyik tank fejlesztésénél fel tudod használni. Perpill aranyhoz jutni csak hajnal 1kor lehet, de akkor automatice, később meg majd fizetni kell érte.
  • hippy
    1 aranyba kerül,hogy a T-14 25 xp-jét átrakd free xp-nek.
  • PLaci #22606
    Sima (tankhoz kötött) XP-t tudsz Free (bármely tankra elkölthető) XP-re váltani...
  • Plata
    Akkor ez mi?
  • Plata

• spiczi91
    Na olyat nem tudsz. :) Aranyért tudsz free XP-t csinálni.
  • Plata
    A free xp-t sose váltom át,mivel az kell.De a t14-es amit szerez xp-t az átváltom.
  • Plata
    És nem a free xp-t
  • Plata
    2200 xp-t váltottam aranyra
  • gvarga12
    nem mindegy hogy idd ki vagy vidd ki :)
  • Wlanseraf
    Az aranyat váltod Free XP-re!!!!
  • Plata
    Íme,255 aranyom volt előtte,utána 127.
  • Plata
    Na meg az előbb indulásnál egyből elakadt a tankom egy falban,nem tudom a pálya nevét fejből,romváros az oldalán vasúttal és pályaudvarral,elindultunk majdnem belém jött egy Hetzer hogy elkerüljem ütközést oldalra mentem hozzáértem a falhoz és soha többé nem tudtam elmozdulni,kilőttem így egy KV-t meg 2 közepest,de egy heavy szétlőtte a hátsóm ami kilógott fal mögül és nem láttam rá arra a részre.
  • Eagle16
    Azt is javítják hamarosan, nem teljes a lista...azt írták hogy nemsokára raknak be infókat az új láthatósági rendszer működésével kapcsolatban.