A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Wlanseraf #22624 Lehet hogy a ruszkiknál ez bejön ez a game ebben az állapotban, néztem 50-80k player online.
De itt valahogy nem termelődik a nép:) én pár héttel ezelőtt még azt gondoltam simán betolok egy éves előfizetést.. hát egy lófaszt! idiótábbnál, idiótább javítások tömkelege... csak ami híg fos azt nem javítják!! Bent állok a Ferdivel áll mellettem egy T-54, nézegetem és azon gondolkozom ebben fekszenek az emberek?? vagy mi a faszom...
210 az IS7 tornya 5-ből 5x mért nem lövi át a 246-os pennel rendelkező agyú??? T30 rám lő, 1200 HP-ból marad 346:D ez aztán a következetes szarkupac...
Ha ez livera megy, maradok max T VI, premium nélkül hetente pár óra játék..... bekaphatják a faszomat remélem mennek a kukába