418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Wlanseraf
    Igazi SimpleJoe vagyok

A victory/defeat a lényeg:) semmi más:)

• Neutralpoint
    Én elhiszem hogy náluk nagy a hideg, és minden nap karácsony, meg egy ajándék, mert ugye a farkasokkal, medvékkel nehéz megküzdeni de kicsit már elég a karácsonyi hangulatból.
  • ximix #22672
    Egyik kommentelő frappánsan megjegyezte
    idézet
    " © Imation
    Nagyon nagy a csend a frissítésről, nyilván a héten már semmi nem lesz. Ezt a redvás karácsonyfát már látom a húsvéti nyuszi fogja csak ledönteni. :( "
    22078

• garaib
    Beleírtam az első mondatba, hogy „arany ellenében”.
    Mert arany ellenében a kapott XP egy az egyben átkonvertálható free XP-re.
  • ximix #22670
    Semmi különös én az orosz szerveren játszom ott Február 7.-én volt a 0.6.3.7 patch abban volt egy új pálya Westfield. Az ikonokat meg ráérő időmben faragtam.
  • Neutralpoint
    Jönnek a 12éves vérpistik és társaik.
  • Szakesz
    Ez van, s egyre több hasonló kaliberű hozzászólást látok OB óta.
    "Cökken a színvonal."
  • lammaer
    Kár hogy nem érted meg hogy elcseszed az aranyat hülyeségre, amikor hasznosabb dolgokra is költhetnéd... mindegy.
    Ha neked jobban tetszik az, hogy M7-el 14 helyett 21K creditet kapnál ha az aranyat XP konvertálgatás helyett prémiumra használnád, akkor hajrá! :)
  • lammaer
    -nem
  • lammaer
    Egy csata alapján tehát vegyük fel alaptételnek hogy a TDs csapatok nem inkább támadó jellegű játékot szoktak játszani?
  • peter9228
    Viszont így nem kell ráfizetni, és a másodlagos, harmadlagos képességek is megmaradnak.
  • Neutralpoint
    Az SPGk-hez mindig is több XP kellett mint a medekhez, lightokhoz heavy-khez.
  • pett3rson
    Ha újakat veszek is tudok 75%-osat venni vele, csak alapból annyival többe is kerül, ez nem különbség.

Megcsináltam azt, hogy kivettem a legénységet és átképeztem az új TD-re, 75%-osra és lényegében a statisztikájuk megy tovább, az meg ha jó a csapat, akkor szépen néznek ki a kis kitüntetések, de mást nem vettem észre, például, hogy gyorsabban jönne az XP, mert magas rangú katonáim vannak vagy ilyesmi. A játék RPG elemein lehetne javítani ezzel. Mindegy, így is nagyon jókat játszom :)
  • peter9228
    Azért olyan, mert az egy skin, és az orosz kliensből van. Oroszoknál már egyel magasabb verzió van.
  • Plata
    Nekem se olyan a játék,sőt még azt a pályát sem láttam.
  • Plata
    Igen de spg xp szükséglete kb háromszoros mint a tankoknak.Tier 4 tank:M3Lee 3386xp Tier 4 SPG:M7 13000 xp.Tizenvalahány ezer,ki kísérleteztem már pontosan nem tudom mennyi volt a vége,de tudom hogy több mint 13000.
  • zalkad
    ha jól tudom 5% freeXP -t kapsz minden megszerzett XP után.
    Tehát mész egy jó kört egy premium tankkal, kapsz 1000 Xp -t, akkor abból lesz 50 freeXP... hááát, inkább kínlódok az adott tankkal amit húzni akarok, mert ott azért rosszabb esetben is 200 Xp meglehet egy kör.
  • tenkenorman
    srácok tényleg bocsi a nagyon noob kérdésért. de ez mi? #22565
    ez már az open beta? hogy lehet játszani mert nekem nem ilyen ( a zászló meg a játékosok listája)
  • Imation
    Már hogy lehetne átugrani? Miből lesz úgy a T-34, KV, M4 Sherman, SU-85, STUG, PZ4? Free exp ből azért elég kínos ezeket összehozni.
  • garaib
    Szerintem a premium tankok ugródeszkák, amikkel az első 4 tier-t lehet átugrani arany ellenében.
    Tier 5-től már eldobhatóak a premium tankok, hiszen a T-34, KV, M4 Sherman, SU-85, STUG, PZ4 tankok sokkal jobbak.
  • peter9228
    Ha átképzed őket, 75%-osak lesznek, míg az újak 50%-osak.
  • Neutralpoint
    Plata még jóhogy több XP kell az upgrade-hez hisz magasabb tier...
  • Plata
    ENSK,ennek a pályának a másik oldalán akadtam be ma,egyből indulás után.
  • Plata
  • Plata
    Huhúú,M7 új ágyúval messzire lő.Padowka (?) nevű pályát egyszerüen keresztül lövi,kezdő helyről lőttem az ellenség bázisát.És a bázis melletti hegyen az artykat.Viszont túléltem,és öltem,és sebeztem,és spotoltam ellenséges tankot,de 5600 credit 296 xp.Ne vicceljünk már,ilyen csatárt T14-el jön 13-14k lóvé meg vagy 600 xp.M37-el többet kerestem,és töredékét kérte annak az xp-nek és pénznek amit az M7 kér fejlesztésért..
  • zalkad
    Pár napja a Cliff pályán két ágyunk volt, meg egy med és egy heavy... a többi bizony TD.
    Másik oldalon 1 db (!) TD összesen, talán egy Ferdi...

Úgy bedaráltuk öket, hogy öröm volt nézni és csak egy tankot veszítettünk.
    Ennyit a "TD-k védekeznek" doktrináról :)
  • Plata
    Egyébként mikor elkezdtem játszani ezzel a játékkal pár napja,az első benyomásom az volt,hogy ez a játék a Blitzkrieg továbbfejlesztett 3d-s koppintása,épületek tankok tök ugyanolyanok.Blitzkrieg és a Blitzkrieg 2 is megvan,bár az első jobb.
  • pett3rson
    Sziasztok.

Legénységet csak akkor érdemes átvinni másik tankra ha már tudnak speckó dolgokat (javítás, tűzoltás stb)?

Azért kérdem, mert pl most van egy SU-85B-m és le akarom cserélni SU-85-re. A legények 82% körüliek, ha most 75-osan átképzem őket az ugyanolyan, mintha vadiújakat vennék a tankkal együtt? Nem jelent semmit, hogy 50 csatát lenyomtak egy egyel korábbi szériában?
  • Plata
    T14 premium tankkal néha 4-5 kill is összejön,és sok kreditet kap,9-15k is összejön.Míg M7 pappal max 14 ha nyerek és kinyirom a fél ellenséges csapatot,és nyerés esetén is max kapok 600-700 xp-t vesztés esetén volt már hogy 59xp jött.Ha lesz aranyam megint akkor premiumra váltok.átkonvertáltam vagy 3k xp-t premium tankból M7-re mert kibaszott szívás az élet vele.legapróbb hülyeség is sokezer xp.A következő 5-ös szintű spg 43k xp asszem vagy 40k.
  • Wlanseraf
    Megyek SU-152-vel előre, megállok egy bokorban:D erre látom hogy előttem 10 méterrel lő a bokor:D nem rám oldalra más célpontra! vártam 3 lövést:D még mindig nem láttam:D na ez már azért vicc kategória....
  • Neutralpoint
    De csak aztán áttértem másra:D Dee az s zavaró hogy 3x annyi TD van az enemynél mint nálunk:D
  • lammaer
    Nem a TDk miatt reklamáltál?
  • Neutralpoint
    Most is PzIV 3 shot 3 bounce, kezd kicsit idegesítő lenni.....
  • spiczi91
    Valentint ne báncsad.
  • Neutralpoint
    KV-val 107-es durrantó nélkül kb esélyem sincs meglőni akármit is, PzIV-ről T1-ről is pattogok, akkor mit tegyek a Ferdi, IS, KT és hasonlóak ellen?
  • lammaer
    Ez utóbbi Platának :)
  • lammaer
    Ja, és még valami: ha még nem tetted volna, olvasd el a FAQ-t meg az alapozót a játékhoz.
  • lammaer
    Őszintén szólva, engem pont az szokott zavarni ha a mi oldalunkon sok TD van, mivel azzal a csapattal egyszerűen nem lehet támadni, én meg jobban kedvelem a támadást mint a kempelős védekezést.
  • lammaer
    Plata az aranyért vehető prémium tankokat túlságosan erőltetni sztem nem célszerű.

A jelenleg prémium tankok egyetlen használható jellemzője, hogy elvben egész jó pénzt össze lehet szedni velük, de ezt megcsinálod szinte bármilyen más, Tier5 körüli medium tankkal esetleg néhány népszerűbb TDvel is (pl Stug III), ahol viszont az XPt nem kell átkonvertálnod arany beáldozásával ahhoz hogy ne a semmibe menjen.

Aranyat elsősorban NE Xp konvertálásra használja hanem arra hogy prémium accountot veszel belőle - akkor eleve 50%-al több pénzt és XPt kapsz.

A prémium tankok jelenleg harcértékben a béka segge alatt vannak (Churchill-t és Valentinet próbáltam, a többi ellen harcoltam), egy-két csatától eltekintve (ha éppen jó helyre teszik) kb használhatatlanok. Poénkodásra jó, de mivel nem tudsz velük fejlődni, közép és hosszútávon felesleges a használatuk, csak az időt pazarlod velük.

Harcolj olyan tankokkal, mikben az XPt konvertálás nélkül fel tudod használni.
  • spiczi91
    Na látod az tényleg bug. :D Ilyenkor elég csak simán újralőni a játékot és nem utána jau.