A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #22636 Plata az aranyért vehető prémium tankokat túlságosan erőltetni sztem nem célszerű.
A jelenleg prémium tankok egyetlen használható jellemzője, hogy elvben egész jó pénzt össze lehet szedni velük, de ezt megcsinálod szinte bármilyen más, Tier5 körüli medium tankkal esetleg néhány népszerűbb TDvel is (pl Stug III), ahol viszont az XPt nem kell átkonvertálnod arany beáldozásával ahhoz hogy ne a semmibe menjen.
Aranyat elsősorban NE Xp konvertálásra használja hanem arra hogy prémium accountot veszel belőle - akkor eleve 50%-al több pénzt és XPt kapsz.
A prémium tankok jelenleg harcértékben a béka segge alatt vannak (Churchill-t és Valentinet próbáltam, a többi ellen harcoltam), egy-két csatától eltekintve (ha éppen jó helyre teszik) kb használhatatlanok. Poénkodásra jó, de mivel nem tudsz velük fejlődni, közép és hosszútávon felesleges a használatuk, csak az időt pazarlod velük.
Harcolj olyan tankokkal, mikben az XPt konvertálás nélkül fel tudod használni.