418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #23114
    damage /battle ?
  • Renegade
    :-)

viták általában az adott tieren belüli kollegák között mennek, teszem azt ha kijön, hogy egy adott t9 med 100-ból 100 csatát nyer bármi más ellen, akkor megy a rinya erőst :-)

illetve én mindig sírok az egér miatt (tieren belül), mert face to face nem igazán tudja sebezni az IS7-et, gagyi az ágyúja meg lyukas a páncélja
  • noname23
    de a total xp-ből se fog az lejönni max az hogy fél év óta játszik vagy 1hónapja
  • lammaer
    "Nekem nincsenek eltűnt lövedékek"

Pedig az devek által is elismert bug :)
  • lammaer
    Mert a nyerési esélynek semmi köze az egyéni teljesitményhez.
  • Imation
    Végre valaki szívemből szólt, a játék szerintem is jó. Legalábbis én általában jól szórakozom vele, lenyomtam eddig nagyjából 2000 csatát és én eddig nem láttam a lövésekben semmi varázslatot. Nekem nincsenek eltűnt lövedékek, nincsenek csoda találatok, ha kilőnek és végig gondolom rájövök mindig hogy töketlen voltam, esetleg a túlerő 2mp alatt szitává lőtt, ez ezzel jár. Tegnap én is lőttem ki gyenge géppel sokkal jobbat egy lövésből de akkor be is mondta hogy kigyulladt az ellen. Ami igen sürgősen javítandó szerintem is, az a gyorstüzelő csoda bokrok, néha tényleg zavaróak.
  • noname23
    miért nem azt hasonlítod össze amelyik tankkal játszott és annak a nyerési %-a mennyi volt
  • lammaer
    Azok még azt is letagadják hogy nőtől születtek...
  • stork13
    Kérdezzük meg a deveket. :P
  • lammaer
    Ötleteket tessék adni :)
  • davidbog
    Szerintem nem jó ötlet átlag xp alapján összehasonlítani. Ugyanis nem lehet tudni, hogy mennyi csatát játszott az ötszörös szorzós napokban az adott géppel. Lehet hogy csak 10 csatát és eleve volt már 200 csatája, akkor az a 10 nem dob sokat. De lehet hogy az összes csatája a bónuszidőszak alatt volt.

De végülis nem nagyon van más, ami alapján lehetne hasonlítgatni. :)
  • stork13
    15:2-m van régebbről (1-2 hét)
  • stork13
    <irónia on>
    Már hogyan lenne túltápolva?!
    Nem is volt szemben köztük egy Tier 10-es sem, ezek meg csak meggymagot köpködnek. :D
    Jó, igaz a balansz megvolt, mert nincs még nagyágyúd. Így volt fair a harc. :)

A múltkor 4502-t meg valami kicsit tartottam fel KV-val. A 4502-t leszedtem 36%-ra vele. Akkor most a KV is túltápolt?!

Majd amikor a Maus körül rohangálsz körbe-körbe és nem ér utol a tornyával (beállni mellé uncsi), na az vicces.
    <irónia off>

Medek közül a legjobb (talán még Pershing jöhet szóba), az 1 tierrel kisebb heavy-kig bezárólag megeszik mindent. Tier 9-10-ben pilóta és szerencse függő, azonban nagy a pszichológiai hatása és így nagy előnnyel indulsz a harcban.
    Azonban nem halhatatlan. Csak majdnem...
    Na jó, OP lett. :D
  • atee73
    Hali
    Csak hogy engem is szidjanak paran.....
    En most ezt nem egeszen ertem , az is-7 meg a maus(stb high end) tank tulajoknak az a bajuk hogy nem sebezhetetlenek? Miert lenne az jo ha egy maus vagy is-7 egyedul ki tudna irtani minden kissebb kategoriaju masinat,szerintem azert tortennek ilyenek mert ez egy szimpla game(sehol nem lattam hogy azt irtak volna a fejlesztok hogy hardcore szimulator)noveli a tartossagot es jokat lehet rohogni.Nekem is multkor a fullra tapolt vk36-omat szetkapta 3db verengzo bt7 eloszor duhongtem aztan rajottem megerdemeltek , ugyesek voltak ,eltudom kepzelni milyen vicces lehettem ahogy keringtek korulottem 60-al. Szvsz nem rossz game ez ,vannak hibai de tanulhatnanak tole a nagy nevek, nem egy kiadott full verzios jatekban tobb a bug.
    En szemely szerint az 1.6-os counter strike ota nem szorakoztam ilyen jokat.
  • lammaer
    gyerünk gyerünk :)

Sztetek jó az paraméternek, ha minden embernek az adott tankban elért átlag XPjét veszem mérvadónak? Az sztem elég jól meghatározza az illető adott tankban nyújtott teljesítményét...
  • peter9228
    Lammaer, csináltam neked egy 15:1-es csatát:) Majdnem 15:0:P
  • szabii98
    ISel, oneshot a SU-100? Legnagyobb ágyúval? Sztem eléget vagy mellettem seggbelőték, mert 2 mp ha volt hogy meghalt...Utána T-43 10%ról meg PZIII 1shottal de ez már semmikül :D
  • lammaer
    Szituációfüggő de bele... én is döglök meg néha úgy IS4-ben vagy VK45-ben, hogy köpni nyelni nem tudok amikor tűz alá vesz 5-6 ellenséges heavy azt huss... közben jó ha lövök kettőt.
  • noname23
    de jó neked mert nekem ma az átlag 3-4lövés és kifüstöl a szuper 54em akkor ez hogy van?
  • erdos
    Majd az új ágyút nézd meg, az akkora előrelépés lesz hogy beájulsz...
    üt mint az ipari áram és úgy lő mintha géppuska lenne :-)
  • erdos
    Simán lehet, ez nagyon emberfüggő, lehet ám a t30-cal nagyot alkotni, brutális ágyúja van.
  • Renegade
    na felkerült a t-54re az új torony (ágyú még régi):
    egyedül tarottam fel egy t32-est, egy t29et, egy ISt, meg valami medet, bekaptam 27 találatot és túléltem, hagy a francba fordulhat meg bárki fejébe, hogy ez a tank nincs túltápolva??
  • Sir Charles
    Szép kis vita alakult ki, de arra még nem reagált senki, hogy szerintetek az belefér a normális játékmenetbe, ha a játék legerősebb tankjából(MAUS) három található egy csapatban és ez a csapat három ellenséget lő ki?
    Úgy, hogy a másik oldalon a mindenki által jóval gyengébbnek titulált T-30 a legerősebb tank.
  • noname23
    simán össze vissza számolja a játék a sebzéseket nem kizárt hogy nem történhetett meg

nekem is sokszor volt olyan hogy frontból! telibe lövöm az IS7-et és a 100%-ából 75% lett
    550-es demage meg hogy születhetett azt a géptől kéne kérdezni
  • Achmed927
    Jajj Szakesz ne akadékoskodj már. :D

Igenis vannak ilyenek. Pl. Én a T 54-ből 40 %-ot lelőttem a Pershingemmel, amire azelőtt SOHA nem volt példa és azóta (tegnapelőtt) sem sikerült. Szval vannak ilyen ,,események".
  • ximix #23089

LINK
    "Modul kár:
    A modulok a tartály (ágyú, lőszerek, hajtómű, üzemanyag-, torony, láncok) a több pontot. Javasolja egy gránátot át a páncélt a várható károk értéke szemben a gránátot több pontot a modulok. Nem modulokat venni, vagy csak érintette, a kár értéke a modul és szerkezete osztva (HP kárt a tartályok összesen). Fontos: A kijavított modul nem kap vissza a teljes Hitpointswert de általában csak mintegy 50%-a motorok és a mintegy 75%-a lőszert. Más szóval, egy modul sérült, még a kis kagyló ülés, ismét vezet a bukáshoz.

HP értékeit meghajtók (a motor mérete növekvő sorrendben):
    Német Panzer: 25 -320
    Orosz tankok: 25-370
    Amerikai tankok: 32-338

HP értékeit lőszer (az állat szintjén a tartály több):
    Német Panzer: 60-315
    Orosz tankok 70-260 (Az IS tankok csak 200)
    Amerikai tankok: 78-260"
  • ximix #23088
    Hmm a hsz másik fele meg nem ment el

LINK
    "Modul kár:
    A modulok a tartály (ágyú, lőszerek, hajtómű, üzemanyag-, torony, láncok) a több pontot. Javasolja egy gránátot át a páncélt a várható károk értéke szemben a gránátot több pontot a modulok. Nem modulokat venni, vagy csak érintette, a kár értéke a modul és szerkezete osztva (HP kárt a tartályok összesen). Fontos: A kijavított modul nem kap vissza a teljes Hitpointswert de általában csak mintegy 50%-a motorok és a mintegy 75%-a lőszert. Más szóval, egy modul sérült, még a kis kagyló ülés, ismét vezet a bukáshoz.

• ximix #23087
    Szakezs arra akar kitérni hogy a Maus HP -ja
    3500 ennek a 74%-a 2590 azaz 910-es sérülést kellett előidéznie a T-54-nek.
    Nálam sokszor van olyan, hogy egyszerre lövök valakivel és nem venni észre csak onnan tudni hogy neki adja a kill-t.
    De volt egy WoT fórumos link ahol a csávó írogatta kb mi menyi hp ha kilövöd úgy esetleg összejönne

LINK
    "Modul kár:

• Imation
    Elegem van! Már több mint három napja a szerszám rosszabbik oldalán vagyok, tessék nekem megmondani mikor kapom meg a jogos bónuszomat! Követelem hogy most már az én csapatomnak is minden tagjáról pattogjanak le a lövedékek és ha mellé durrantunk akkor is legalább három ellenséges gépet sebesítsen meg! A bénáknak is jár a sikerélmény miért csak mindig a jók nyernek! :( Ez az utolsó figyelmeztetés különben letörlöm ezt a szart!
  • SZU
    Érdekes, nekem 9 killnél több még nem jött össze soha. De azt a legeredményesebb tankommal hoztam össze (StugIII 10.5-HE-vel!)
  • Szakesz
    Úgy hiszem a 'B' verziót kell figyelembe venni, amennyiben abból indulunk ki; a gyengébb játékosoknak akarnak kedvezni.

• Szakesz
    Ha kigyulladt volna, akkor látta volna a lángokat. Ha a lőszer robbant volna be, akkor pikk-pakk, volt Maus, nincs Maus.

Egészen pontosan azt állította, hogy egy sima lövéstől a Maus 2,5x több sérülést szenvedett el, mint alap esetben. Ez utóbbi elég nehezen hihető.
  • peter9228
    Nem az elmúlt 7 napból, de tessék:
  • stork13
    A T-54 képes 45%-ról 1 lövéssel kilőni az IS-7-et. Akkor ez már semmi neki. :D
    De JPzIV is 25%-ról 1 lövéssel (HE-vel)kivégezte a Maus-t.
    Mindenkinek vannak ilyen szerencsés lövései, simán hihető.
  • Sir Charles
    Lehetne a két csapat statisztikailag teljesen egyforma is, ha a játék belenyúl, akkor mindegy.
  • noname23
    pl: most hillen JgPIV jól bírta 4AP 1HE kellett neki azért az nem semmi drága móka volt nekem
  • Sir Charles
    De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy egy olyan csapat, ahol van 3 Maus meg egy IS-7 és természetesen a többiek sem LOLtracktorral mennek, 3 azaz három ellenfelet tud kilőni egy meccs alatt, na ott szerintem valami nem stimmel és nem arra gondolok, hogy béna mindenki meg pont azon a meccsen pont annak a 15 embernek nem jönne össze semmi egészen "véletlenül".
  • baalbaalbaal
    A PzKpfw 38-as a legszebb tank. Oldalról ennek van igazi tank formája.
    A francia tankok mikor jönnek ki? Csak a rendes verzióban?
  • lammaer
    Na fasza, pont forditva... A esetén a győztes a statisztikailag erősebb, B esetén a győztes a statisztikailag gyengébb
  • lammaer
    Ez egész jó, beszállok én is a nézelődésbe.

Skacok, ha vkinek van 15-0 screenshotja az elmúlt 7 napból ahol látszik mindkét csapat emberlistája lökje már át nekem privibe aztán kikeresem az összes embert és megnézem.

De akkor most mi is az elmélet? Mert mindenki ir össze vissza...

A. Szándékosan gyenge csapatot rak össze a gép akiket utána még büntet is bouncokkal --> a 15-re nyerő csapat statisztikailag gyengébb

B. A gyenge csapatot tunningolja azzal, hogy az ellenfél bouncol róluk? --> a 15-re nyerő csapat statisztikailag erősebb