A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
atee73 #23101 Hali
Csak hogy engem is szidjanak paran.....
En most ezt nem egeszen ertem , az is-7 meg a maus(stb high end) tank tulajoknak az a bajuk hogy nem sebezhetetlenek? Miert lenne az jo ha egy maus vagy is-7 egyedul ki tudna irtani minden kissebb kategoriaju masinat,szerintem azert tortennek ilyenek mert ez egy szimpla game(sehol nem lattam hogy azt irtak volna a fejlesztok hogy hardcore szimulator)noveli a tartossagot es jokat lehet rohogni.Nekem is multkor a fullra tapolt vk36-omat szetkapta 3db verengzo bt7 eloszor duhongtem aztan rajottem megerdemeltek , ugyesek voltak ,eltudom kepzelni milyen vicces lehettem ahogy keringtek korulottem 60-al. Szvsz nem rossz game ez ,vannak hibai de tanulhatnanak tole a nagy nevek, nem egy kiadott full verzios jatekban tobb a bug.
En szemely szerint az 1.6-os counter strike ota nem szorakoztam ilyen jokat.