418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
levi1989 #23554 nekem is szokott olyan lenni h. egymás után 3-4 nem megy át olyankor megunom és lerusholom
következő csatába meg már artyval megyek:D -
Renegade #23553 én elméletileg tudom hol kell lőni, de a várt siker (10-ből 8) az még sosem fordult elő -
Eu már kb 2 hónapja azt használja... -
levi1989 #23551 azt a "szemből szinte sebezhetetlen" dolgot keményen megcáfolnám
ha tudod hol kell lőni átmegy rajta mint kés a vajon
ha jó napod van t30 lövése pattog ha nincs akkor még a kt alap ágyúja is átviszi -
lammaer #23550 free XPre konvertálnám, ha van vmi tankodban elegendő... -
Renegade #23549 Egérből nézve
Egér: ezzel fogsz a legkevesebbet lőni és ezzel kell a legtöbbet táncolni, továbbá eszméletlen lassú, a páncélja akkor ér sokat, ha legalább 1 négyzet távolságban van az ellen, ha nincs arty, akkor fedezékbe se kell húzódni, jelenleg az eleje bugos, a sárvédőnél bármi átlövi
T30: bárhol lőheted, bármivel, kivéve a tornyot, mert azon semmi nem megy át, ritkán lő, de a legtöbb tank 1-2 lövés neki, középtávban jó (akkor nehéz eltalálni a testé)
IS7: gyors, erős támadó tank, szemből szinte sebezhetetlen, oldalról már könnyű, tűzerő a kettő között
sérülékenység: gondolom mind az, mert sokan lövik őket HE-vel, a cuccok a szokot helyeken vannak bennük, ja meg az egér az előlről hátulról felgyújtható, a többi csak hátulról
-
Ok már tárgytalan
-
- Most regisztráltál és most öltötted le ?
- Régebben és szeretnél újra ?
-
jó pár hónapja nem játszottam és összegyűlt 11k goldom. szerintetek érdemes lenne átváltani és venni belőle 1 normális tankot?(mindig az alap tank van meg a garázsban) vagy pedig mit csináljak? :D -
Neutralpoint #23545 Igazából a T10 hvy-k élvezhetősége volt a kérdés a gyenge pont meg úgy átfogóan az összes tankra. Értem ez alatt a géppuska"fészket" (nemtudom mi a hivatalos neve). Meg ha jól tudom a T29 fülei is ilyenek.
Szóval hasonló spotokra lennék kiváncsi mert az kicsit szar hogy ha az ember szembekerül valami olyannal amit elvileg áttudna lőni de oldalról sem megy úgy ahogy az kellene, kicsit egyszerűbb lenne az élet ha tudnám melyik tank esetében hova kell célozni ahhoz hogy minnél kevesebb lövésből öljem meg, mert a jelenlegi 107-es (KV/KV-3) disznóperzselő nem arról híres hogy gyors.
Lehet kicsit hosszú lett, de remélem így már tiszta. -
:) de jött csak hát tudod szóltunk várjanak meg vele téged is meglepi akart lenni de akkor
A tréfát félre téve az Eu 6.2.8 a Ru meg már 6.3.7 -
Szakesz #23543 T30 gyenge pontjára vagy kíváncsi? Az egész tank egy nagy, gyenge pont a térképen, amire már pz IV-gyel is szívesen ellődözgetek. :) -
Neutralpoint #23542 Igazából hülyén tetten fel a kérdést, nem az érdekelt hogy melyikkel lehet több pénzt csinálni, hanem a kifizetődőséget arra értettem hogy, mennyire felhasználóbarát a gépezet.
Manőverezhetőség, mennyire hajlandó a modul sérülésre, milyen gyakran válik meg a papucsától(esik le a lánctalp), és akkor ide sorolnám a korábban említett RoF-ot, de ha valaki tud még általános jellemzőt akkor megköszönöm.
Szerintem nem mindenki tudja a gyengepontokat amit ugye lőni kellene egy tankon, persze SPG és TD egyértelmű oldal vagy valag.
De vannak olyan helyek ahol pl szemből is lehet csúnyaságokat művelni, ez nincs valahol összeszedve?
Hogy tudok több hsz-t egybeszerkeszteni?
-
lammaer #23541 Igazából nem teljesen volt érthető, hogy a srác mire volt kiváncsi... mert a fenntartásnak semmi köze nincs a ROF-hoz, damagehoz, sebességhez.
Nagyjából a fenntartás egyszerű: egyik sem kifizetődő hosszútávon :) -
Renegade #23540 semmit nem tudok az IS7 T30 fenttartásáról, sak mint ellenfél :-)
-
Neutralpoint #23539 Vagy csak szimplán szarnak a fejünkre. -
Komolyan nem jött patch mióta abbahagytam? Alszanak az oroszok? Vagy lefagytak, mert olyan hideg van ott? -
lammaer #23537 Hát akkor korrigálj :) -
Renegade #23536 én egy kicsit máshogy írtam volna ezt a bemutatót ;) -
lammaer #23535 Úgy tudom a Tier X az nagyjából kiegyensúlyozott, vhogy igy:
T30 - a legbrutálisabb ágyúja van, de alulpáncélozott
Maus - brutális páncélzat és HP, cserébe döglassú
IS7 - mozgékony fenevad és sok róla a lepattanó.
-
lammaer #23534 A Hetzer marha jól tud rejtőzni (úgy tudom a legjobb lopkodási értékkel bir a német oldalon), az utána következő stug is, csak az még jól manőverezik is (arra is rámegy a 10.5-es).
Szóval, ha megtanulod jól kihasználni a bokrokat, teszel fel álcahálót meg távcsövet, és legénységet még camóban is jártas, többet tudsz leadni mint egy lövés.
Stugban pl lakewilleben szénné lőttem egy KTt a felső úton, aminek a végén egy bokor van, és úgy robogott el mellettem hogy észre se vett :)
Másszor meg egy Vk45-öt sikerült valami 60-ról lelövöldöznöm 15-re, 5ösével, és csak azért nem tudtam megőlni mert kifogyott a lőszer.
Használd ki amig tart a halálbokor szindróma :) -
elindítottam a játékot és nem updatel. tűzfalat kinyomtam/engedélyeztem a játék dolgait,de akkor se -
Te még játszol? :) -
Neutralpoint #23531 T10 Hvy tulajokat kérdezem, melyik a kifezetődőbb T-30 vagy IS7?
DMG, RoF, sebesség stb. -
hetzers gonna hetz. Jó kis 10.5-ös HE lövedék átvisz mindent... utána mondjuk meghalsz, de akkor is volt egy jó lövésed egy tigris ellen :D -
Azon nekem is megakadt a szemem
Amikor keresgéltem találtam egy orosz oldalt PDF füzetekkel LINK -
Renegade #23528 köszönöm, köszönöm :-) -
davidbog #23527 Igen jól érted. Eagle beszámolói alapján nagy valószínűséggel számol effektív páncélvastagságot a WoT rendszere. Annyit "csalnak" benne, hogy a lövedéknek van egy kompenzációs tényezője: 5-10°. Ami azt jelenti, hogy ha a T-54 120 mm-es páncéljára lősz valami nagyobb kaliberrel (például 130 mm vagy 12,8 cm-essel vagy egyéb tier 8-10-es ágyúkkal), akkor nem 30°-os, hanem 40°-os páncélként számolja. Tehát 120/sin40=186,7 mm. Ha valami kisebbel ágyúval lősz (teszem azt tier 6-7), akkor nem 10, hanem csak 5 fok a kompenzációs tényező.
Lehetséges, hogy a lövedék irányát és a páncélzat helyzetét (összességében tehát a beesési szöget) is számításba veszi. Tehát ha nem szemből lövöd a T-54 120 mm-es homlokpáncélját, hanem mondjuk 30°-os szögben jobbról, akkor 187/cos30=216 mm. Ha 45°-os szög lenne jobbról, akkor már 264 mm lenne az effektív vastagsága.
Feltételezem azért volt szükség a lövedék kompenzációs dologra, hogy át tudják lőni egymás páncélzatát a nagy gépek. Például a Maus és az IS-7 addig tudná lövöldözni egymást, amíg el nem fogy a lőszerük. Feltéve ha javítják a Maus bugos részeit és a harckocsik páncélzatának a hull front lower (Hogya a fenébe hívják ezt a területet magyarul
?) része nem látszik.
Látható, hogy mennyire sokat számít a 30°-ban döntött páncélzat még a játékban is (a valóságban több előnye van). Ehhez még hozzá jön a +/-20%-os átütési szórás. Ezzel a szórással elég változó eredményességgel lehet átütni a T-54 homlokpáncélzatát.
Már egyszer volt róla szó, (Cifu írta le) az a kép amin 100 mm vastag a T-54-es homlokpáncélja egy későbbi típús. A korai verzióknak 120 mm-es volt, csak túl nagy terhelést kaptak az első gőrgök és inkább csökkentették 100 mm-re. (Még így is bőven megfelelő volt a védelme.) A kép nem csúsztatás, csak nem vízszintes síkban állt a fényképező és ezért tűnik ferdének a vonal.
Egy kis kitérő: Ximix 23488-as hozzászólásában adott meg forrást is. Az egyik képen (T-54 torony) kiválóan látszik, hogy az kései orosz gépek tornyán hogyan változik a páncélvastagság. Ami érték a WoT-ban meg van adva az a torony alsó részére vonatkozik.
A KT 150 mm, 40°-os páncélja is erős, csak a WoT-ban ez nem jelennik meg. Mert a KT-nek több olyan pontja is van szemből, ami gyenge: lövegpajzs, tulajdonképp a 180 mm vastag torony és a teknő alsó 100 mm-es eleje. Ezekre a területekre szoktak célozni és nem a 150 mm-es homlokpáncélra. Persze az átkozott +/-20%-os szórás miatt néha átlehet lőni a homlokpáncélját is. -
Renegade #23526 na, itt egy a standardnál picit gyengébb összesítés (800 körüli xp szokott lenni győztesnél), ez az egerek sajátja, vagy a másik két top tank is ilyen szar lövés számot produkál körönként? Értelemszerűen no camp, ez az attack mod.
-
Kurva sokan használnak premium lőszert. Pillanatok alatt szétfűrészelték a maust. -
Én szeretem ezt a pályát. Lehet megkövezni
-
Senkit sem érdekel. -
Gunslinger #23522 Hurrá, én is utálom. Naés? -
Neutralpoint #23521 Tyőőha, és most sarokba sírsz? Énis utálom mégse poszoltgatom be az összes mapot amit utálok. -
Sajnos a fejlődgetős közösségi játékoknak ez a hátrány elkezded lv1-en és esetleg csak a csúcson van pihenő, konkrétan hiába lépsz szintet mindig van nagyobb ellen és nem érzed a fejődést csak látod :) -
Plata #23519 Akkor kaptok még egy képet,hogy miért?Mert utálom ezt a pályát.
-
Gunslinger #23518 Sima Tier 4-7 csata, én is ilyenben nyomulok a Pz III-asommal, semmi extrát nem látok egyiken sem. -
Neutralpoint #23517 Ezekben mi az ami extravagáns? -
levi1989 #23516 most már én is leprintelem minden csatám és 10percenként feltöltöm:D -
Plata #23515 Aha pont azt hiányoltam.